A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Philips Sonicare elektromos fogkefék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Philips Sonicare
(45)
Rendeltetés
Felnőtteknek
(42)
Gyerekeknek
(3)
Fejek száma a csomagban
1 db
2 db
-

A Philips, a világ vezető fogtisztító termékeket gyártó vállalata, átfogó, hatékony, mégis kíméletes megoldásokat kínál a fogápolás területén. A kivételesen tiszta fogak és a tökéletesen egészséges íny érdekében a Philips Sonicare fogkefe az innovatív Sonicare technológiát használja.

Tovább

Fedezd fel a Philips Sonicare fogkefe gyönyörű és okos tulajdonságait

A Philips Sonicare fogkefe egy forradalmian új szónikus fogkefe, amelyet a világ legjobb foghigiéniai szakértőinek és fogorvosainak segítségével fejlesztettek ki. Elegáns designja olyan hatékony technológiát rejt, ami garantálja az egészséges szájhigiéniát és a ragyogóan fehér mosolyt. Íme néhány ok, amiért a Philips Sonicare fogkefe a tökéletes választás a számodra:

  • A Philips Sonicare fogkefe 20-szor hatékonyabb, mint a hagyományos fogkefék.
  • Speciális, gyengéd súroló mozgása a legegészségesebb módja a fogak tisztításának.
  • A Philips Sonicare elektromos fogkefe precízen tisztítja a nehezen hozzáférhető területeket is.
  • A Philips Sonicare fogkefe érzékeli a saját, csak rád jellemző fogmosási stílusod, és ennek megfelelően kínál különböző tisztítási módokat, amelyek közül választhatsz.
  • A nyomásérzékelőnek köszönhetően a Philips szónikus fogkefe automatikusan beállítja az optimális intenzitást, amivel védi az ínyed.

A tökéletes terméket keresed, de még nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő Philips Sonicare elektromos fogkefét? A vásárlói vélemények megkönnyítik a választást.

Philips Sonicare fogkefe szónikus technológiával

A Philips Sonicare elektromos fogkefe a szónikus technológiát használja, hogy az ínyt és a fogakat maximális hatékonysággal és kíméletesen tisztítsa. Ez az innovatív technológia eltávolítja a nemkívánatos lepedéket a fogakról és ápolja az érzékeny ínyt, hogy megőrizze annak egészségét. Emellett oxigénnel látja el a nehezen hozzáférhető területeket, és felveszi a harcot a lepedékben lévő baktériumokkal.

i

A Philips Sonicare fogkefe egy szónikus fogkefe, ami kivételesen erőteljes és alapos tisztítást végez, és ezt a számok is bizonyítják. A Philips Sonicare fogkefe ugyanis - szinte hihetetlen -, depercenként 62 000 mozdulatotvégez! Ez azt jelenti, hogy egy kétperces fogmosás a Philips Sonicare-rel egy hagyományos, kézi fogkefével végzett egy hónapos fogmosásnak felel meg.

Philips szónikus fogkefék - számos intelligens üzemmóddal

Annak érdekében, hogy a Philips szónikus fogkefék minden igényt kielégítsenek, több tisztítási mód közül választhatsz.

  • A Clean üzemmód a mindennapi ápolásra alkalmas.
  • A White+ segít a pigmentfoltok eltávolításában.
  • A Gum Health funkció az íny alapos tisztításért és ápolásáért felel.
  • A Deep Clean lapos tisztítással frissíti fel fogaidat és az ínyedet.
  • A Sensitive mód mód pedig ideális az érzékeny fogak és íny ápolására.

Philips Sonicare fogkefe praktikus telefonos alkalmazással

Hozd ki a legtöbbet Philips Sonicare elektromos fogkefédből és annak intelligens funkcióiból! Töltsd le a Philips Sonicare alkalmazást a személyre szabott tisztítási tippekért és tanácsokért. Az azonnali és automatikus adatszinkronizálásnak köszönhetően fogmosás közben követheted a személyre szabott tanácsokat. Add meg fogainak a lehető legjobb védelmet!

Szeretnéd, ha fogaid és az ínyed exkluzív, ötcsillagos ellátásban részesülnének? Akkor próbáld ki a tökéletes Philips Sonicare DiamondClean Smart fogkefét prémium minőségű tartozékokkal.

A Philips Sonicare For Kids szónikus fogkefe a fogmosás fáradságos munkáját szórakoztató és könnyed kalanddá varázsolja. A Philips Sonicare Toothbrushes For Kids fogkeféhez egy magával ragadó appot adunk. Ebben egy kis barát, Sparky segít, hogy a fogmosás játékos kalanddá változzon a kicsik számára. A Sparky játszva motiválja a kicsiket a helyes fogápolás elsajátítására.


Philips Sonicare elektromos gyermekfogkefe

A Philips Sonicare elektromos gyermekfogkefe emellett KidTimer rendszerrel is rendelkezik, ami 2 perces használat után jelzi, hogy a gyerekek fogai már tiszták.

Philips Sonicare fogkefe speciális fejekkel: személyre szabott szájhigiénia

ZA Philips fogkeféket speciális cserélhető fejekkel kínáljuk, így a saját igényeidnek megfelelő fejjel használhatod őket. Nagy segítséget jelent például a TongueCare+ fogkefe fej, amelyet a nyelv precíz tisztítására terveztünk. De találsz fehérebb fogakhoz, egészségesebb ínyhez vagy érzékeny fogakhoz való fejeket is. Még a fogszabályzók tisztítására is van egy speciális fogkefe fej.

i

Philips szónikus fogkefe - cserefejek és pótfejek

A Philips szónikus fogkeféknél a speciális, kék sörték kifehéredése jelzi, hogy a fejet ideje lecserélni. Ez általában háromhavonta következik be, de erősen függ a használat intenzitásától.

Philips Sonicare fogkefe tartozékok

A Philips Sonicare elektromos fogkefe működéséhez bizonyos tartozékokra van szükség. A csomag mindig tartalmazza magát a fogkefét, valamint a hozzá tartozó cserélhető kefefejet és a töltőállványt kábellel. Praktikusak az elegáns, USB-kábellel ellátott utazó töltőtokok is.

A Philips Sonicare elektromos fogkefét kompakt kialakításának és praktikus tartozékainak köszönhetően bárhová magaddal viheted, ráadásul akár 14 napig is bírja egy feltöltéssel.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Sonicare 5100 HX6859/29 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 2 db, BrushSync - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 5100 markolat, 2 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, 1 utazótok, szín: fehér és világoskék
48 690 Ft

2.
Philips Sonicare 4300 HX6800/87 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
33 190 Ft

3.
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 Szállításra kész > 5 db
Elektromos fogkefe - szónikus, 2 tisztítási mód, alacsony intenzitás gyermekeknek 3 éves kortól és magasabb intenzitás gyermekeknek 7 éves kortól, 75%-kal hatékonyabb, mint a kézi gyermek fogkefe, KidTimer és KidPacer funkció, Bluetooth, a csomag tartalma: 1 Sonicare for Kids szónikus fogkefe Bluetooth-al, 1 Standard gyermek fogkefefej (7+), 1 Mini gyermek fogkefefej (3+), 1 töltő, 8 matrica
22 590 Ft

Még több
45 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Philips Sonicare 4300 HX6800/87 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 559×
Philips Sonicare 4300 HX6800/87
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
33 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK967
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 212×
Philips Sonicare 9000 DiamondClean HX9911/09
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd rezgés/perc, 4 tisztítási mód: Clean, Deep Clean+, Gum Health és White+, 3 állítható intenzitás: alacsony, közepes és magas, bluetooth alkalmazás, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátortöltöttség jelzése, egy darab tartozék fejjel, BrushSync - csere-emlékeztető, működési idő: 14 nap, a csomag tartalma: 1 9000 DiamondClean fogkefe, 1 C3 Premium Plaque Defence fej, 1 USB töltővel ellátott utazótok, 1 töltő, 1 töltő pohár, színe: fekete
88 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK964
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 113×
Philips Sonicare ProtectiveClean HX6877/34
Elektromos fogkefe - szónikus, 62 000 gyengéd rezgés/ perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, 3 állítható intenzitás: alacsony, közepes és magas, 2 perces időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátortöltöttség-kijelző, 2 darab tartozék fejjel, BrushSync - emlékeztető a fej cseréjének esedékességére, a csomag tartalma: 2 ProtectiveClean kefe, 2 Optimal White Standard fej, 1 töltő, 2 utazótok, szín: fehér
85 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK918
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12 - Elektromos fogkefe Típusok
4,7 70×
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/12
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
129 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK045
4,9 692×
Philips Sonicare 5100 HX6859/29
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 2 db, BrushSync - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 5100 markolat, 2 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, 1 utazótok, szín: fehér és világoskék
48 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK734
Philips Sonicare 3100 HX3671/14 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,9 105×
Philips Sonicare 3100 HX3671/14
Elektromos fogkefe - szónikus, 3100 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
19 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK587
Philips Sonicare 4300 HX6800/63 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 559×
Philips Sonicare 4300 HX6800/63
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK175
Philips Sonicare 4300 HX6807/24 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 559×
Philips Sonicare 4300 HX6807/24
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK205
Philips Sonicare For Kids HX6322/04 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,8 322×
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Elektromos fogkefe - szónikus, 2 tisztítási mód, alacsony intenzitás gyermekeknek 3 éves kortól és magasabb intenzitás gyermekeknek 7 éves kortól, 75%-kal hatékonyabb, mint a kézi gyermek fogkefe, KidTimer és KidPacer funkció, Bluetooth, a csomag tartalma: 1 Sonicare for Kids szónikus fogkefe Bluetooth-al, 1 Standard gyermek fogkefefej (7+), 1 Mini gyermek fogkefefej (3+), 1 töltő, 8 matrica
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAZ6055u
Philips Sonicare 4300 HX6806/04 - Elektromos fogkefe
Típusok
4,0
Philips Sonicare 4300 HX6806/04
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIekr97
4,9 692×
Philips Sonicare 5100 HX6850/57
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 3 tisztítási mód: Clean, Gum Care és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 1 db, BrushSync - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 5100 markolat, 1 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, 1 utazótok, 1 UV-fertőtlenítő, szín: fekete
62 470 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK080
Philips Sonicare 4300 HX6800/35
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, 2 fej a csomagban, utazótok
63 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL0055
Philips Sonicare 3100 HX3673/13
Elektromos fogkefe - szónikus, 31000 mozgások/perc, 1 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, utazótok
24 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIekr62
4,9 692×
Philips Sonicare 5100 HX6856/29
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, utazótok
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK308
4,9 692×
Philips Sonicare 5100 HX6851/53
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, utazótok
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK359
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11 - Elektromos fogkefe Típusok
4,7 70×
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/11
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátor kijelző és 3D tisztítás, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
129 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK885
4,8 89×
Philips Sonicare 4500 HX6836/24
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd tisztítómozdulat/perc, 2 tisztítási mód: Clean és White, időzítő, nyomásérzékelő és töltöttségjelző, kefefejek száma a csomagban: 1 db, BrushSync technológia - automatikus figyelmeztetés a kefefejcsere szükségére, a csomag tartalma: 1 Sonicare 4500 markolat, 1 Optimal White Standard kefefej, 1 töltő, szín: pasztell rózsaszín
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK848
4,9 692×
Philips Sonicare 5100 HX6851/34
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 3 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, utazótok
90 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK342
4,6 212×
Philips Sonicare 9000 DiamondClean HX9911/29
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd rezgés/perc, 4 tisztítási mód: Clean, Deep Clean+, Gum Health a White+, 3 állítható intenzitás: alacsony, közepes és magas, bluetooth alkalmazás, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátortöltöttség jelzése, egy darab tartozék fejjel, BrushSync - csere-emlékeztető: automatikus értesítés a fej cseréjének esedékességéről, működési idő két töltés között: 14 nap, a csomag tartalma: 1 9000 DiamondClean fogkefe, 1 C3 Premium Plaque Defence fej, 1 USB töltővel ellátott utazótok, 1 töltő, 1 töltő pohár, színe: rózsaszín
88 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK015
Philips HX9992/42 Sonicare 9900 DiamondClean Prestige - Elektromos fogkefe Típusok
4,7 70×
Philips HX9992/42 Sonicare 9900 DiamondClean Prestige
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK119
4,6 212×
Philips Sonicare 9000 DiamondClean HX3866/41
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 4 tisztítási mód, bluetooth, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, utazótok, mobilalkalmazással
131 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK511
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/31 - Elektromos fogkefe Típusok
4,7 70×
Philips Sonicare 9900 DiamondClean Prestige HX9992/31
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 mozgások/perc, 5 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 2 fej a csomagban, mobilalkalmazással
130 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK102
4,6 212×
Philips Sonicare 9000 DiamondClean HX9911/94
Elektromos fogkefe - szónikus, 62000 gyengéd rezgés/perc, 4 tisztítási mód: Clean, Deep Clean+, Gum Health és White+, 3 állítható intenzitás: alacsony, közepes és magas, bluetooth alkalmazás, időzítő, nyomásérzékelő, akkumulátortöltöttség jelzése, egy darab tartozék fejjel, BrushSync - csere-emlékeztető, működési idő: 14 nap, a csomag tartalma: 1 9000 DiamondClean fogkefe, 1 C3 Premium Plaque Defence fej, 1 USB töltővel ellátott utazótok, 1 töltő, 1 töltő pohár, színe: rózsaarany
89 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIZK606
Philips Sonicare For Kids HX6352/42 - Elektromos fogkefe Típusok
4,8 322×
Philips Sonicare For Kids HX6352/42
Elektromos fogkefe - gyerek, szónikus, 62000 mozgások/perc, 2 tisztítási mód, időzítő, nyomásérzékelő és akkumulátor kijelző, 1 fej a csomagban, mobilalkalmazással
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIEK096

Philips Sonicare elektromos fogkefék

Philips Sonicare elektromos fogkefék

A Philips Sonicare elektromos fogkefék kategóriában összesen 45 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó philips Sonicare elektromos fogkefék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb philips Sonicare elektromos fogkefék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: philips Sonicare elektromos fogkefék vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ