Shop roku Shop roku

Retró lemezjátszók (Gramophone)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Klasszikus
(28)
Hi-Fi
(5)
Előerősítő
Előerősítő nélkül
(2)
Hajtás
Szíjas
(40)
Lejátszható formátum
CD
(6)
Kazetta
(4)
LP
(46)
Pendrive
(10)
Fordulatszám (f/p)
33,3
(46)
45
(46)
78
(45)
Csatlakozás
RCA kimenet
(38)
3,5 mm jack kimenet
(25)
(5)
AUX bemenet
(4)
Hangszedő típusa
Piezoelektromos (kerámia, kristály)
(40)
Elektromágneses (MM/MC)
(2)
Szín
Bézs
(7)
Fehér
(2)
Fekete
(18)
Piros
(2)
Lila
(2)
Barna
(15)
Kék
(4)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(2)
Szürke
(2)
Zöld
(4)
Arany
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A gramofon vagy gramophone, más néven retró lemezjátszó reneszánszát éli nemcsak régi időket idéző stílusos, elegáns megjelenésének köszönhetően, hanem a retró külső alatt rejtőző modern technológiáknak és funkcióknak, illetve az általuk és a bakelit lemezek által nyújtott teltebb, melegebb, élőbb hangzásnak köszönhetően is. Nézzük, mire érdemes figyelni gramofon vásárlásakor.

Tovább

Bár csábító azt gondolni, hogy a technológia útja egyenes és visszafordíthatatlan, néha mégis emlékeztetőt kapunk, hogy a jövőt nem lehet megjósolni. A CD és digitális formátumok hajnalán úgy tűnt, hogy örökre búcsút intünk a bakelit lemezek és kazetták korának. Kevesen fogadtak volna arra, hogy egy-két évtizeddel később a régi formátumok reneszánszukat fogják élni, s lelkes zenehallgatók légiói áldoznak majd komoly összegeket kazettás magnetofonokra vagy retró bakelit lemezjátszókra, és természetesen a hozzájuk szükséges kazetták és bakelit lemezek megvásárlására. A szekrények mélyéről előkerültek a régi lemezjátszók, az üzletek kínálatában pedig megjelentek a modern lemezjátszók. A köztük lévő szakadékot igyekeznek áthidalni a retró lemezjátszók, modern belsővel, de nosztalgikus külsővel.

gramophone retró lemezjátszó
A gramophone az elegáns retró megjelenés mellett kiemelkedő hangminőséget és modern funkciók sokaságát kínálja.

Retró lemezjátszó vagy gramofon?

A retro lemezjátszó vagy gramophone külön kategóriát képvisel a lemezjátszók reneszánszán belül, mivel ezek az eszközök nemcsak a régi technológiát hozzák vissza modern csomagolásban, hanem tervezésükben, megjelenésükben is a régi idők ízét és hangulatát idézik. A gramofon tulajdonképpen a lemezjátszó elődje volt, de manapság, a retró lemezjátszók reneszánszának idején a gramophone és a retro lemezjátszó jelentése egybemosódott. Ezen túl még használatos a régi bakelit lemezjátszó vagy retro bakelit lemezjátszó kifejezés is.

Gramofon - Miért érdemes retró lemezjátszót vásárolni?

  • Ha gramophone vásárlására adjuk a fejünket, akkor a külcsín, a retró megjelenés mellett a legfontosabb szempontunk egészen biztosan a zeneminőség. A bakelit lemezek melegebb, élőbb, teltebb hangzást produkálnak, mint a CD-k, MP3-as fájlok vagy streameléshez tömörített modern formátumok.
  • Lemezboltokban túrkálva igazi kincsekre akadhatunk, olyan zenékre, amelyek valószínűleg nincsenek is fönt az interneten, vagy ha igen, sohasem bukkantunk volna rájuk, nem beszélve róla, hogy aprópénzért tudjuk a retró lemezjátszó számára biztosítani a lejátszandó "nyersanyagot".
  • A gramophone retró megjelenése ellenére modern funkciók sokaságát kínálja.

i

Ha lemezjátszód nem rendelkezik beépített előerősítővel, akkor érdemes lehet megtekintened előerősítő kínálatunkat.

Gramophone - minőség, ízlés és elegancia
A gramofon, vagy más néven retró lemezjátszó stílusosan és elegánsan illeszkedik otthonunk berendezéséhez.

Gramophone - Retro lemezjátszó modern funkciókkal

A grafomon újjáéledése természetesen nem a régi retró lemezjátszók változtatások nélküli újragyártását hozta. A retró lemezjátszó korhű külseje senkit se tévesszen meg. Belsejükben modern anyagok, modern alkatrészek és digitális komponensek harmónikus összjátéka biztosít hibátlan működést, minőségi hangzást, illetve nyújt számtalan olyan funkciót, amelyekről az eredeti gramofonok használói még csak nem is álmodhattak. De nézzük, milyen funkciókról is van szó?

  • USB port - A USB port segítségével külső eszközöket vagy tárolókat is csatlakoztathatsz a gramofonhoz, amelyekről a gramophone zenét képes lejátszani vagy amelyekre lemezeid MP3 formátumba archivált változatait másolhatod.
  • Bluetooth - Egy Bluetooth csatlakozással felvértezett retró lemezjátszó képes zenét lejátszani a telefonodról vagy bármilyen más Bluetooth kapcsolattal rendelkező eszközről.
  • FM rádió - Bizonyos gramofonok retró lemezjátszós rádió modellnek is tekinthetők. FM/AM sávszélességeket lefedő manuális analóg hangolójuk lehetővé teszi a csatornák kézi beállítását.
  • Kazetta, CD és egyéb formátumok lejátszása - Számos gramophone modell a bakelit lemezek, kazetták és audió CD-k lejátszásán túl számos további formátum lejátszását támogatja, mint például CD-R/RW, MP3 és WMA.
  • Digitális kijelző - Aktuális információk megjelenítésére.
  • RCA kimenet - Az RCA kimenet további hangszórók csatlakoztatását teszi lehetővé.
  • 3,5 mm-es jack bemenet - Fülhallgató vagy fejhallgató csatlakoztatásához.
  • Zene másolása lemezekről - Bizonyos gramophone modellek kedvenc lemezeid archiválásához RIP funkciót kínálnak, amellyel modern MP3 formátumba konvertálhatsz audió felvételeket nemcsak kedvenc lemezeidről, hanem rádióból, kazettáról és CD-ről is, amelyeket aztán az USB portnak köszönhetően pendrive-ra vagy bármilyen egyéb eszközre menthetsz.
  • Távirányító - A távirányítónak köszönhetően nem kell felugrálnod a karosszékedből, illetve nem kell a gramophone stílusos kialakítású gombjait koptatnod.
retró lemezjátszó bluetooth
Retró lemezjátszó bluetooth funkcióval - zenelejátszás mobil eszközökről is.

i

Hogyan működik a lemezjátszó? A válasz meglepően, vagy talán nem is annyira meglepően, eléggé bonyolult. A lemezjátszó tűje, más néven a hangszedő, a bakelit lemezbe karcolt mély barázdákban siklik. A barázdákba kódolt hangok a hangszedőt rezegtetik, de ahhoz, hogy a hang a fülünkbe érkezzen, elég sok további komponensre van szükség, mint például lemeztányér, lejátszókar, hajtómotor, vezérlő elektronika.

Gramophone - Milyen retró lemezjátszó modellt vegyek?

Gramophone vásárlása előtt gondold át, hogy miért is kívánsz retró lemezjátszót vásárolni, mert a válaszod fogja mehatározni, hogy milyen szintű modellre és milyen funkciókra van szükséged, és mekkora összeget érdemes áldoznod rá.

  • Alapszint/Belépő szint - A legolcsóbb gramofon modell is megteszi, ha csak néhány régről maradt bakelit lemez meghallgatását tervezed.
  • Középszint - Középkategóriás gramophone vásárlása akkor ajánlott, ha kicsit komolyabb zenerajongó vagy és több időt, energiát és pénzt kívánsz szenvedélyedre fordítani. Ezen az árszinten megugrik a gramofon által nyújtott funkciók száma és minősége.
  • Felsőbb szint - A százezer forint feletti és néha több százezer forintba kerülő modellek egyedülálló minőséget, csúcsminőségű hanglejátszást és funkciók sokaságát nyújtják, amelyek a legigényesebb zenehallgatók igényeit is kielégítik.

A retró lemezjátszó, éppúgy, mint a "hagyományos" modern lemezjátszók, gyári hangszedővel, azaz tűvel vannak felszerelve. De a lejátszott zene minősége tovább fokozható magasabb kategóriás tű használatával. Lemezlejátszó tű kínálatunk többféle márkájú, típusú és minőségű hangszedő tűt tartalmaz. Kínálatunkkal a retró lemezjátszó tű cseréjét gond nélkül megoldhatod.

Retró lemezjátszó árak

Gramophone vásárlásakor a döntő tényező az általad igényelt hangminőség és az összeg felső határa, amelyet a retró lemezjátszóra kívánsz szánni. A legolcsóbb, belépő szintű gramofon modellek ára 20 és 40 ezer forintos árszinten helyezkedik el. Ezek általában szíjas modellek többféle sebességgel és beépített előerősítővel, esetleg rádióval. Ha több funkcióra és komolyabb hangminőségre vágysz, akkor az 50 és 100 ezer forint közötti áron kapható gramophone modelleket érdemes szemügyre venned.

Bakelit lemezeid tárolására sokféle módszer létezik, de bakelitlemez tároló dobozok kínálatunk talán képes új inspirációt és ötleteket adni. Egyéb tartozékokra is szükséged lehet, például lemezjátszó tisztító készletre, lemezjátszó tűtisztítóra, vagy akár lemezalátétre a retró lemezjátszód tányérjára. Gramofon tartozékok kínálatunk minden igényedet kielégíti.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Denver VPR-190 Szállításra kész 3 db
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, rádió, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 2,69 kg, méretek 145 × 330 × 285 mm (Ma×Sz×Mé), barna és ezüst kivitel
23 990 Ft

2.
Denver VPL-120 fekete Szállításra kész 5 db
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, automatikus kikapcsolás, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, USB kábel a csomagban, tömege 2,2 kg, méretek 105 × 350 × 250 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
23 990 Ft

3.
Victrola Eastwood Szállításra kész > 5 db
Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, RCA átalakító a csomagban, tömege 2 kg, méretek 131 × 322 × 312 mm (Ma×Sz×Mé), bézs, fekete és barna kivitel
53 590 Ft

46 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0
Denver VPR-190
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, rádió, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 2,69 kg, méretek 145 × 330 × 285 mm (Ma×Sz×Mé), barna és ezüst kivitel
23 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DENV09a6
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 10×
Victrola Eastwood
Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, hangerő szabályzás, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, RCA átalakító a csomagban, tömege 2 kg, méretek 131 × 322 × 312 mm (Ma×Sz×Mé), bézs, fekete és barna kivitel
Szuper ár
53 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VICT004a1a1e
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
MUSE MT-108BT
Lemezjátszó - retro dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez és AC adapter a csomagban, tömege 4,7 kg, méretek 98 × 329 × 300 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
51 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MUSEe07
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,6
Victrola VTA-240B barna
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, rádió, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 7,98 kg, méretek 170 × 391 × 391 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
Szuper ár
67 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VICT004a1a3
3,8
Denver VPL-120 fekete
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, USB, hanglemez digitalizálás funkció, automatikus kikapcsolás, hanglemez digitalizálás, RCA kimenet, USB kábel a csomagban, tömege 2,2 kg, méretek 105 × 350 × 250 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
23 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: DENV09b1
4,7 18×
Victrola VTA-270B barna
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, szíjas hajtás, automata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, Bluetooth, rádió, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 8,3 kg, méretek 380 × 480 × 200 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
Szuper ár
90 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: VICT004a1a4
Crosley Voyager BT - Tan - Lemezjátszó Típusok
4,8
Crosley Voyager BT - Tan
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 360 × 295 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
38 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CROSLa27
4,0 14×
Crosley Voyager - Sage
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 295 × 360 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és zöld kivitel
38 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLa24
4,0 14×
Crosley Voyager - Washed Blue
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, tömege 4,16 kg, méretek 140 × 295 × 360 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és kék kivitel
38 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLa22
Crosley Voyager BT - Amethyst - Lemezjátszó Típusok
4,8
Crosley Voyager BT - Amethyst
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 360 × 295 × 140 mm (Ma×Sz×Mé), bézs és lila kivitel
38 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLa26
4,2 15×
Sencor STT 016 barna
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, távirányító és átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 7,8 kg, méretek 210 × 500 × 340 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
Szuper ár
69 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: GK736fn
Crosley Voyager BT - Floral - Lemezjátszó Típusok
4,8
Crosley Voyager BT - Floral
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez és AC adapter a csomagban, tömege 2,9 kg, méretek 140 × 295 × 360 mm (Ma×Sz×Mé)
46 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLa31a
5,0
GPO Soho V2 Black/Sliver
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, automatikus kikapcsolás, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 135 × 355 × 275 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
30 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GPOg04a
2,5
Crosley Cruiser Plus - Purple Ash
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), rózsaszín kivitel
35 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLa08o
Lenco TT-110BKRD
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, AC adapter a csomagban, tömege 2,79 kg, méretek 118 × 350 × 281 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és piros kivitel
38 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ995a27f
2,8
Victrola The Journey+ fekete
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, sebesség szabályozás, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 3,5 kg, méretek 170 × 420 × 326 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VICT008a2h
Crosley Cruiser Deluxe BT - Black - Lemezjátszó Típusok
2,5
Crosley Cruiser Deluxe BT - Black
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
35 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CROSLa08k
2,5
Crosley Cruiser Plus - Fawn
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), sárga kivitel
35 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLa08m
Crosley Cruiser Deluxe BT - Burgundy - Lemezjátszó Típusok
2,5
Crosley Cruiser Deluxe BT - Burgundy
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), lila kivitel
34 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLa08h
MUSE MT-115W
Lemezjátszó - retro dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, kijelző, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 6,5 kg, méretek 225 × 450 × 312 mm (Ma×Sz×Mé), fekete és barna kivitel
75 000 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MUSEe04
Crosley Mercury - Cream croc - Lemezjátszó Típusok
Crosley Mercury - Cream croc
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 4,6 kg, méretek 342 × 387 × 170 mm (Ma×Sz×Mé), bézs kivitel
64 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLe02
Crosley Cruiser Deluxe BT - Floral - Lemezjátszó Típusok
2,5
Crosley Cruiser Deluxe BT - Floral
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé)
35 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CROSLa08j
2,5
Crosley Cruiser Plus - Slate
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 2,5 kg, méretek 440 × 330 × 190 mm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
35 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLa08p
Crosley Mercury - Black croc - Lemezjátszó Típusok
Crosley Mercury - Black croc
Lemezjátszó - retro dizájn, bőrönd, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, klasszikus, szíjas hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, piezoelektromos (kerámia, kristály) hangszedő, átalakító 45 fordulat/perchez a csomagban, tömege 4,6 kg, méretek 342 × 387 × 170 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
64 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CROSLe01

Retró lemezjátszók (Gramophone)

A Retró lemezjátszók (Gramophone) kategóriában összesen 46 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó retró lemezjátszók (Gramophone) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább retró lemezjátszók (Gramophone) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb retró lemezjátszók (Gramophone) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: retró lemezjátszók (Gramophone) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ