Shop roku 30 dnů na vrácení

Philips SHQ3400LF sárgásfehér

Termékkatalógus
Philips SHQ3400LF sárgásfehér
Fej-/fülhallgató - sport fülhallgató, fülbe helyezhető, 6-24000 Hz, 8,6 mm-es hangszórók, 107 dB érzékenység, 16 Ohm impedancia, 3 különböző méretű cserélhető fülpárna, 1,2 m kevlár erősítésű kábel, verejték- és vízálló
Kód:  JPI832i4b Termékszám:  SHQ3400LF/00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Philips SHQ3400LF sárgásfehér

A Philips fejhallgatók azok számára lett tervezve, akik szeretnek elmerülni a kedvenc zenéjükben. Hogyha egy kiváló hangzású fejhallgatóra van szükséged ne keress tovább. Légy a tulajdonosa ennek a modern és praktikus kialakítással rendelkező fejhallgatónak, mely mindig a füledben marad, ezáltal tökéletes társnak bizonyul. A kényelmes és stabil viselést az egyedülálló, szabadalmaztatott állítható fülhorog és a különleges kialakítás biztosítja, kiegészítve három különböző méretű adapterrel. Egyszerűen válaszd ki azt a méretet, ami a legmegfelelőbb neked.

Legfontosabb jellemzők

  • Szabadalmaztatott, állítható fülhorog
  • Erőteljes, 8.6 mm-es meghajtók
  • Kiváló, 6 24000 Hz frekvenica tartomány 
  • Vízálló kivitelezés (IPX2)
  • A csúszásmentes gumipárnák helyén tartják a fülhallgatót
  • Kiváló hangminőség
  • Dupla, párhuzamos, szimmetrikus kábel
  • 3 fülbetét méret (S, M, L)
  • Kábeltartó

Zenehallgatás korlátok nélkül

Nem kell aggódnod a kábel miatt, mivel az a kevlár bevonatnak köszönhetően hatékonyan ellenáll a törésnek és szakadásnak, és helyet áll extrém környezetben vagy edzés közben. A kábel zöld színű, amely remekül néz ki. Az 1.2 méteres kábel aranyozott 3.5 mm-es jack csatlakozóban ér végett. A vízálló kialakítás megvédi a fülhallgatót mindenfajta nedvességtől, így nem kell aggódnod, a nedvességtől és az izzadtságcseppektől. A mindössze 7.1 grammos súlynak köszönhetően alig fogod érezni az eszközt a füledben. A neodímium mágnesek kristálytiszta hangot bocsátanak ki a magas hangoktól egészen a mély hangokig.

Biztonságos tárolás

Minden bizonnyal örömmel fogod venni a mellékelt tárolónak a jelenkétét. Ez lehetővé teszi, hogy a fülhallgatót mindig biztonságosan tárold, amikor éppen nem használod. Továbbá tárolhatod benne a kulcsaidat és pénzt is miközben sportolsz. Itt az idő az edzésre!

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips SHQ3400LF sárgásfehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ3400LF bílo-žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips SHQ3400LF bielo-žltá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400LF weiß-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400LF weiß-gelb.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ