AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Polaroid CandyPlay 3D toll

Termékkatalógus
Polaroid CandyPlay 3D toll
4,5 4 értékelés
3D toll -
Kód:  DF525pol3 Termékszám:  3D-FP-PL-2004-00

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polaroid CandyPlay 3D toll

A Polaroid 3D toll Candy Play ideális a kis és nagy alkotók számára. A toll használható sütemények díszítésére, nyalókák készítésére és még sok másra. A töltőanyagok FDA tanúsítvánnyal rendelkeznek, ezért teljesen biztonságosak a fogyasztás szempontjából. A Polaroid Candy Play esetében 6 természetes ízből választhatunk, mint például alma, eper, narancs. Coca Cola és még sok más. A toll töltéséhez a Polaroid 3D toll USB-C csatlakozóval rendelkezik, ami elegáns és ergonomikus kialakítással büszkélkedhet, így könnyen használható. A Start gomb a 3D toll felső részén található, így a jobb- és balkezes felhasználók egyaránt természetesen megfoghatjáka Polaroid tollat.


A Polaroid Candy Play 3D toll főbb jellemzői

  • A Polaroid tollal nyalókákat készíthetsz vagy desszerteket díszíthetsz
  • FDA újratöltési tanúsítvány
  • A csomagolásban alma, eper, narancs, Coca Cola, citrom és szőlő ízesítéssel
  • Természetes, cukormentes ízek
  • A Polaroid tollat 5VDC 2A töltővel lehet feltölteni
  • Ideális jobb- és balkezes felhasználóknak egyaránt

Készíts ellenállhatatlan 3D modelleket egy speciális sablonnal

Ha nincs tehetséged a rajzoláshoz és a kreatív tevékenységekhez, ne ess kétségbe! A Polaroid 3D toll Candy Play speciális sablonokkal rendelkezik, amelyeket letölthetsz a gyártó weboldaláról. A sablon nagyon könnyen használható klasszikus kifestőkönyvként. A Candy Play 3D tollal 3D-s modellt hozhatsz létre, amelyet akár meg is kóstolhatsz. Sőt, a darabokat össze is illesztheted.Ha kreatív alkotó vagy, engedd szabadjára a fantáziádat és készíts ellenállhatatlan 3D modelleket minden alkalomra.

A Polaroid Candy Play 3D toll 6 természetes ízt használ

A Candy Play 3D Polaroid tollcsomag 6 természetes ízt tartalmaz, hogy a vendégednek a tökéletes élményt és ízt nyújtsd. Az élelmiszeripari minőségű utántöltők FDA tanúsítvánnyal rendelkeznek és cukormentesek is. A csomag alma, eper, narancs, Coca Cola, citrom és szőlő ízeket tartalmaz. Az ízeket szabadon kombinálhatod, így rengetegféle ehető mintát hozhatsz létre. A töltelékek színei nagyszerűek cukorkadíszítéshez vagy édességként a gyerekeknek. 

A Polaroid Candy Play 3D toll egyszerű és gyors tisztítása 

A 3D Polaroid toll előnye a könnyű és gyors tisztítás. Egyszerűen szereld szét a tollat, és távolítsd el az újratöltővel érintkező részeket. Egyszerűen tedd ezeket a részeket egy csészébe és öntsd fel forró vízzel. Néhány perc elteltével az újratöltőanyag maradéka feloldódik, és a toll készen áll a további használatra. 

Candy Play 3D toll ideális bal- és jobbkezes felhasználók számára

A Candy Play Polaroid 3D toll jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt alkalmas, így a toll kezelése gyerekjáték. Ez nagyon kényelmessé teszi, hogy bármilyen formát vagy modellt pontosan a Te ízlésed szerint hozz létre. Örvendeztesd meg szeretteidet és készíts meglepetést ehető kártya, cukorka vagy nyalóka formájában. A toll csak a PolaroidCandyCartridge-ekkel kompatibilis.

A 3D toll csomag tartalma:

  • 1× Polaroid Candy Play 3D toll és tartó
  • 1× 1,5 m-es USB-C kábel
  • 6× 3g-os utántöltő ízekben: 1× eper, 1× alma, 1×citrom, 1× cola, 1× szőlőbor, 1×narancs 
  • 1× használati utasítás és gyors beállítási útmutató


Paraméterek

Tartozékok
Használati és beállítási útmutató Kész!

Felszerelés

Tartozékok
Használati és beállítási útmutató Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid CandyPlay 3D toll Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid 3D Pero CandyPlay. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid - 3 D Pero CandyPlay. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid 3D Stift CandyPlay.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ