AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Pioneer PD-50-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer PD-50-S ezüst
CD lejátszó - CD-R/RW, DVD/R, DVD/RW, MP3/WMA/MPEG-4 AA, SACD, Pure Audio mód, USB, iPod/iPhone/iPad támogatás, távirányító
Kód:  PIO041b Termékszám:  PD-50-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer PD-50-S ezüst

A Pioneer PD-50 SACD lejátszó az eredeti hangzás elérése érdekében merev alvázzal és alumínium előlappal rendelkezik, valamint szeparált, árnyékoló lapokkal kialakított szerkezettel és kettős transzformátorral.  Az árnyékolás a jelzőtáblát védi, így az egyes jelátviteli útvonalak a lehető legrövidebbek. Az automata hangerő-szabályozó (Auto Level Control) funkció segítségével az egyes zeneszámok közötti hangerő béli különbségek is kiküszöbölhetők.

A megfelelő hangzás

A lejátszó kompatibilis a kiváló minőségű SACD felvételek tárolására alkalmas DSD (Direct Stream Digital) formátummal. A készülékhez csatlakoztathat iPod-ot, iPhone-t vagy iPad-et, így aközben is élvezheti a lejátszó kiváló hangminőségét, amíg az iPod, iPhone vagy iPad töltődik. Az elülső USB bemenet gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a külső USB-n (MP3, WMA, AAC, MPEG-4, DSD formátumban) tárolt zenefájlokhoz. A Sound Retriever funkció egyidejűleg állítja helyre a dinamikát és a tömörítés során elveszett tartományokat.

Csúcs hangfeldolgozás

Pioneer PD-50 kompromisszumok nélküli hangminőséget biztosít a Pioneer -hangstúdiók inspirálta - "PureAudio" filozófiájával összhangban, melynek középpontjában a gyors átvitel és a tiszta hangzás állnak. A készülék két tápegységgel is rendelkezik, külön a digitális és külön az analóg áramköröknek, valamint a szabadalmaztatott Hi-bit DSP (32bit) technológiával lehetővé teszi az eredetihez leginkább hű hangzás előállítását. Azok a használók, akik a legteljesebb mértékben ki kívánják használni a PD-50-es modell kimagasló D/A minőségét, csatlakoztathatják a készülék digitális bemenetéhez más eszközeik kompatibilis, optikai vagy koaxiális kimeneteit is. 
 
Műszaki adatok:

Lejátszás:
CD, CD-R, CD-RW
SACD, DSD
DVD-R, DVD-RW (csak audió)
DSD, MP3, WMA, AAC, MPEG-4
 
Hang jellemzők:
CD / SACD frekvencia átvitel: 4-20 000 Hz / 4-50 000 Hz
CD / SACD dinamikus tartománya:  100 dB / 108 dB
CD / SACD torzítás: <0,0022% / <0,0020%
SACD mintavételi frekvencia: 2,8224 MHz (DSD)
Jel/zaj arány: 117 dB

Hang funkciók:
Sound Retriever
Pure Audio mód
Automata hangerő szabályozás (Auto Level Control)
Hi-bit32 Audio jelfeldolgozás
 
Csatlakozók:
1x digitális optikai kimenet
1x koaxiális digitális kimenet
1x optikai digitális bemenet
1x koaxiális digitális bemenet
1x analóg kimenet
1x USB bemenet (előlapon)
 
Áramellátás:
220 - 240 V, 50/60 Hz
Fogyasztás: 41 W
Készenléti állapotban: 0.45 W
 
Megjelenés:
Szín: Ezüst
Szerkezet: közvetlen kialakítás, elszigetelt tápegység
Méretek: 435 x 130 x 329 mm (H x M x Sz)
Súly: 7,8 kg

Megjegyzés:
» Összes CD lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer PD-50-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer PD-50-S stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer PD-50-S strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-S Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer PD-50-S Silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ