Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Plaion

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű Plaion márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó Plaion - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Plaion termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben Plaion terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a Plaion termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

Plaion márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
58 termék
5,0
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Fedezz fel egy hatalmas realisztikus akció-RPG-t az autentikus középkori Csehországban, bármikor és bárhol. Te vagy Jindřich, egy kovács fia, aki egy kegyetlen polgárháború kellős közepén találja magát, ahol tehetetlenül nézi, ahogy a betolakodók megszállják a faluját, és lemészárolják barátait és családját. Alig kerüli el ezt a brutális támadást, megragadja a kardját, és védekezni indul. A játék cseh feliratot tartalmaz. A cseh szinkronizált változat ingyenesen letölthető tartalomként elérhető a Nintendo eShopban.
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1330
5,0
HITMAN World of Assassination - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Hitman World of Assassination tartalmaz mindent, ami a Hitman, a Hitman 2 és a Hitman 3 játékokban fantasztikus volt: a fő kampányt, a szerződés módot, eszkalációt, a megfoghatatlan célpontos árkádjátékot, és az új Hitman: Freelancer funkciót. A Hitman World of Assassination kém-thriller kampánya igazi világjáró utazás. Az ICA létesítményeitől kezdve a 47-es ügynök kiképzésén át egészen a romániai Keleti-Kárpátokban zajló drámai végkifejletig vezet az út, és közben a feladat, hogy semlegesítsd célpontjaidat, olyan kreatívan vagy titokban, ahogy csak szeretnéd.
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PSV0500
4,9
Lords of the Fallen - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
17 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0312
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0606
5,0
Expeditions: A MudRunner Game - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedíciókra, amelyek a szó szoros értelmében magukkal ragadnak, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Vezess kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
15 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1329
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
Expeditions: A MudRunner Game
PC játék - dobozos változat, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1441
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
Lords of the Fallen - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A legkegyetlenebb zsarnoki időszak után Adyr, a démoni isten végre vereséget szenvedett. De az istenek... halála nem örök érvényű. Most, egy örökkévalóság elteltével, közeleg Adyr feltámadása. Az emberiség egyetlen reménye Orian egyháza - a fény utolsó harcosai egy olyan világban, amely napról napra sötétebb. De ahhoz, hogy szembeszállj az istenekkel és visszaadd a fényt a világnak, el kell fogadnod a sötétséget.
17 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0267
Expeditions: A MudRunner Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1564
Teardown Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
13 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0571
Granblue Fantasy: Relink Day One Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Készítsd fel a harci csapatodat, válassz akár négy karaktert, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, hogy megfeleljenek a harci stílusodnak, és szállj szembe az óriási ellenségekkel, amelyek látszólag az égig érnek. Vagy ugorj bele az online többjátékos kooperatív játékba akár három barátoddal, és küzdjetek meg együtt a kihívásokkal.
21 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PSV0605
Lets Sing 2024 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
12 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1302
Emergency Call - The Attack Squad - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban
12 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0608
Lets Sing 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
15 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0446
Outward - Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG - Egy rendkívüli utazás soha nem történik meg óriási erőfeszítés nélkül. A Outward játékban egy hideg éjszaka vagy egy elfertőződött seb éppolyan veszélyes lehet, mint a sötétben leselkedő ragadozó. Fedezd fel Aurai hatalmas világát egyedül vagy online co-opban. Az Outward Definitive Edition tartalmazza mindkét DLC-t, a The Soroboreans-t és a The Three Brothers-t, valamint új fegyvereket, barlangokat, egyedi DLC-mechanikákat és funkciófejlesztéseket. Kalandorok, most van a legjobb esélyetek, hogy felfedezzétek Aurai világát!
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1359
5,0
Payday 3: Collectors Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Térj vissza a nyugdíjas életből a bűnözéshez a Payday banda bőrébe bújva, amely a kollégák büszkesége és a rendfenntartók rémálma, bárhová is menjenek. Néhány évvel miután a banda Washingtonom DC feletti rémuralma véget ért újra összeállnak, hogy rendezzék a veszélyt, amely kirántotta őket a korai nyugdíjból.
51 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0471ce
Lawn Mowing Simulator: Landmark Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja szimulátor - Tapasztald meg a brit vidék kaszálásának szépségét és részletgazdagságát a Lawn Mowing Simulatorban, az egyetlen szimulátorban, amely lehetővé teszi, hogy a tekintélyes gyártók valódi, engedélyezett fűnyíróinak hiteles és széles körű listáját használd
14 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1351
4,8
Neon White - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Neon White, a bérgyilkos szerepében játszol, akit a pokolból rántottak elő, hogy versenybe szálljon más démonölőkkel a mennyben való örök élet esélyért – ez egy valódi lehetőség a megváltásra. Csak az a furcsa, hogy a többi bérgyilkos valahogy ismerősnek tűnik...
Leárazás -3 %
12 390 Ft 12 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1261
5,0
Blasphemous 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Egy különös új világban felébredve, a végső nyughelyéről kitépett bűnbánó visszaszorul az élet, halál és a feltámadás végtelen körforgásába, és nincs más lehetősége, mint felfedezni ezt a veszedelmes új világot, és feltárni rég elfeledett titkát.
13 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1256
Skater XL - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport - Játssz Tiago Lemos, Evan Smith, Tom Asta vagy Brandon Westgate szerepében, és válj profi gördeszkássá! Több mint 60 valódi gördeszkázóhely vár rád, amelyek tereket, iskolákat, uszodákat, épületeket, parkolókat és folyosókat kötnek össze.
Leárazás -17 %
10 690 Ft 12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1307
Wo Long: Fallen Dynasty Steelbook Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
17 690 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0329
Deep Rock Galactic: Special Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Dolgozzatok együtt csapatként, hogy felfedezzétek és kiássátok a hatalmas barlangrendszerekben található értékes nyersanyagokat, és megküzdjetek a bennük élő halálos ellenségek hordáival. A csapattársaid segítségére kell támaszkodnod, ha túl akarod élni a galaxis legellenségesebb barlangrendszerét.
13 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0552
Emergency Call - The Attack Squad - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja szimulátor - Bújj egy tűzoltó szerepébe, és bizonyítsd be képességeidet egy sor izgalmas kihívásban. Legyen szó lakástűzről, égő autóról egy alagútban, emberek mentéséről egy liftből, vagy veszélyes tűzesetekről kereskedelmi épületekben, irodaházakban vagy mélygarázsban.
12 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1566

Plaion

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ