A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

PopSocket Ceiling

Termékkatalógus
PopSocket Ceiling
Tartó - univerzális
Kód:  POPSO64 Termékszám:  POP 101026 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PopSocket Ceiling

A PopSocket egy praktikus tartozék univerzális tartó formájában, amely sokféle szempontból kényelmesebbé teszi a telefon, a tablet vagy az e-olvasó használatát. Elsősorban az intelligens kialakításának és a felhasználás széles skálájának köszönhetően ennyire népszerű. Egyszerűen ragaszd a készülék hátlapjára és használd praktikus tartóként fényképezéshez, videók megtekintéséhez vagy olvasáshoz. Ha szeretsz játszani, akkor kettőt is használtsz egyszerre és nem kell aggódnod, hogy a készülék kiesik a kezedből. A PopClip tartóval kombinálva odarögzítheted az autó műszerfalához, a tükörhöz vagy a hűtőszekrényhez is.


Eredeti és praktikus

Fedezd fel a mobiltelefonod új dimenzióit ezzel a stílusos tartóval és egyben állvánnyal. Egyszerűen felturbózhatod a tabletedet, a telefonodat vagy az e-olvasódat. Soha többé nem akarsz majd visszatérni a klasszikus tartásukhoz. Ez a kivételes tartó rengeteg stílusban elérhető, így akár a gyűjtői szenvedélyedet is felkeltheti. Hagyd magad elcsábulni és próbáld ki az önkifejezés igazán eredeti módját.

Színes mennyezet

Ez az eredeti színű és stílusú PopSocket a készüléked dísze lehet.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PopSocket Ceiling Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PopSockets Ceiling. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PopSocket Ceiling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PopSocket Ceiling.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ