A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

PopSocket Hibiscus

Termékkatalógus
PopSocket Hibiscus
Tartó - univerzális
Kód:  POPSO65 Termékszám:  POP 101231 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PopSocket Hibiscus

A PopSocket egy praktikus tartozék univerzális tartó formájában, amely sokféle szempontból kényelmesebbé teszi a telefon, a tablet vagy az e-olvasó használatát. Elsősorban az intelligens kialakításának és a felhasználás széles skálájának köszönhetően ennyire népszerű. Egyszerűen ragaszd a készülék hátlapjára és használd praktikus tartóként fényképezéshez, videók megtekintéséhez vagy olvasáshoz. Ha szeretsz játszani, akkor kettőt is használtsz egyszerre és nem kell aggódnod, hogy a készülék kiesik a kezedből. A PopClip tartóval kombinálva odarögzítheted az autó műszerfalához, a tükörhöz vagy a hűtőszekrényhez is.  


Eredeti és praktikus

Fedezd fel a mobiltelefonod új dimenzióit ezzel a stílusos tartóval és egyben állvánnyal. Egyszerűen felturbózhatod a tabletedet, a telefonodat vagy az e-olvasódat. Soha többé nem akarsz majd visszatérni a klasszikus tartásukhoz. Ez a kivételes tartó rengeteg stílusban elérhető, így akár a gyűjtői szenvedélyedet is felkeltheti. Hagyd magad elcsábulni és próbáld ki az önkifejezés igazán eredeti módját.

Hibiszkusz

Ez az eredeti színű és stílusú PopSocket a készüléked dísze lehet.


Paraméterek

A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Ragasztóréteg Kész!

Tulajdonságok

A készülék tartóhoz való rögzítésének módja
Ragasztóréteg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PopSocket Hibiscus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PopSockets Hibiscus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PopSocket Hibiscus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PopSocket Hibiskus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PopSocket Hibiskus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ