Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener

Termékkatalógus
Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener
5 4 értékelés
Hajvasaló - gőzölős kerámia simítólapok, simítólapok szélessége 25 mm, 5 hőfokozat, 170-230 °C hőmérséklet tartomány, 15 s bemelegedési idő, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás, háttérvilágítású kijelző, 56 W teljesítmény, 3 m hosszú kábel, fehér kivitel, biztonsági zár, hálózati tápellátás
63 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REMZV456 Termékszám:  5038061110456 Gyártó honlapja:
Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener 63 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener



Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló


A Hydraluxe Pro kollekció Remington S9001 hajvasalójával, bármely alkalomról is legyen szó, csodálatosan sima és csillogó frizurát* készíthetsz. A vasaló Hydracare Mist technológiával, a kerámia lapok pedig Moisture Lock felülettel büszkélkednek, ez utóbbi segíti a haj hidratálását. A készülék bemelegedése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe: ezt a gyorsaságot minden bizonnyal értékelni fogod, hiszen egy pillanat alatt hozzákezdhetsz a Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasalóval ellenállhatatlan frizurád elkészítéséhez.

Ezzel 116 felhasználóból 89-en értettek egyet a jelenlegi vasalójukkal összehasonlítva egy 2019-es felmérésben

A Remington hajvasaló legfontosabb előnyei

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Egyedülálló, kerámia felület: Moisture Lock


A Remington S9001 hajvasaló lapjai egyedülálló Moisture Lock felületet kaptak, így minden egyes simításnál mikro-kondicionálókat juttatnak a hajszálakba, amelynek köszönhetően hajad egészségesebb és hidratáltabb lesz. Az eredmény sem marad el: csodálatosan sima, ragyogó és fényes frizura.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Remington S9001 hajvasalón 5 különböző hőmérséklet közül választhatsz


Készítsd el a tökéletes frizurát alkalomtól függetlenül. A speciális Hydracare Mist technológiának köszönhetően a vasaló minden hajszálat ellazít vasalás előtt. Hajszálaid a lehető legjobb ápolást kapják. 5 különböző hőmérsékletet állíthatsz be 170°C és 230°C között. Az egészséges styling érdekében a 170°C** hőmérsékletet javasoljuk. Mindent beállíthatsz a saját igényeid alapján. Szükség esetén használhatod a termikus zár funkciót is, amely rögzíti a kiválasztott hőt, így a készülék nem kapcsol át a formázás során.

** Nincs mérhető károsodás a hajvasalóval nem kezelt hajhoz képest, ha 170°C-on és bekapcsolt Hydracare Misttel használod a készüléket

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Beépített víztartály


A Remington S9001 hajvasaló beépített víztartályt kapott, amelyet a mellékelt pipettának köszönhetően könnyedén eltávolíthatsz. Csak töltsd fel a tartályt szűrt vagy desztillált vízzel, és már hozzá is kezdhetsz a frizura elkészítéséhez. A tartály elegendő vizet tartalmaz ahhoz, hogy kényelmesen befejezd a formázást. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Egyedülállóan gondoskodik a hajadról


Azért, hogy a hajformázás teljes folyamatát az ellenőrzésed alatt tarthasd, a Remington S9001 hajvasalót Precise Heating precíziós fűtőrendszerrel látták el. Ennek része a hajvasaló lapjaiban elhelyezett integrált érzékelő is, amellyel garantált, hogy a hajvasalás után a nagyszerű eredmény sem marad el. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Remington S9001 automatikus kikapcsolással


Akkor sem kell aggódnod, ha elfelejtetted kikapcsolni a Remington S9001 hajvasalót. A készülék 60 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Könnyű kezelés és egyszerű vezérlés


Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló kezelése rendkívül egyszerű, ugyanis megfelelő hosszúságú, 3 méteres, elforgatható zsinórral rendelkezik, így kiváló szabadságot biztosít a hajformázás során. A zsinór a forgásnak köszönhetően nem gubancolódik össze.

A termék jellemzői

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Precíz fűtési rendszer 5 különböző hőmérséklet beállításának lehetőségével. A hajvasaló mindössze 15 másodperc alatt melegszik fel.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Hydracare Mist technológiának köszönhetően nem károsítja a hajat.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Moisture Lock kerámia felület mikro-kondicionálókat juttat a hajszálakba.

Alza.cz Remington

5 + 1 garancia

A Remington 5+1 év garanciát vállal a Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasalókra. A garancia feltétele a vásárlást követő 28 napon belüli regisztráció ITT .


Paraméterek

Összehasonlít
Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
170 °C Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
25 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
170 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Teljesítmény
56 W Kész!
Bemelegedési idő
15 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
3 m Kész!
Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Remington S9001 Hydraluxe Pro Glätteisen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Remington S9001 Hydraluxe Pro Glätteisen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ