AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Philips DTR3502BFTA

Termékkatalógus
Philips DTR3502BFTA
4,5 89 értékelés
Set-top box - DVB-T2/T (H.265/HEVC), Full HD, Internet, felvétel: usb meghajtóra, HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN és USB
Kód:  JTP980a Termékszám:  DTR3502BFTA Gyártó honlapja:

Philips DTR3502BFTA

A DVB-T2 földfelszíni műsorszórás már itt van. A Philips DTR3502BFTA set-top box tökéletesen segít a modern műsorszórásra való áttérésre, és a vártnál sokkal többet kínál. A földi jelek vételét elrejtették a DVB-T2 / C , a H.265 / HEVC néven ismert technológiába. A jel fogadása mellett a Philips DTR3502BFTA set-top box a széles képre optimalizált csatornák széles választékát is kínálja, amelyek nagy FullHD felbontással dolgoznak fel. Ezen felül minden modern tévénéző élvezheti a kiválasztott RSS-hírcsatornákat és megnézheti az aktuális időjárás-előrejelzést. Az USB-csatlakozó lehetővé teszi programok felvételét és multimédia fájlok lejátszását külső USB-eszközről, valamint a vevőszoftver frissítését. Várakozásaid végre teljesülnek a Philips DTR3502BFTA set-top box segítségével.

A Philips DTR3502BFTA set-top box főbb jellemzői

  • Támogatja az új HEVC / H.265 szabványt és a Dolby® Digital Plus készüléket
  • RSS-hírcsatornák és időjárás-előrejelzés Ethernet-en keresztül
  • Elektronikus tévéműsor-útmutató (EPG), a műsorinformációról 14 nappal korábban
  • Teletext
  • A többnyelvű DVB feliratok teljes támogatása
  • Audio sáv támogatás
  • Csatlakozók: ANT IN, Ethernet, S / PDIF (koaxiális), HDMI, TV SCART, USB 2.0 port, tápkapcsoló

Intelligens TV egyetlen doboznak köszönhetően

A Modern TV telepítési és felhasználóbarát menüt, valamint elektronikus műsorújságot, az úgynevezett EPG-t kínál, amely részletes információkat jelenít meg a kiválasztott műsorokról, és a TV-programot 14 nappal korábban is megjeleníti. A Philips DTR3502BFTA set-top box kiváló képet és hangot, teletextet, teljes támogatást nyújt a többnyelvű DVB feliratokhoz és az audio műsorszámok támogatásához. Állítsd be kedvenc RSS-hírcsatornáidat, figyeld az aktuális időjárás-előrejelzést az Ethernet segítségével. Válaszd ki kedvenc csatornákat legfeljebb 4 listából, mind TV-csatornák, mind rádióállomások számára. Az USB-vel otthoni videóidat és fényképeidet rögzítheted és megtekintheted, kedvenc filmjeidet lejátszhatod, vagy USB-eszközt csatlakoztathatsz frissítőszoftverrel.


Paraméterek

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!
Felvétel
USB meghajtóra Kész!
Funkciók
Internet Kész!
Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Tuner

Tuner
DVB-T2 (H.265/HEVC), DVB-T Kész!

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, Külső IR, LAN, USB Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Saját Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék hogy mindig tv-hez ez megfelelő lenne és milyen antennát ajánlanak hozzá?

Érdekelne, hogy milyen fájlformátumokat (avi, mkv, mov, mp4, flv, stb.) tud lejátszani, és az USB2-je elvisz-e külső táp nélküli HDD-t?

Kérdések és válaszok: Philips DTR3502BFTA
Kiegészítők: Philips DTR3502BFTA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DTR3502BFTA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips DTR3502BFTA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DTR3502BFTA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DTR3502BFTA.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ