AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Plantronics Blackwire C310-M

Termékkatalógus
Plantronics Blackwire C310-M
Fejhallgató - egy fülre, vezetékes, USB csatlakozás
Kód:  MS030c02 Termékszám:  85618-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Plantronics Blackwire C310-M

Keresi a megfizethető, mégis minőségi fülhallgatót üzleti felhasználásra? Akkor a Plantronics BLACKWIRE C310-M USB-s eszköz az Ön számára készült. Ez egy kiváló minőségű és ellenálló binaurális, UC kompatibilis fülhallgató, mely könnyű irányíthatósággal bír és a vezetéken található gombok segítségével fogadhat/befejezhet hívásokat vagy halkíthat/hangosíthat, így segítve a munka során. A  Plantronics BLACKWIRE C310-M nevében található M utótag a Microsoft Office Communicator-ra való optimalizációra utal.

 

Hogy szolgálja a Plantronics fülhallgató Önt?

  • Dinamikus equalizer az automatikus hangoptimalizálásért
  • Erős zajszűréssel rendelkező mikrofonja kiváló átvitelt eredményez
  • Digitális jelfeldolgozás (DSP) a természetes hangzású hang érdekében
  • A BLACKWIRE C310-M  Microsoft Office Communicator-re optimalizálva készült
  • A számítógéphez USB-n keresztül csatlakoztatható
  • USB-kábel hossza 2 m
  • Alkalmas vállalati használatra

    

Kényelmes hallgatás a BLACKWIRE C310-M-mel

A kényelmes viseletet a Plantronics USB fejhallgatója esetében a belső szivacsos párnázás és a könnyű fém kivitel eredménye, melyek emellett hosszú élettartamot is garantálnak. Technikai oldalról említésre méltó a SoundGuard funkció mely elfogadható szintre csökkenti a hangok erősségét hallása és kényelme érdekében. Így a Blackwire C310-M viselete során nem kell a gyenge minőségű fülhallgatók viselése során fellépő fejfájástól tartania.

 

További információk a fülhallgatóról

A mikrofon zajcsökkentéssel és dinamikus equalizer funkcióval van ellátva a hallgató kényelme érdekében. A fülhallgató biztosítja a hallás védelmét a SoundGuard Digital funkciójának köszönhetően, mely átlagosan 118 dB alatt tartja a hangok erősségét. A mikrofon frekvenciatartománya 100 és 10000 Hz közé esik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics Blackwire C310-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Blackwire C310-M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics Blackwire C310-M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C310-M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C310-M.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ