Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Pioneer VSX-531D-B

Termékkatalógus
Pioneer VSX-531D-B
AV-rádióerősítő - 5.1 csatornás 5x130W, DAC 192 kHz / 24-bit, MP3 / WMA / AAC, AM / FM / DAB + tuner, Dolby TrueHD / Digital Plus, DTS-HD Master Audio / DTS-ES / DTS Neo: 6, MCACC Auto, Bluetooth 4K támogatás HDR, 3D Ready, USB, HDMI
Kód:  PIO003e91 Termékszám:  VSX-531D-B Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pioneer VSX-531D-B

Ez a Pioneer AV vevőegység a modern házimozik élményét, elektronikai megoldásait és kapcsolódási lehetőségeit hozza el a nappalidba. A kifinomult MCACC automatikus kalibráció biztosítja a többcsatornás, pontos hangreprodukciót minden nappaliban, annak akusztikai tulajdonságaitól függetlenül. A teljes teljesítményt kihasználva az Advanced Sound Retrieverrel a tömörített audiofájloknak is merőben új, tisztább hangzást kölcsönözhetsz.

A Pioneer VSX-531D-B főbb jellemzői

  • A Pioneer VSX-531D-B dekódolja a nagyfelbontású surround hangzást (Dolby True HD és DTS-HD MA)
  • A szoba akusztikájának megfelelően kalibrált hangzásvilág (MCACC automata kalibráció)
  • Speciális funkcióka rosszabb minőségű hang javítására (Advanced Sound Retriever)
  • Lejátszás USB-n keresztül (MP3, WMA, AAC) és Bluetooth-szal (3.0 Profil: A2DP, SBC / AAC)
  • 4db HDMI bemenet HDCP 2.2, 4K / 60p 4: 4: 4, HDR
  • A Pioneer VSX-531-B-vel összehasonlítva egy DAB és DAB + vevővel is rendelkezik, ami garantálja a sokkal jobb minőségű hangot

Mozihangzás a nappalidban

A vevőkészülék támogatja az olyan elismert audio szabányokat, mint a Dolby True HD, a DTS-HD Master Audio és a DTS-ES/DTS Neo:6. Élvezd a magas minőségű Blu-ray audiolemezeket, amelyekkel a legmeggyőzőbb hangokkal terítheted be a szobát - olyanokkal, amik tökéletes akkor és úgy szólnak, ahogy azokat felvették. Olyan közel kerülsz majd az eredeti felvett hanghoz, mint eddig még soha. A többcsatornás HD formátumok precízen a szobád akusztikájára szabva szólalnak meg a Pioneer szabadalmaztatott MCACC kalibrációs technológiájának köszönhetően.

Modern HDMI szett

Már nicns többé szükséged egy halom HDMI porttal rendelkező TV-re hogy csatlakoztathass egy Blu-Ray lejátszót, egy multimédia központot, egy játékkonzolt és egyéb eszközöket. Ezen a veővegységen egy bemenet van a TV számára, és négy Ultra HD kompatibilis HDMI bemenet minden másnak. Tapasztald meg a Full HD-nál négyszer nagyobb felbontás és részletesség világát a 4K Ultra HD-val. A legnagyobb előnyök közé tartozik a közelgő HDR képmegjelenítés támogatása, amely ectrém magas kontrasztaránnyal és szemkápráztató fény-árnyék hatásokkal kápráztat el.

Pioneer AV vevő nagyszerű audio szolgáltatásokkal

Ha szeretnél filmnézés helyett inkább zenéket hallgatni, ezzel a készülékkel könnyedén lejátszhatod a kedvenc audio formátumaidat. Ez az eszköz támogatja a szabványos 44Khz-es frekvenciájú, 16 bites bitmélységű CD-k lejátszását. Valamint valódi stúdióminőségű lejátszást is támogat WAV és FLAC formátumokban. Ezenkívül Direct Stream Digital (DSD) formátumok lejátszására is képes, amelyek a Super Audio CD-k akár 2.8 Mhz-es mintavételezési frekvenciájával rendelkeznek.

 

Paraméterek

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
168 mm Kész!
Mélység
320,5 mm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
435 mm Kész!
Magasság
168 mm Kész!
Mélység
320,5 mm Kész!
Tömeg
8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pioneer VSX-531D-B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pioneer VSX-531D-B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pioneer VSX-531D-B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-531D-B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pioneer VSX-531D-B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ