AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E

Termékkatalógus
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E
Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E Megszűnt

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E

A Phillips Smart Home Kitben 2 E24 izzó Hue Bridge-csal, egy vezeték nélküli Phillips Hue mozgásérzékelő EU és egy Yale Sync riasztó készlet IA-311 található. Merüljön el az huzal nélküli vezérlésben otthonában, és élvezze a tökéletes hangulatot a kanapé kényelméből.

Az izzókészlet, a Hue Bridge és a távirányító főbb jellemzői

  • A Philips Hue izzók mobiltelefonnal, órával és hanggal is vezérelhetők
  • 16 millió színt és a fehér 50 árnyalatát kapja.
  • A Philips Hue kommunikál a Hue barátaival
  • A Philips Hue 3.0 mobilalkalmazás is elérhető.
  • A Philips Hue mozgásérzékelő EU érzékelési szöge 5 m távolságból akár 100° is lehet.
  • A Yale Sync riasztókészlet IA-311 jelzési tartománya akár 40 egységig terjedhet.
  • 100 dB-es szirénával van felszerelve

Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag

Intelligens vezeték nélküli izzó készlet Philips Hue az egyik olyan intelligens lámpa, amely mobiltelefonnal, órával és hanggal vezérelhető. A készlet két E27 izzót és egy Hue Bridge-et tartalmaz. Mostantól fehér és színes világítást választhat, szinkronizálva a világítást a zenével, filmekkel és játékokkal. A színes világítás akár 16 millió színt és a fehér több mint 50 árnyalatát kínálja. A Philips Hue fényerősség-szabályozást, időzítőt, fényprofilokat, fényerőszabályozást és még sok mást kínál. Kompatibilis az Amazon Alexa, az Apple Homekit, a Google Assistant és a Microsoft Cortana rendszerekkel. A Philips Hue kommunikál számos Hue barátjával, például az IFTTT-vel, a Nesttel, a Samsung Smart Things-szel és a Razer Chroma-val. A Philips Hue 3.0 alkalmazás is elérhető a világítás távvezérléséhez és egyedi profilok beállításához.

Philips Hue mozgásérzékelő EU

Add Philips Hue mozgásérzékelő a nagyobb kényelem, a nyugalom és az energiatakarékosság érdekében. A kompakt és vezeték nélküli, elemmel működő érzékelő bárhol elhelyezhető otthonában. Programozza az érzékelőt úgy, hogy automatikusan világítson, amikor belép a szobába. A hangszínt és az intenzitást pontosan úgy állíthatja be, ahogyan szeretné. Az érzékelési szög akár 100° 5 méteren belül. Minden beállításhoz Philips Hue Bridge szükséges.

Yale Sync riasztó készlet IA-311

Teljesen vezeték nélküli rendszer Yale szinkronizált riasztó IA-311 3 alapvető biztonsági eszközt tartalmaz, amelyek tökéletesen megvédik otthonát a tolvajoktól. A széles lefedettségnek köszönhetően a 200 méteres jeltartománynak köszönhetően könnyedén biztosíthatja a kertben vagy a szomszédos ingatlanon található tárgyakat. Ezenkívül az egyes eszközök távolról is vezérelhetők a Yale Home mobilalkalmazáson keresztül, amely képes biztonsági értesítéseket küldeni a mobileszközre.

Paraméterek

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!
Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Rendeltetés
Fény Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Fény Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue White és Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 csomag kezdőcsomag + Philips Hue mozgásérzékelő E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Weiß und Farbe ambiance 9,5W E27 PMO 2er Pack Starterpack + Philips Hue Motion Sensor EU.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ