AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Pioneer DEH-900DAB

Termékkatalógus
Pioneer DEH-900DAB
Autórádió - 1 soros kijelző változtatható háttérvilágítással, nyomógombok változtatható háttérvilágítással, CD-R / RW, MP3 / WMA / WAV, FM / AM / DAB + tuner, RDS, 4x50W MOSFET, előlapi USB-bemenet, AUX, 2x RCA, iPod / iPhone-vezérlés, AOA Android 2.0, Spotify, CD / MP3 szöveg
Kód:  PIO901q1 Termékszám:  DEH- 4900DAB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer DEH-900DAB

A neves Pioneer elektronikai gyártó autórádiója kiváló hangzásélményt nyújt mind a külső tárolókról, mind a rádióból történő zenehallgatás során. DAB+ tunerének köszönhetően kedvenc rádióállomásait digitális hangminőségben élvezheti. Emellett számos további hasznos funkciót kínál, ezek közé tartozik a közlekedési információk automatikus jelentését biztosító funkció. Ha éppen MP3-as zeneszámokat hallgat csatlakoztatott pendrive-járól, és eközben egy bizonyos rádióállomás közlekedési információkat sugároz élő adásban, az MP3-lejátszás elnémul, a rádió átvált a közlekedési hírekre annak érdekében, hogy Ön tisztában lehessen azzal, mi történik éppen az utakon.

Fő sajátosságok

  • Autórádió különböző forrásokból történő lejátszásra
  • Android operációs rendszerű intelligens eszközök csatlakoztatása, iPod/iPhone támogatással
  • Jól olvasható egysoros kijelző változtatható háttérvilágítással
  • Digitális tuner DAB / DAB +
  • 5 sávos grafikus hangkiegyenlítő
  • hitelesített MOSFET tranzisztorok

Teljes gázzal

A minőségi hangreprodukció érdekében a készülék MOSFET tranzisztorokkal ellátott négycsatornás erősítővel rendelkezik, emellett nem hiányzik az aktív subwoofer vagy további két külső erősítővel ellátott hangszóró csatlakoztatására szolgáló előerősített kimenet sem. Az autórádió a volán mögül távvezérléssel is irányítható. További remek funkciója az Advanced Sound Retriever, amely képes helyreállítani a tömörített fájlok elveszett harmonikus és dinamikus részleteit.

Garantáltan aprólékos kidolgozás

A vonzó design és a minőségi műhelymunka kombinációja megerősíti azt az általános benyomást, hogy a Pioneer cég valóban képes termékeivel a végletekig elmenni. Teszi mindezt hangulatos háttérvilágítással, amely mind a nyomógombok esetében, mind az LCD kijelzőn variálható. A lopásvédelemről az elülső panel gondoskodik, így az esetleges tolvaj nem tudja eltulajdonítani a teljes készüléket, csupán ezt a panelt.

További lejátszási lehetőségek

A készülék CD / CD-R / CD-RW lemezek lejátszását támogatja, illetve lehetővé teszi az USB-tárolókról és egyéb intelligens elektronikai készülékekről történő lejátszást. Az elülső USB-bemenetnek köszönhetően nem csak hagyományos pendrive-ról hallgathat zenét. Lehetővé teszi iPhone-ja vagy iPod-ja csatlakoztatását is, melyet követően iPod-funkciójának segítségével iPod-ját vagy iPhone-ját közvetlenül az autórádió paneljéről vezérelheti. Az USB-csatlakozás az Android vagy iOS operációs rendszerű "okoskészülékein" tárolt fájlok lejátszását is biztosítja. A csatlakoztatott telefon mindeközben töltődik, így nem kell attól tartania, hogy útközben váratlanul lemerülne az akkumulátor.

Paraméterek

Bemenet/Kimenet

Optikai meghajtó
CD Kész!
Csatlakozók
RCA Kész!

Rádió

Tunerek
AM, FM, DAB/DAB+ Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény erősítő
4×50 W Kész!

Méretek

Rádió mérete
1 DIN Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer DEH-900DAB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer DEH- 4900DAB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer DEH- 4900DAB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer DEH- 4900DAB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer DEH- 4900DAB.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ