Porszívó tartozékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A lakás hatékony takarítása érdekében fontos, hogy a porszívód rendelkezzen a szükséges tartozékokkal, amelyek a tökéletesen tiszta padlóról és a készülék hosszú élettartamáról gondoskodnak. A porszívó alkatrészek lehetnek univerzálisak, de vannak olyanok is, amelyeket egy adott típushoz terveztek. Milyen porszívó alkatrészekre van szükség egy bizonyos idő után, hogy a porszívózás, és így a takarítás továbbra is hatékony legyen?

Tovább

Porszívó alkatrészek

Kínálatunkban az összes fontos porszívó alkatrészt megtalálhatod, amelyek vagy idővel elhasználódnak és cserére szorulnak, vagy a porszívó nagy teljesítményét biztosítják. Ha iRobot robotporszívód van, akkor minden bizonnyal hasznát fogod venni a Roomba alkatrészeknek, mégpedig újratölthető akkumulátorok formájában.

Porzsákok

A porzsákok között hagyományos papír, textil vagy kiváló szűréssel rendelkező antibakteriális porszívó porzsákok is találhatók. Kínálatunkban tartozék készleteket is találhatsz, amelyek porzsákokat, kimeneti szűrőket és motorszűrőt tartalmaznak.

Porszívó szűrők

A szűrőt a porszívó típusának megfelelően kell kiválasztani. A HEPA szűrők különösen alkalmasak allergiások számára, hiszen nagy mennyiségű piszkot és számos allergént képesek eltávolítani, a motor szűrők biztosítják a porszívó állandó teljesítményét és a kazettás szűrők a porszívóban lévő víz kezelésére szolgálnak.

Porszívófejek

A porszívófejek a különböző padlótípusokhoz készülnek. Hasznos lehet egy szőnyegtisztító fej, egy keménypadló szívófej, egy kárpittisztító fej vagy egy speciális résszívófej, amelyet kifejezetten keskeny helyek takarításához terveztek. A különféle szennyeződéseket forgó kefék vagy görgők segítségével szippantják fel.

Porszívócsövek

A porszívócső a porszívózás elengedhetetlen tartozéka. Mindazonáltal minden porszívó egyedi porszívócsővel rendelkezik, ezért a választáskor feltétlenül győződj meg arról, hogy az adott gégecső alkalmas-e a te porszívódhoz.

Porszívó illatosítók

Az illatosítók alkalmasak porszákos és porzsák nélküli porszívókhoz is, csak tedd bele a portartályba vagy a porzsákba, és kezdj el porszívózni. A porszívó illatosító a porszívózás során folyamatosan bocsátja ki az illatot.

Porszívó akkumulátorok

A robotporszívóhoz tartozó akkumulátor látja el a készüléket a takarításhoz szükséges energiával. A porszívóban található újratölthető akkumulátorok biztosítják, hogy a porszívó az egész takarítást be tudja fejezni és a készülék végig teljes kapacitással működjön. Kínálatunkban Roomba alkatrészeket is találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
827 termék
Kärcher Multi padlótisztító henger, sárga FC 2-4, FC 4-4
Porszívó tartozék - univerzális padlótisztító henger, kemény padlók kíméletes nedves tisztítását és karbantartását biztosítja, nem hullat a szálakat, mosható mosógépben max. 60℃ fokon
6 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: KARPV220
HOOVER forgókefe Y63
Kefe - alkalmas a Hoover H-Free 2IN1 sorozatú vezeték nélküli multifunkciós porszívókhoz
7 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HOOKA878
1,0
ETA porzsák 3 db 6241 00010
Porzsák - textil, egyszer használatos, szűrő a csomag része, 3 porzsák a csomagban
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ETASV286
Dyson csere töltő a Dyson Omni-glide készülékhez
Hálózati tápegység - csere töltő a Dyson Omni-glide vezeték nélküli porszívóhoz
15 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: DYSPV060
Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum Roller Brush
Porszívó tartozék - pótkefe E10 porszívóhoz
10 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: XIAACC36
5,0
Electrolux Pure F9 KIT18
Porszívó tartozék - a készlet tartalma: 1x mini turbó szívófej (ideális kárpit tisztításához és állatszőr eltávolításához), 1x lapos szívófej érzékeny felületekhez (a kefék megakadályozzák a felület karcolódását), 1x résszívófej, 1x kombinált kefés szívófej
13 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: ELXACC07
3,7
THOMAS 100 Porzsák készlet crooSer porszívóhoz
Porzsák Thomas - textil, egyszer használatos, szűrő a csomag része, 4 porzsák a csomagban - 1 422,50 Ft/tasak
5 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: THOSA001
Rohnson M8CHAR
Hálózati adapter - Rohnson M8 Mamba Pro porszívóhoz, bemeneti feszültség 100-240 V, 0,8 A, 50-60 Hz, kimeneti feszültség 37 V, 0,5 A, 18,5 W, kábel hossza 177 cm
10 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ROHPV889
Kärcher Multi padlótisztító henger, sárga FC 2-4, FC 4-4
Porszívó tartozék - univerzális padlótisztító henger, kemény padlók kíméletes nedves tisztítását és karbantartását biztosítja, nem hullat a szálakat, mosható mosógépben max. 60℃ fokon
5 790 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KARPV220
Dyson szűrőegység Outsize-hoz
Porszívószűrő - kimeneti, mosható, allergiások számára ajánlott
17 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: DYSFI071
1,0
PATONA a TESLA T10 / T30 / T40 készülékhez, 2500 mAh, 14,4 V Li-Ion
Akkumulátor - TESLA T10 és T30 robotporszívókhoz, kapacitás 2500 mAh, feszültség 14,4 V
9 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PATb303

Porszívó tartozékok

Porszívó tartozékok

A Porszívó tartozékok kategóriában összesen 827 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó porszívó tartozékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb porszívó tartozékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: porszívó tartozékok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ