A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

QNAP TS-464-4G

Termékkatalógus
QNAP TS-464-4G
5 2 értékelés
NAS - külső keret 4× 2,5" és 3,5" SSD + HDD számára, Intel Celeron 2,9 GHz CPU, 4 GB DDR4, 16 GB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, ház
Kód:  Qnap22_46 Termékszám:  TS-464-4G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

QNAP TS-464-4G


QNAP TS-464-4G adattároló mesterséges intelligencia támogatással 

A QNAP TS-464-4G adattároló négymagos, akár 2,9 GHz-es Intel Celeron N5095 processzorral és integrált Intel AES-NI titkosítással, két LAN-csatlakozóval, két 2,5 GbE porttal illetve port-összevonási funkcióval rendelkezik, amely akár 5 Gbps kombinált sávszélességet tesz lehetővé. M.2 PCIe Gen3 foglalatok is találhatók rajta, amelyekbe például egy QM2 kártya telepíthető M.2 SSD gyorsítótárhoz vagy Edge TPU az AI-alapú képfelismeréshez illetve különböző 10GbE/5GbE hálózati kártyák. A processzor4 GB RAM-ot is támogat (lehet 16 GB-ig bővíthető), így a QNAP TS-464-4G alkalmas virtuális gépek vagy konténerek tárolására. A több felhőre kiterjedő biztonsági mentés támogatása, 4K Ultra HD felbontás valós idejű átkódolással, és még sok minden más is elérhető segítségével.

M.2 SSD gyorsítótár és PCIe bővíthetőség a nagy sebességű átvitelhez és virtualizációs alkalmazásokhoz

A QNAP TS-464-4G tökéletes megoldás több kamera és felügyeleti szerver központi kezelésére irodákban, üzletekben és más helyeken. A QVR Elite intelligens, alacsony költségű felügyeleti megoldása lehetővé teszi, hogy a felvételeket MP4 fájlba mentsd, így szinte bármilyen eszközön lejátszhatod azokat. Ez az egyedülálló szoftver AI-alapú arcfelismerő megoldásokat integrál a kiskereskedelmi és ajtórendszerekbe. A két M.2 PCIe Gen3 bővítőhelynek köszönhetőenSSD gyorsítótár vagy SSD adatkötetek telepíthetők a NAS általános teljesítményének növelése érdekében. Még Edge TPU-t is telepíthetsz a mesterséges intelligencia alapú képfelismeréshez. A két 2,5 GbE csatlakozó a meglévő CAT5e kábelekkel kombinálva lehetővé teszi, hogy a hálózati sebességet 1 Gbps-ról 2,5 Gbps-ra növeld. A QNAP TS-464-4G emellett teljesen testre szabható mind a menedzselt, mind a nem menedzselt 2,5 GbE/10GbE QNAP switchekhez. A port-összevonás funkció javítja a sávszélesség-igényes üzleti alkalmazások hatékonyságát (nagyméretű fájlátvitel, gyors biztonsági mentés vagymultimédiás szerkesztés). A QVR Pro kameraalkalmazás használata esetén a NAS 8 ingyenes kamera licencet kínál.

Közvetlen HDMI kimenet multimédia és virtuális gépek megjelenítéséhez

A két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) és a két USB 2.0 (480 Mbps) csatlakozó lehetővé teszi az egyszerű és mindenekelőtt gyors biztonsági mentést. Az integrált Intel UHD grafikus kártya támogatja a kétcsatornás hardveres dekódolást és a valós idejű átkódolást. A HDMI 2.0 kimenet akár 4K Ultra HD felbontással is kompatibilis, amely különösen hasznos a nagy felbontást és élethű színeket igénylő videoprodukció vagy ipari tervezés esetében. Az integrált Intel Open VINO AI számítási erőforrások növelik azadattárolási teljesítményt a felismerés érdekében 41,7%-ig, más alkalmazásokra és szolgáltatásokra gyakorolt hatás nélkül. A QNAP TS-464-4G adattároló a következő generációs QTS 5 operációs rendszerrel érkezik, amely lenyűgöz gördülékenységével, áttekinthetőségével és egyszerű beállításával.

A QNAP TS-464-4G segíthet a biztonsági mentésben és helyreállításban is

Ez az adattároló tökéletes választás a biztonsági mentéshez és a katasztrófa utáni helyreállításhoz is. Csak telepítsd a NetBak Replicator-t, amely nagyon egyszerűvé teszi a Windows számítógépek biztonsági mentését. Ha van macOS-eszközöd, csak állítsd be az integrált Time Machine-t. A Hybrid Backup Sync alkalmazással ezután egyszerűen készíthetsz biztonsági másolatot a QNAP TS-464-4G-ről egy másik QNAP márkájú NAS-ra vagy felhőalapú tárhelyre. Lehetőség van továbbáa VMware és Hyper-V virtuális gépek mentésére illetve SaaS biztonsági mentésre az e-mailek, naptárak, Google Workspace kapcsolatok és Microsoft Office 365 számára is.

Mérsékli a ransomware fenyegetést is

A blokkpillanatképek segítségével rögzíthetjük a rendszer állapotát bármely időpontban, az adatok ezután bármely időpontban visszaállíthatók, akár mappa/fájl alapú, akár helyi/távoli NAS- vagy felhőalapú tárolásról van szó. A QNAP TS-464-4G lehetővé teszi több VM és konténer futtatását a Virtualization Station, Container Station vagy Linux Station szolgáltatások használatával, amely nemcsak a menedzsment hatékonyságát növeli, hanem a hardverköltségek megtakarítását is. Az adattároló számosbiztonsági funkcióval és intézkedéssel lett felszerelve, például IP-blokkolás, kétfaktoros hitelesítés illetve HTTPS-kapcsolatok stb.

A QNAP TS-464-4G NAS integrálja a tárolási és fájlkezelési alkalmazásokat

A QNAP QNAP TS-464-4G az egyik legjobb fájltároló központ, amely alkalmazásokat integrál a fájlok tárolására, kezelésére, szinkronizálására, keresésére és archiválására. Támogatja az SMB/CIFS, AFP és NFS protokollokat az egyszerű fájlmegosztás érdekében az operációs rendszerek között. A fejlett meghajtó-állapotfigyelő alkalmazásokat is értékelni fogod, amelyek biztosítják a hosszú távú megbízhatóságot és a maximális hibamentes élettartamot. A tárolókapacitást nagyon egyszerűen bővítheted a QNAPbővítőegységek, felhőalapú tárolók vagy távoli kiszolgálók csatlakoztatával, illetve egy új QNAP készülékre is válthatsz.

A QNAP TS-464-4G adattároló rendszer főbb jellemzői

  • Négymagos Intel Celeron N5095 processzor
  • Az M.2 PCIe Gen3 és PCIe Gen3 bővítőhelyekkel a QNAP TS-464-4G rugalmasan bővíti a funkciókat
  • Lehetőség az NVMe SSD gyorsítótár vagy SSD-adatkötetek használatára a jobb teljesítmény érdekében
  • Hardveralapú 4K H.264 dekódolás és valós idejű átkódolás
  • Port összevonás funkció akár 5 Gbps átviteli sebességhez is
  • Integrált Intel OpenVINO AI modul
  • QTS 5 következő generációs operációs rendszer
  • Átfogó biztonsági mentési és katasztrófa-helyreállítási megoldások
  • NAS QNAP TS-464-4G támogatja a blokkolt pillanatfelvételeket
  • Alkalmas fájltárolás szinkronizálására

Paraméterek

Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!
Formátum
2.5" és 3.5" Kész!
Szélesség
170 mm (17 cm) Kész!
Magasság
168 mm (16,8 cm) Kész!
Mélység
226 mm (22,6 cm) Kész!

Típus és kapacitás

Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!
Formátum
2.5" és 3.5" Kész!

Méret

Szélesség
170 mm (17 cm) Kész!
Magasság
168 mm (16,8 cm) Kész!
Mélység
226 mm (22,6 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
2 260 g (2,26 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete, Arany Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
83,89 TB Kész!
Fiókok száma
4 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD Kész!

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások
Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, Felvétel IP kamerákról, FTP server, Web server, iSCSI Kész!

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
4 GB (4 096 MB) Kész!
RAM memória bővíthetősége
16 GB (16 384 MB) Kész!
Processzor frekvencia
2,9 GHz Kész!
Olvasási sebesség
295 MB/s Kész!
Írási sebesség
294 MB/s Kész!
Processzor
Intel Celeron Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!

Fogyasztás

Éves energiafogyasztás
297 kWh Kész!
Energiafogyasztás készenléti módban
21,62 W Kész!
Általános fogyasztás
33,88 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
226 mm Kész!
Magasság
168 mm Kész!
Szélesség
170 mm Kész!
Tömeg
2,26 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: QNAP TS-464-4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TS-464-4G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si QNAP TS-464-4G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TS-464-4G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TS-464-4G.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ