A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Rapture NEST fekete

Termékkatalógus
Rapture NEST fekete
4,4 45 értékelés
Gamer szék - 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú és szögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Változat
Előrendelési ár
74 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RPTGC0150b Termékszám:  RPT-GCNP12B Gyártó honlapja:
Rapture NEST fekete 74 690 Ft Várható időpont: március 2024

Rapture NEST fekete

RAPTURE NEST GAMER SZÉKTökéletes a gamereknek! 

A hosszú órákon át tartó játék eléggé megterheli a testedet. Ezért erre is kell gondolnod, és nem árt beszerezned egy jó minőségű gamer széket. A Rapture NEST jó választás lehet, és nem okoz majd csalódást - gyorsan hozzászoksz majd a nagyszerű ergonómiájú és kényelmes üléshez, és  a nagyfokú variálhatóságot, a kényelmes és könnyen tisztítható anyagokat, a modern kinézetet és a hosszú élettartamot szolgáló, precíz kivitelezést is értékelni fogod.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

MŰSZAKI Jellemzők

Rapture NEST

lengőzár

MECHANIZMUS

90-150°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TERHELHETŐSÉG

160-190 cm

testMAGASSÁG

műanyag

lábcsillag

ágyéki és nyaki

támaszok

PU műbőr

huzat anyaga

kemény műanyag

kerekek

54 × 70 × 130-139 cm

MÉRET

17,5 kg

TÖMEG

Mivel lep meg A RAPTURE NEST gamer SZÉK?

MIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture Gaming Chair NEST

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDKényeztesd magad és pihenj!

A Rapture NEST gamer szék alapja a lengő mechanizmus, amelynek segítségével a háttámla dőlésszöge  90-150° között fokozatmentesen változtatható, a hintázási ellenállás állítható, a háttámla pedig bármilyen pozícióban rögzíthető - a szék így egyszerű beállítással ergonomikus testhelyzetet tesz lehetővé, és több órás ülés során is megfelelő alátámasztást biztosít a hátadnak. A dönthető háttámlának köszönhetően, ha kell,akár meg is pihenhetsz a széken, ami különösen a hosszú és megterhelő munka vagy számítógépes csaták során jöhet jól.

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT

Állítható 2D karfák

A gázlift segítségével az ülésmagasság 48-57 cm között állítható. Még a kartámaszok helyes pozíciója is nagyban befolyásolja a játék közbeni kényelmet. Ezért a széket állítható magasságú és szögű karfákkal szereltük fel, amelyeknek hála az optimális kartartás is finomhangolható. A Rapture NEST gamer szék könnyen a saját igényeidre szabható.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

ÁGYÉKI ÉS NYAKTÁMASZ
Élvezd a páratlan kényelmet!

Hogy játék közben ne fájduljon meg a gerinced nyaki és ágyéki szakasza, a Rapture NEST gamer szék olyan támaszokkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és a hosszú játékmenetek során segítenek megelőzni a fájdalmakat. Az ágyék- és nyakpárnáknak köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, biztosítja a szükséges alátámasztást és segít a megfeszült izmok tehermentesítésében, amiért különösen a hátad és a nyakad lesz majd hálás.

LUXUS DESIGNStílusos műbőr huzat

A Rapture NEST ergonomikusan kialakított, kiváló minőségű habszivacs párnázással ellátott ülése és háttámlája lenyűgöző. A habszivacsot hidegen formázták, ez által légáteresztőbb és rugalmasabb, így a szék tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást nyújt testednek. A huzat kiváló minőségű, karcálló PU műbőrből készül. Ennek további előnye, hogy szennyeződés esetén egy nedves ruhával nagyon könnyen tisztítható.

Rapture Gaming Chair NEST
Rapture Gaming Chair NEST

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture NEST gamer szék 120 kg-ig terhelhető. További említésre méltó erénye a kiváló minőségű acélszerkezet, amely a kritikus helyeken speciális megerősítéssel rendelkezik, így biztosítva a kivételes tartósságot és a hosszú élettartamot. A 60 mm-es műanyag kerekek leginkább szőnyegre ideálisak, de a Rapture NEST más felületeken, például járólapon, linóleumon vagy úszó padlón is gond nélkül használható.


Paraméterek

Összehasonlít

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Felső rész elforgatása Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Műanyag Kész!
Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Hideg hab (HR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
120 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
70 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
48 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
57 cm Kész!
Ülés szélessége
51 cm Kész!
Háttámla max. magassága
83 cm Kész!
Szék/fotel tömege
17,5 kg Kész!

Speciális akció

Speciális akció
AlzaPlus tagság Kész!
Több paraméter

További változatok Rapture NEST fekete termékhez:

Rapture NEST piros

Gamer szék - 90° és 150° között állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Infó
73 590 Ft
Várható időpont: április 2024
 

Rapture NEST kék

Gamer szék - 90° és 150° között állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Infó
73 590 Ft
Várható időpont: március 2024
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture NEST fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture NEST černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture NEST, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture NEST schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture NEST schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ