Akvizice ApF HU Rapture

QNAP TAS-168

Termékkatalógus
QNAP TAS-168
Adattároló - 1x 3.5" SATA II / III HDD, CPU Dual-Core ARM 1.1GHz, 2GB DDR3, 1x GLAN, 4x USB 2.0, 1x USB 3.0, HDMI
Kód:  QL272k1 Termékszám:  TAS-168 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TAS-168

Bővítsd digitális világodat a QNAP TAS-168 kiváló minőségű, intelligens otthoni tárolójával. Ez egy nagy teljesítményű, egy meghajtós és könnyen használható hálózati tárhely biztonsági mentéshez, szinkronizáláshoz, távoli hozzáféréshez, otthoni szórakoztatáshoz és oktatáshoz. A QTS és az Android két rendszerének kombinálásával mindkettő legjobbjai közül élvezheted a hihetetlenül nagyszámú alkalmazás letöltését a Google Playről, anélkül, hogy aggódnod kellene a tárhely hiánya miatt.


Élvezd a kétmagos ARM® v7 gyorsaságát, teljesítményét és megbízhatóságát 2 GB RAM-mal. A hihetetlen teljesítményt széles körű csatlakozási lehetőség támogatja az USB-portokon, a Gigabit LAN-porton és a HDMI-n keresztül, hogy ez egy ideális multimédiás központ legyen. 

Legfontosabb jellemzői

  • Intelligens otthoni tároló nagyszerű áron
  • QTS és Android rendszerek
  • Támogatja a Google Play-t és a Qmarket-et
  • MyQNAPcloud a tárolt fájlok távoli eléréséhez
  • Szinkronizál Google-fiókoddal
  • 4K médialejátszás HDMI-interfésszel rendelkező tv-készüléken
  • Multimédiás vezérlő meghajtó használatának lehetősége
  • Photo, Music és Video Station a fájlok megosztásához és kezeléséhez
  • Broadcast média a DLNA-n keresztül

Két rendszer, több lehetőség

Ez az intelligens tárhely az első olyan, amely kétféle rendszert kínál. A QTS rendszer biztosítja a leghatékonyabb, legbiztonságosabb adatátvitelt és rengeteg más szolgáltatást kínál. Miközben az Android 4K-s videó lejátszást biztosít HDMI-n keresztül, az alkalmazások telepítésének kényelmét a Google Playen és sok más hasznos funkciót.

Csatlakoztasd az egeret, billentyűzetet ...

Már nincs szükséged asztali számítógépre. Egyszerűen csatlakoztasd a billentyűzetet, az egeret és a monitort, s számos lehetőséged lesz a közvetlenül az eszközön tárolt fájlok kezelésére és lejátszására. Ezenkívül az Android kezelőfelület használatával különböző alkalmazásokat használhatsz a QNAP-ból, például QFile, Qmanager, Qphoto, Qvideo, Qmusic, MyNAS és Kodi ™.


Nagyra értékeled majd a praktikus távirányítót, amely lehetővé teszi a kényelmes irányítást kedvenc székedből, például: lejátszás, tovább tekerés, megállítás. A 4K-s támogató faktor a TAS-168 készüléket tökéletes eszközzé teszi, amely maximális élvezetet nyújt a házimozizásra. Majd meglátod, milyen könnyű lesz számodra kedvenc filmjeid, TV-sorozataid vagy programjaid tárolása.

Intuitív működés

A QTS operációs rendszer intuitív web alapú felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a fájlok kezelését. Ráadásul a különböző alkalmazások telepítése egyszerű a tároláshoz, a visszaállításhoz és a felügyelethez, ha szükséges. A QTS lehetővé teszi több alkalmazás-ablak megnyitását egyidejűleg, így több feladatot is egyszerre futtathatsz, ami növeli a hatékonyságot.

Egyszerű és praktikus kialakítás

Rengeteg funkcióval rendelkezik, mégis nagyon kicsi. A TAS-168 mini torony kialakítása kevesebb helyet foglal el, így ideális otthoni dolgozószobákban, kisebb irodákban. Meg kell említeni a nagyon csendes működését, hiszen kompakt és csendes kipufogóval van felszerelve, amely effektíven elvezeti a meleg levegőt minimális hangerővel és porral. Továbbá a 3,5" lemezek beszereléséhez nincs szükség semmilyen eszközre. Szóval ez igénytelen, praktikus tárhely amely tele van funkciókkal, így tökéletesen kitölti a digitális felszerelésedben a hiányzó helyet.

A csomag tartalma:
Tároló TAS-168
Ethernet kábel
Tápkábel
AC adapter
Távirányító RM-IR003
Használati utasítás

 

Paraméterek

Fiókok száma
1 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Web server, Adatbázis szerver Kész!
Processzor frekvencia
1,1 GHz Kész!
Használat
Otthoni Kész!

Tárhely

Fiókok száma
1 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Web server, Adatbázis szerver Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,1 GHz Kész!

Interfész

LAN
1 × Kész!
USB 2.0
4 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
5,03 W Kész!
Általános fogyasztás
8,96 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
125 mm Kész!
Magasság
187,7 mm Kész!
Szélesség
60 mm Kész!
Tömeg
0,56 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TAS-168 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TAS-168. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TAS-168. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TAS-168. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TAS-168.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ