Shop roku Shop roku

Polar Pacer S-L fekete

Termékkatalógus
Polar Pacer S-L fekete
5 1 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1032 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WEApol01c1 Termékszám:  900102174 Gyártó honlapja:
Polar Pacer S-L fekete 82 890 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

94 560 Ft
Szett megvásárlása
86 160 Ft
Szett megvásárlása

Polar Pacer S-L fekete

Praktikus okosóra beépített GPS-szel és egy sor funkcióval az aktív felhasználóknak

A Polar Pacer egy ultrakönnyű GPS okosóra minden futó számára, aki komolyan gondolja a sportolást és a fejlődését. Kiváló minőségű anyagok és számos intelligens funkció felhasználásával egy olyan óra készült, amely segíti az edzést, és minden szükséges adatot megad. A kerek, 1,2 hüvelykes MIP kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg védi. Az óra vezérlése fizikai gombokkal történik, így kesztyűben sem okoz gondot mindent megnézni, beállítani. Éjszaka a Polar Pacer óra képes mérni az alvás hosszát ésminőségét. Az ébresztőóra segítségével beállíthatod, hogy mikor szeretnél ébredni. Az okosóra a Polar Precision Prime optikai érzékelőt használja a pulzusszám mérésére. A Polar Pacer óra Bluetooth 5.1 vezeték nélküli technológiával történő párosítás után megjeleníti a telefonodról érkező értesítéseket. Az okosóra integrált GPS-t, Galileót, QZSS-t és GLONASS-t tartalmaz, így például futás közben mindig pontos távolságinformációt kaphatsz. A 265 mAh kapacitású akkumulátor akár 35 órán keresztül isműködteti a Polar Pacer okosórát bekapcsolt GPS-szel.

A Polar Pacer S-L okosóra legfontosabb jellemzői, fekete

  • Jól olvasható 1,2" MIP kijelző 240 × 240 px felbontással
  • A kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg borítja
  • A Polar Pacer hatékony edzéseszközöket biztosít a futók számára
  • Az óra tömege mindössze 40 gramm a szíjjal együtt
  • A Polar Pacer érzékeli a pulzusszámot, a stresszszintet, az alvás időtartamát és minőségét
  • Pontos erőkifejtésmérés a Precision Prime technológiával a tevékenységekhez
  • Az óra gyors és erős processzorral rendelkezik
  • Több mint 130 sportolási lehetőség áll a rendelkezésedre
  • Beépített GPS a GPS, Glonass, Galileo és BeiDou támogatásával
  • Csatlakozás az okostelefonodhoz Bluetooth 5.1 vezeték nélküli technológiával
  • 265 mAh akkumulátor
  • Cserélhető szíjak

A Polar Pacer óra nagy és tiszta MIP kijelzővel rendelkezik

Az MIP kijelző továbbfejlesztett, szabályozott háttérvilágítással és akár 10x nagyobb energiahatékonysággal rendelkezik. A Polar Pacer képernyőjének fényerejét könnyedén a környezetedhez igazíthatod, hogy mindig könnyen leolvasható legyen. Az 1,2"-es képátló és a 240×240 px felbontás nagyszerű olvashatóságot biztosít. A kijelzőt Gorilla Glass 3.0 üveg is védi.

A Polar Pacer okosóra tartja veled a lépést

A 265 mAh kapacitású beépített Li-Pol akkumulátor akár 35 órán keresztül is üzemben tartja az okosórát intenzív edzés közben pulzusméréssel és teljes GPS követéssel. Gazdaságos edzésmódban a készülék akár 100 órát is kibír. A Polar Pacer-t a Polar Charge 2.0 mágneses töltővel töltheted fel. 

A Polar okosóra rögzíti a VO2max-ot

A VO2max érték az aerob fittség kulcsfontosságú mutatója. Ha már ismered, elkezdhetsz dolgozni a javításán. Ez az érték azt jelzi, hogy a testtömeged minden egyes kilogrammja hány milliliter oxigént használ fel a működéséhez. Dióhéjban megtudhatod, mennyire vagy fitt és milyen erős a szíved. 

Az egészségügyi funkciók pontos mérése a Precision Prime technológiával

A Polar Pacer okosóra 10 különböző hullámhosszúságú LED-del rendelkezik a pontosabb pulzusmérés érdekében. A hatékonyság meghatározásához az órában található érzékelő lehetővé teszi, hogy a különböző edzésintenzitásoknál szükséges erőfeszítés mértékét a percenkénti ütésszám (BPM) alapján ellenőrizd. A Polar Pacer okosóra a Serene funkció révén légzőgyakorlatok segítségével segít megnyugodni. Ezt a funkciót akkor fogod értékelni, ha nagyobb stressznek leszel kitéve.

Az óra folyamatosan figyeli az aktivitásodat

A Polar Pacer órával a csuklódon állandó áttekintést kaphatsz a tevékenységedről és egészségi állapotodról. Több mint 130 népszerű sporttevékenység áll a rendelkezedsére, amelyeket megmérhetsz. Ha hosszabb ideig vagy inaktív, a Polar Pacer automatikusan emlékeztet, hogy állj fel, nyújtózkodj vagy sétálj egyet. A napi aktivitási cél egy körként jelenik meg, amely fokozatosan feltöltődik, amíg el nem éri a 100%-ot. A Polar személyre szabott FitSpark edzési útmutatót is készített a számodra, amely afizikai állapotodhoz és felkészültségedhez szabott gyakorlatokat javasol. A Training Load Pro funkció minden edzés után kiszámítja a szív- és érrendszeri, valamint a mozgásszervi rendszer terhelési értékeidet, a Szubjektív Terhelés funkcióval pedig értékelheted, hogy mennyire érzed magad terheltnek. Egy másik izgalmas funkció a Szezontervező, amellyel megtervezheted és testreszabhatod a következő edzési szezont. Beállíthatod például a heti mennyiséget a hosszúság vagy a kívánt megtett távolságalapján. Lesz egy futóprogram is, ahol négy előre beállított verseny közül választhatsz – 5K, 10K, félmaraton vagy maraton. Az alkalmazással együtt a Polar Pacer óra olyan edzéstervet készít, amely megfelel a céljaidnak.

A Polar Pacer mindent megad a futóknak, amire szükségük van - az elejétől a végéig:

  • Tempó - derítsd ki a futósebességedet
  • Idő - nézd meg, hogy mennyi ideig futottál
  • Távolság - lásd az eddig megtett távolságot
  • Stopper - futási idő mérésének indítása/leállítása
  • Köridőzítő - körök automatikus vagy manuális jelölése
  • Intervallumidőzítő - időzített magas és alacsony intenzitású szakaszok

Az óra gyors processzorral és pontos GPS-szel rendelkezik

A Polar Pacer óra gyors és nagy teljesítményű processzorral rendelkezik a gördülékenyebb és kényelmesebb interakció érdekében. Ezáltal a felhasználói felület sokkal felhasználóbarátabbá válik. A pontos helymeghatározási adatokat a GLONASS, Galileo és QZSS rendszerekkel együttműködő GPS biztosítja. Pontos pozícióinformációkat kapsz, kevesebb interferenciával, még rossz időjárás esetén vagy magas épületek között is.

Az óra méri az alvás hosszát és minőségét, valamint a regenerálódási sebességet

Jól aludtál? A Polar Pacer óra részletesen megmutatja az összes szükséges értéket - az alvás időtartamát, az alvási szakaszokat és a regenerálódási sebességet.  A Nightly Recharge funkció az éjszaka folyamán méri a szervezet regenerálódási sebességét, így segít optimális döntéseket hozni a fitnesz- és fizikai célok elérése érdekében. A Nightly Recharge állapota két tényezőből áll: az alvás minősége és az, hogy a vegetatív idegrendszered az alvás első néhány órájábanmegnyugodott (ANS-minőség). Az SleepWise tájékoztatást ad a nappali éberségedről.

Maradj naprakész

Párosítsd a Polar Pacer okosórát okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül, és fogadj értesítéseket az alkalmazásokból, bejövő hívásokról vagy üzenetekről. Értesítés esetén a Polar okosóra rezeg, és a kijelző alján egy piros pont jelenik meg. A bejövő hívásokat akár az órádon is fogadhatod vagy elutasíthatod. 

A Polar Pacer óra vezérli a zenelejátszást

Az óra iOS és Android rendszerrel is kompatibilis, és ha párosítod a telefonoddal, akkor a Polar Pacer lejátszási listát böngészheted, hangoskönyveket és podcastokat játszhatsz le, dalokat ugorhatsz, és beállíthatod a hangerőt. Mindezt anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. 

Polar Flow alkalmazás

Nemcsak a Polar Pacer okosóra, hanem a hozzá tartozó Polar Flow alkalmazás is segít céljaid elérésében. Állítsd be a céljaidat, hozz létre edzéstervet, és automatikus adatszinkronizálással kövesd nyomon a fejlődésedet. A Polar Pacer okosóra kompatibilis más partnerekkel és fitneszalkalmazásokkal.


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 032 óra (43 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Gombvezérlés Kész!
Tömeg
41 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Emelt padló, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Légző gyakorlatok, Mozgás emlékeztető, Kézmosás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
12 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 032 óra (43 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
100 óra (4,17 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel, Plusz szíjjal Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Polar Pacer S-L fekete termékhez:

Polar Pacer S-L fehér

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1032 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
97 990 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Polar Pacer S-L világoslila

Okosóra - női, Android és iOS kompatibilis, 1,2" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1032 óra, magyar nyelvű vezérlés
Infó
97 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polar Pacer S-L fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polar Pacer S-L černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polar Pacer S-L čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polar Pacer S-L schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polar Pacer S-L schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ