Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer

Termékkatalógus
Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer
4,8 10 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2200 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel
54 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMFV771 Termékszám:  5038061109771 Gyártó honlapja:
Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer 54 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer



Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító


A Hydraluxe Pro kollekció Remington EC9001 hajszárítója a Hydracare Mist technológiának és a Hydracare szenzornak köszönhetően gyengéden, ugyanakkor hatékonyan gondoskodik a hajadról. Ha bekapcsolod a Hydracare technológiára épülő funkciót, szárítás közben nincs hőkárosodás, így hajad gyönyörűen sima és puha lesz. Két sebesség és három levegő-hőmérséklet áll a rendelkezésedre.

A hajszárító legfontosabb előnyei

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

Speciális Hydraluxe Pro szenzor


A Remington EC9001 hajszárító speciális szenzorral ellátott, Hydraluxe Pro technológiával büszkélkedik, amellyel tökéletes frizurát alakíthatsz ki a hő által okozott károsító hatások nélkül. Ezenkívül az érzékelő folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet, ennek köszönhetően a hajad a lehető legjobb ápolásban részesül. A magas hőmérséklet elleni speciális védelem gyengéden óvja a hajat a kiszáradástól. Használd a Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárítót remek frizurák kialakításához.

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

A EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító minőségi, digitális motorral rendelkezik


Az EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító erőteljes digitális motorja biztosítja, hogy a hajad tökéletes ápolást kapjon. Varázsolj otthon is ugyanolyan ellenállhatatlan frizurát, mint a kedvenc szalonodban. A hajad lehet simán stílusos, hullámos, de akár egyszerűen csak meg is száríthatod. Dönts bármelyik mellett is, a vágyott frizurát pillanatok alatt megvalósíthatod. A kiváló minőségű és nagy teljesítményű motornak köszönhetően a Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító légáramlása eléri az akár 160 km/h sebességet. Ezenkívül 50% -kal gyorsabban szárítja a hajat.

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

Moisture Lock speciális kondicionáló


Élvezd a gyönyörűen sima, puha és fényes hajat a Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárítóval. A hajszárítóhoz egyedülálló Moisture Lock kondicionáló jár, amely minden hajszárítás alkalmával a légáramba kerül, így a hajszálaknak hatékony védelmet nyújt. Ennek köszönhetően hajad gyönyörűen hidratált és élettel teli lesz. Ráadásként így könnyedén fenntarthatod a tökéletes hidratálás egyensúlyát.

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

A Hydraluxe Pro hajszárítót könnyű kezelni


A Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító kényelmes kezelését egy megfelelően hosszú, 3 méteres kábel biztosítja. A kijelzőn felvillanó fény tájékoztat, hogy az érzékelő be van-e kapcsolva. Az egyes kiegészítőket egyszerű eltávolítani és könnyű felhelyezni.

A Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító funkciói

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

A Hydracare technológia időben észleli a túl forró levegőt és visszahűti azt az egészséges hajformázáshoz megfelelő hőmérsékletűre.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A mikro-kondicionáló megfelelő mennyiségben kerül a hajba a formázás során, így segít fenntartani a hajszálak optimális állapotát.

A Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárító csomag tartalma

Remington EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító

Keskeny hajformázó szűkítő fej

Széles szárító szűkítő fej

Diffúzor

Alza.cz Remington

5 + 1 garancia

A Remington 5+1 év garanciát vállal a Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer hajszárítókra. A garancia feltétele a vásárlást követő 28 napon belüli regisztráció  ITT.


Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington EC9001 Hydraluxe Pro Hairdryer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington EC9001 Hydraluxe Pro Haartrockner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington EC9001 Hydraluxe Pro Haartrockner.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ