Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Plantronics RIG 505 lávafekete

Termékkatalógus
Plantronics RIG 505 lávafekete
4,8 5 értékelés
Gamer fejhallgató - PC, Xbox One, Playstation 4 kompatibilitás, könnyű és konfigurálható keret
Kód:  MS030b5a9j Termékszám:  204804-05 Gyártó honlapja:

Plantronics RIG 505 lávafekete

Ha szeretsz zenét hallgatni, filmet nézni, vagy a szenvedélyes gamerek közé tartozol, akkor a Plantronics RIG fejhallgatók tökéletesen megfelelnek céljaidnak, akár Xbox One-on, számítógépen, vagy Playstation 4-en szeretnéd használni azt! A készülék kitűnő választás mindazok számára, akik tökéletes hangminőséget szeretnének. Robusztus és időtálló designjának, illetve kifinomult ergonómikus kialakításának köszönhetően órákon keresztül kényelmesen viseletet biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott számítógépes játékok, Xbox One és PS4 játékok használatára, filmnézésre és zenehallgatásra
  • Robusztus és időtálló megjelenés
  • A 40 mm-es hangszórók tiszta hangzást és mély basszust biztosítanak
  • A fejhallgató akusztikailag nyitott szerkezete a fülpárnákhoz továbbítja a levegőt
  • A memóriahabos fülpárnák és a fejpánt gondoskodik a kényelmes viseletről
  • Mikrofon zajszűrővel

Kiváló hangminőség

Barangold be kedvenc játékaid világát a RIG 505 LAVA fejhallgatóval, amely tökéletes hanghatásokat biztosít játék közben. A 40 mm-es, alacsony frekvenciájú hangszórók garantálják a kristálytiszta és részletes, mély basszust és az intenzív fület gyönyörködtető élményt. Ezt a fejhallgatót minden szenvedélyes gamer imádni fogja, mivel a megfelelő hangok időben történő meghallása kulcsfontosságú lehet a játék során a győzelemhez. Így ez a fülhallgató lehetővé teszi, hogy a lelkes játékosok uralják a virtuális valóságot, így bármilyen megmérettetés bajnokává válhatnak.

Kényelem, akár többórás játék után is

Ezt a modellt profi játékosoknak készítették, ugyanis akusztikailag nyitott szerkezettel rendelkeznek fülpárnái, amely azt jelenti, hogy megfelelően szellőznek, és visszaszorítják az általuk lefedett terület izzadását, így tökéletes kényelmet biztosítanak, amely lehetővé teszi, hogy viselője teljesen beleélje magát a játékba, és szabadon koncentrálhasson annak megnyerésére. A tökéletes kényelem és illeszkedés biztosítása érdekében puha béléssel és memóriahabos töltéssel szerelték fel a fülpárnákat, amely illeszkedik a fejformához. Zajcsökkentő mikrofonnal is rendelkezik a készülék.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
Xbox One Kész!
Megjegyzés:
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plantronics RIG 505 lávafekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG 505 LAVA černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plantronics RIG 505 LAVA čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 505 LAVA Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics RIG 505 LAVA Schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ