30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Philips Hue White 8.5W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fekete (második generációs)

Termékkatalógus
Philips Hue White 8.5W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fekete (második generációs)
LED izzó - 2 x 8.5 W LED, A60, E27 foglalat, 25.000 óra, 2700 K, szabályozható, intelligens készülékekkel vezérelhető, + Hue Bridge + központi egység - okos hangszóró hangvezérléssel, és Alexa virtuális asszisztensel, Bluetooth, WiFi, 3,5 mm-es jack
Kód:  ESODOT01 Gyártó honlapja:
Philips Hue White 8.5W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fekete (második generációs) Megszűnt

Philips Hue White 8.5W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fekete (második generációs)

Két egymáshoz passzoló termék praktikus készlete, amely kiszélesíti az intelligens otthon fogalmát. Az első termék az Amazon mesterséges intelligenciával rendelkező hangszórója. A WiFi csatlakozással rendelkező második generációs Echo Dot egy hangvezérlésű hangfal Alexa mesterséges intelligenciával ellátva, amely a zene lejátszásán kívül a háztartási gépek irányítására, az ébresztőóra beállítására, telefonhívásokra, audiokönyvek olvasására, üzenetek írására és fogadására és egyéb feldatok ellátására is szolgál. A 7 nagyon érzékeny mikrofonnak köszönhetően Alexa az egész helységben hallja parancsaidat és kéréseidet, még akkor is, amikor szól a zene. A készülékhez Bluetooth vagy 3,5 mm sztereó kábel segítségével további hangfalak vagy fejhallgató csatlakoztatható és képes a Spotify, Amazon Music vagy az iHeartRadio zenéinek lejátszására is. A hangfal ébresztőként vagy sütőóraként is használható. A hangvezérlés támogatott nyelvei az angol és a német. 

Amazon Echo Dot fekete központi egység (2.generáció)

  • Intelligens hangszóró mesterséges intelligenciával
  • Alexa mesterséges intelligencia 
  • A hangszóró rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik
  • Nagyon érzékeny mikrofonok a hangfelismeréshez
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége Bluetoothal vagy 3,5 mm sztereó bemenettel
  • Folyamatos frissítések

Alexa teljesíti kívánságaidat

Mint már említésre került, ez az okos berendezés Alexa mesterséges intelligenciával rendelkezik. Amennyiben szeretnéd valamire megkérni, elég megszólítani "Alexa" és máris készen áll instrukcióid teljesítésére vagy kérdésed megválaszolására. Alexa tudja milyen az aktuális időjárás, a sport eredményeket vagy akár a legújabb híreket is. Szinte bármit kérhetsz tőle. Játsszon le zenét egy konkrét stílusban vagy előadótól vagy hívja az Ubert. Alexát használhatod továbbá üzenetküldésre vagy telefonhívásokhoz is. Bárkivel kommunikálhatsz, aki Echo, Echo Dot, Echo Show vagy Alexa applikációval rendelkezik. Az Echo Dot készülék (2.generációs) lehetővé teszi a lámpa leoltását, a televízió felkapcsolását vagy akár a ventillátorok szabályozását. Ez az ügyes készülék együttműködik a Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink, Heneywell és egyéb intelligens háztartási gépekkel.

Philips Hue Fekete 8,5 W E27 kezdőcsomag

A készlet másik terméke a Philips Hue Lux, amely természetes, szabályozható fehér fényt szolgáltat, amely telefonról is vezérelhető. Ha késő éjszakáig dolgozol, könnyedén be- és kikapcsolhatod a lámpákát távolról is, így úgy fog tűnni, hogy otthon vagy, miközben valójában nem is. A fény típusát kedved szerint beállíthatod. Az időzítő funkció pedig lehetővé teszi a fénybeállítás fokozatos váltakozását. A Hue Lux így akár ébresztőként is használható.


A Philips nyitott a fejlesztők felé, így rengeteg felhasználható applikációt élvezhetsz ki. A Philips Hue megvilágítás alapja az energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológia, amely a megvílágítást vezérli. A Philips Hue hídhoz akár 50 izzó és világítótest csatlakoztatható. Kezd a sort bármelyik elérhető kezdőcsomaggal és fokozatosan csatlakoztasd a többi Philips Hue terméket. A saját Philips Hue világító rendszeredet egyszerűen és vezeték nélkül vezérelheted a ház bármelyik részéről.

 

Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Foglalat
E27 Kész!
Darabszám a csomagban
2 db Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Foglalat

Foglalat
E27 Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
2 db Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Világítás Kész!

További tulajdonságok

További tulajdonságok
Smart, Mobilalkalmazás Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Energiafelhasználás
8,5 W Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED Kész!
Forma
Klasszikus Kész!

Méret

Átmérő
61 mm Kész!
Hossz
110 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue White 8.5W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fekete (második generációs) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot černý (2.generace). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White 8.5 W E27 starter kit + Amazon Echo Dot čierna (2.generace). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot schwarz (2. Generation). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot schwarz (2. Generation).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ