Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rapture COBRA STEALTH, fekete

Termékkatalógus
Rapture COBRA STEALTH, fekete
4,5 132 értékelés
Gamer egér - vezeték nélküli, Pixart PAW3325 optikai érzékelő, 800 - 1200 - 2000 - 3200 - 5000 DPI, 1 ms válaszidő, 100 IPS követési sebesség, 20G gyorsulás, RGB háttérvilágítás (7 üzemmód), 7 programozható gomb, Kailh csendes kapcsolók, élettartam akár 10 000 000 kattintás, Plug & Play, szoftver (DPI, háttérvilágítás, makrók módosítása), 2.4 GHz USB-A vevő vagy USB kábel, hatótávolság akár 10m, 900mAh beépített akkumulátor, USB-C csatlakozó, PVC kábel, kábel hossza 1,8m, egér tömege 118 g
Előrendelési ár
11 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RPTGM003d Termékszám:  RPT-GMSC3325SB Gyártó honlapja:
Rapture COBRA STEALTH, fekete 11 390 Ft Várható időpont: május 2024

Rapture COBRA STEALTH, fekete

RAPTURE COBRA STEALTH VEZETÉK NÉLKÜLI GAMER EGÉRSokoldalú gamer fegyver!

A Rapture COBRA STEALTH vezeték nélküli gamer egérrel teljes mértékben kiélvezheted a játékot, mindenféle korlát nélkül. Az akár 5000 DPI érzékenységű pontos PixArt PAW3325 optikai érzékelő, a 20G-s gyorsulás, a rövid válaszidő és a csendes Kailh Silent kapcsolók hihetetlenül hosszú élettartama egyszerűen mindenkit lenyűgöz. A felturbózott egér nagyszerű tulajdonságait még jobban kiemeli a 7 programozható gomb, a stílusos színes háttérvilágítás és az optimális finomhangolást biztosító saját szoftver, amelyetitt tölthetsz le.

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Background

MŰSZAKI ADATOK

Rapture COBRA STEALTH

PixArt PMW3325

optikAI ÉRZÉKELŐ

800–5000

DPI

1 ms

vÁLASZIDŐ

1000 MHz

Polling rate

20G

GYORSULÁS

100 IPS

tracking speed

6200 fps

FRAME RATE

Kailh Silent

KAPCSOLÓK

8

GOMB

RGB (7 mód)

HÁTTÉRVILÁGÍTSÁ

AMIVEL A RAPTURE COBRA STEALTH GAMER EGÉR meglep

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

PIXART PAW3325Optikai érzékelő

A Rapture COBRA STEALTH a teljesen pontos és kiváló minőségű, állítható érzékenységű PixArt PAW3325 optikai érzékelővel rendelkezik. Szerezz ellenőrzést az egér mozgása felett, és állítsd be a DPI értékét az elvárásaidnak megfelelően. Minden DPI értéket a LED háttérvilágítás más-más színe jelöl – 800 (piros), 1200 (zöld), 2000 (kék), 3200 (lila), 5000 (azúrkék). A változást egyszerűen gombbal vagy a mellékelt szoftver segítségével hajthatod végre, utóbbi többek között lehetővé teszi, hogy akár 10000-re emeld a Rapture COBRA STEALTH egér DPI-jét.

GYORS ÉS PONTOS EGÉRSzerezz előnyt

A PixArt PAW3325 optikai érzékelő pontosan érzékeli az akár 20G-s gyorsulást, így a leggyorsabb mozdulatokkal is gond nélkül megbirkózik. Az érzékelés sebessége – Tracking Speed eléri a 100 IPS (inches per second) értéket, és megbízhatóan érzékeli a perenként akár 254 cm-es sebességet, ezáltal nem korlátozza a gamer képességeidet, és a Rapture COBRA egér egyértelműen nem fogja fékezni a játékot.

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

KAILH SILENT KAPCSOLÓKCsendesek és elpusztíthatatlanok

Az összes kapcsolót és gombot, a görgőt is beleértve, nagyon rövid válaszidejű, csendes és megbízható Kailh Silent kapcsolókkal láttuk el. A jobb és a bal gomb élettartamát 10 millió kattintással tették próbára, a többi gomb és a görgő akár 3 millió kattintással is meg tud birkózni. A 60 grammos (+- 15 g) kapcsolási erőnek köszönhetően a gamer egér készen áll az igazán nagy igénybevételre – a Rapture COBRA STEALTH-szel semmi sem lephet meg.

INTEGRÁLT ELEMJátssz vezetékek nélkül

Nincs több vezeték! A Rapture COBRA STEALTH egérrel kiélvezheted a mozgás szabadságát. A számítógéphez 10 méret hatótávolsággal rendelkező, miniatűr USB vevő, vagy USB kábel segítségével csatlakoztatható. A 900 mAh kapacitású beépített Li-Ion elemnek köszönhetően többé már nem kell elemet cserélned. Az akkumulátor élettartama RGB üzemmódban akár 50 óra, nem RGB üzemmódban pedig akár 80 óra is lehet. Az egeret egyszerűen feltöltheted a mellékelt fonott USB-C kábelen keresztül. Az egér 5 óra alatt töltődik fel, ha USB 2.0-t használsz, és 3 óra alatt, ha USB 3.0-t használsz. Hogy az elem ne merüljön le feleslegesen, az egér automatikus átvált alvó üzemmódba, ha egy bizonyos ideig nem használják.

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

EGYSZERŰEN BEÁLLÍTHATÓ LNA7 programozható gomb

Egy szoftver (itt letölthető) segítségével nemcsak a DPI értékét módosíthatod, de makrókat is rendelhetsz az összesen 8 gomb közül héthez, vagy beállíthatod az RGB háttérvilágítást a 7 mód egyikébe, és összehangolhatod az egeret a gamer szetteddel. A telepítés Plug & Play, aminek köszönhetően semmit sem kell hosszadalmasan beállítanod, és nem kell vezérlőprogramokat telepítened - a Rapture COBRA STEALTH néhány pillanat alatt készen áll a játékra.

KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUSRemekül illik a kézbe

Az egeret úgy tervezték, hogy még több órányi heves játék közben is maximális kényelmet nyújtson neked. A Rapture COBRA STEALTH természetes ergonomikus alakot kapott, és remekül illik a kézbe. A gombok a természetes és megszokott helyeken találhatók, így ott leled őket, ahol megszoktad. A kellemes tapintású felület nem csúszik és minden helyzetben erős és biztos fogást tesz lehetővé.

Rapture COBRA STEALTH fekete

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!



Paraméterek

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!
Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!
Kompatibilitás
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB, Vezeték nélküli USB vevőegység Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11 Kész!

Érzékelő

Érzékenység
5 000 DPI Kész!
Válaszidő
1 ms Kész!
Szenzortípus
Pixart PMW 3325 Kész!

Egyéb jellemzők

Üzemidő
80 óra Kész!
Maximális hatósugár
10 m Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,6 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
12,6 cm Kész!
Tömeg
118 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture COBRA STEALTH, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture COBRA STEALTH černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture COBRA STEALTH čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture COBRA STEALTH schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture COBRA STEALTH schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ