Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer

Termékkatalógus
Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer
4,5 6 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2100 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,5 m hosszú kábel, fekete kivitel
15 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFV357 Termékszám:  4008496985357 Gyártó honlapja:
Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer 15 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

18 320 Ft
Szett megvásárlása

Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer

Kiváló hajformázás szalonba járás nélkül? A közkedvelt Remington gyártó által gyártott hajszárítóval mindez gyerekjáték lesz. A hajszárítás többé már nem veszi igénybe a hajat. A precíziós kialakítású hajszárító számos hasznos funkcióval büszkélkedhet, többek között ionizálás és hideg levegő. Rendkívüli erejű, hosszú élettartamú motor, amelynek a teljesítményfelvétele 2100 W. 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. A magától történő száradáshoz hasonlítható leginkább, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. Az ötletes kialakítású styling szűkítő nagy sebességű légáramlást biztosít, így tincsről tincsre haladva formázhatod a frizurádat, miközben a frizura többi részét nem éri a levegő.

Hajszárító Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer Lifestyle
Hajszárító Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer Tartozékok

A közkedvelt Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer hajszárító fontosabb előnyei

  • A közismert Remington hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2100 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegőre is válthatsz a frizura tökéletes rögzítéséhez
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel mérete: 1,5 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok az egyenletesen sima és puha hajért

A neves Remington hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A tökéletes frizura első számú lépése a megfelelő hajszárítás, hogy sima alapot hozz létre, mielőtt göndöríted vagy kivasalod a hajad. A népszerű Remington hajszárító az ionizátor technológiának köszönhetően a tökéletes eredmény alapja, amely egészséges és sima kinézetű hajat biztosít. Az ionizátorral ellátott hajszárító a negatív töltésű ionok elvén működik amelyek segítenek hidratáltan tartani a hajat, miközben megakadályozzák a kiszáradását. A haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura végleges rögzítéséhez egy praktikus gomb található a hideg levegő áramlásához, amely nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a neves Remington hajszárítón kívül a következő tartozékokra számíthatsz akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington D5715 Thermacare PRO 2300 Dryer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ