Shop roku Shop roku

Remington D3010 Power Dry

Termékkatalógus
Remington D3010 Power Dry
4,7 248 értékelés
Hajszárító - ionizáló, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
8 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMVV002 Termékszám:  45358560100 Gyártó honlapja:
Remington D3010 Power Dry 8 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

10 380 Ft
Szett megvásárlása
11 120 Ft
Szett megvásárlása

Remington D3010 Power Dry

Remington első osztályú hajszárító gyors, hatékony és egészséges hajformázáshoz. Ezzel a nagyszerű segítséggel percek alatt professzionális külsejű és rabul ejtő hajkorona büszke tulajdonosává válhatsz otthonodban.

Az eszköz kerámia bevonata selyem proteineket és ionokat tartalmaz így tökéletesen csillogó és egészséges hatást ad a hajnak néhány egyszerű lépésben. Mostantól tökéletes, fodrászokat megszégyenítő frizurát készíthetsz magadnak profik nélkül, otthon.

A Remington D3010 Power Dry nem csak 2000 W-os teljesítményével nyűgöz le, de 3 válaszható hőmérsékleti beállításával és fújási erősségével, valamint öko funkciójával, melynek köszönhetően a hajszárítás sokkal kevesebb áramot fogyaszt. A hideg levegő funkcióval könnyedén beállíthatod a hajad, ragyogó simaságot adva neki.

A Remington Power Dry ionképző és selymesítő kerámia lemezzel van ellátva, mely maximális ragyogást biztosít, kócolódás nélkül. Emellett a hajszárító kiáramlás szűkítővel is el van látva a gyors és könnyű hajformázáshoz.

Termék jellemzők:

  • Teljesítmény 2000 W
  • Kerámia- és ionizációs rács a tökéletes hőmérséklet-eloszlás és a sima és ragyogó hajért
  • 3 hőmérséklet / 2 sebesség
  • Öko beállítások - közepes hőmérsékletű, energiatakarékos
  • Hideg fújás
  • Szűkítő fúvócső
  • Cserélhető hátsó rács, mely könnyen tisztítható
  • Akasztó

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretnék vásárolni a mai nap Remington 3010 Power dry hajszárítóból 5 db-ot a Róbert K körúton, meg tudom ott vásárolni ?

Kérdések és válaszok: Remington D3010 Power Dry
Kiegészítők: Remington D3010 Power Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D3010 Power Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D3010 Power Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D3010 Power Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D3010 Power Dry.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ