A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Pioneer SE-MJ561BT-S ezüst

Termékkatalógus
Pioneer SE-MJ561BT-S ezüst
4,4 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Headset, vezeték nélküli, Bluetooth, zárt, frekvenciatartomány: 9-22000Hz, NFC, elemes működés: 15 óra, 40 mm-es neodímium hangszórók
Kód:  PIO633g6k Termékszám:  SE-MJ561BT-S Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer SE-MJ561BT-S ezüst

A Pioneer SE-MJ561BT-S egy ezüst vezeték nélküli fejhallgató, amely biztosítja a gondtalan zenehallgatást Bluetooth és NFC kapcsolat segítségével. Köszönhetően a 40 mm-es hangszóróknak és a zárt kialakításnak, élvezheted a zenék dinamikus hangzását. A fejhallgató támogatja az AAC és aptX © audio codec-eket, amelyek lehetővé teszik számodra a zene alacsony látenciával, mégis magas színvonalon történő lejátszását. A készüléket kiváló minőségű alumíniumból gyártották, továbbá párnázott híddal felszerelt, amely biztosítja a kényelmes zenehallgatást még hosszútávon is. A fejhallgató akkumulátorának élettartama akár 15 óra, folyamatos, vezeték nélküli zenehallgatás mellett, de ha szükséges, egy mellékelt audio kábellel folytatható.

Ezenkívül a bal és jobb fejhallgatók segítségével bekapcsolhatjuk a készüléket, szüneteltethetjük a lejátszást, fogadhatunk hívásokat és természetesen a hangerőt is szabályozhatjuk. A Pioneer fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik, amellyel a hívások kihangosíthatók. A készülék támogatja a mobileszközöket is, kompatibilis az Apple termékekkel, továbbá minden Android és Windows eszközzel is.

A Pioneer MJ561BT fejhallgató főbb jellemzői

  • Kiváló minőségű alumínium kialakítás
  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • 40 mm-es hangszórók - dinamikus hangzás és mély basszus
  • Vezeték nélküli Bluetooth és NFC kapcsolat
  • Zárt kialakítás
  • Az akkumulátor élettartama 15 óra (audio kábel a csomagban)
  • Kihangosítható hívások

Műszaki adatok:
Anyaga:
Alumínium

Teherbírás (betáp):
30 mW

Kábel:
Levehető

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer SE-MJ561BT-S ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer SE-MJ561BT-S stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer SE-MJ561BT-S strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ561BT-S Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer SE-MJ561BT-S Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ