30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Revlon RVDR5298E

Termékkatalógus
Revlon RVDR5298E
4,7 18 értékelés
Hajformázó - fix fejes, 4 hőmérséklet fokozat, 3 sebességfokozat, 820W teljesítmény, automatikus kikapcsolás, ionizálás funkció, gyors felmelegedés, hideg levegő, 360°-ban forgatható kábel és hideg csúcs, 2,5 m hosszú kábel, tömege 500 g, formázó kefe és forrólevegős hajformázó a csomag része, fekete kivitel
20 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  REVKF663 Termékszám:  RVDR5298E
Revlon RVDR5298E 20 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Revlon RVDR5298E

Szerezz be egy olyan eszközt az amerikai Revlon cégtől, amely megszépíti a hajad! A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus forgó hajformázót szakértők fejlesztették ki több ezer női felhasználó véleménye és javaslatai alapján. Ez a Revlon RVDR5298E hajformázó két készüléket is helyettesíthet, és ezzel pénzt és értékes időt takaríthatsz meg. Alkalmas bármely hajtípushoz, és egyenletes hullámokat eredményez. A Revlon RVDR5298E hajformázó kerámia és titán-turmalin felülettel rendelkezik, hogy csökkentse a hajkárosodásának kockázatát. Az innovatív, aktívszenes sörtéknek hála a hajad fényesebb lesz, és hamarabb megszárad. A Revlon RVDR5298E hajsütővasat ionizációs funkcióval is ellátták, amely pillanatok alatt megszelídíti a rakoncátlan, elektrosztatikus tincseket. A Revlon RVDR5298E hajformázó feje levehető, így a készülék utazáskor is könnyedén tárolható. A Revlon RVDR5298E további jellemzői közé tartozik az akár négyfokozatú hőmérséklet-beállítás, az ergonomikus és keskenyített fogantyú, valamint a hőszigetelés a hajsütővas csúcsán.

A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus hajformázó főbb jellemzői

  • A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus bármely hajtípusra alkalmas
  • Szakértők fejlesztették ki több ezer női felhasználó közreműködésével
  • Az egyenletes hőeloszlás és a hajkárosodás kockázatának csökkentése érdekében a fej kerámia, titán-turmalin felülettel rendelkezik
  • A különleges, ovális kialakítás egy lépésben gondoskodik a kívánt formáról és dús hatásról
  • Fényesebb haj és gyorsabb száradás az innovatív, aktívszenes sörtéknek köszönhetően
  • Az ionizáló funkció révén pillanatok alatt megszelídíti a rakoncátlan és elektrosztatikus tincseket
  • A 6,4 cm-es ovális kialakítás miatt a Revlon RVDR5298E könnyen eléri a hajtöveket, hogy a hajad egyenletesen hullámos legyen
  • A levehető fej az utazás során megkönnyíti a Revlon hajsütővas szállítását
  • Az akár 30%-kal keskenyebb fej rövid és hosszú hajhoz egyaránt ideális
  • A Revlon forgó hajsütővas akár négy hőmérséklet-fokozatot is kínál
  • Ergonomikus és keskenyebb fogantyúval, amely jól illik a női kézbe
  • A Revlon RVDR5298E hajsütővas hőszigetelt csúcsa megvédi az ujjakat a forró fémtől

A Revlon RVDR5298E forgó hajsütővasat szakértők fejlesztették ki több ezer női felhasználó bevonásával

A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus forgó hajsütővas különlegessége, hogy nemcsak a Revlon szakértői fejlesztették ki, hanem megtervezéséhez egy több ezer női felhasználó körében végzett felmérés eredményeit is felhasználták. Ennek köszönhetően elmondható, hogy ez a Revlon RVDR5298E hajsütővas szinte minden nő igényeit kielégíti. Számos olyan funkcióval is megörvendeztet majd, amelyeket mindennap használni fogsz.

Ragyogóbb és dúsabb haj

Szeretnél dúsabb és fényesebb hajat? Lehetőleg a lehető legrövidebb időn belül? A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus RVDR5298 forgó hajsütővas segít ebben. A hajsütővasat titán-turmalin kerámia felülettel látták el, amely egyenletesen oszlatja el a hőt. Ez csökkenti annak kockázatát, hogy a forró levegő károsítsa a hajat. A Revlon RVDR5298E hajsütővas további előnye a különleges, ovális kialakítású fej, amellyel pillanatok alatt elérheted a kívánt formát és volument. Az innovatív, aktív szenes sörték gondoskodnak a fényesebb hajról és a gyorsabb száradásról. Hasznos kiegészítő a volumennövelő tartozék is, amely levehető, így a hajsütővas könnyebben tárolható.

A Revlon RVDR5298E hajformázó bármilyen hajtípushoz ideális

Legyen a hajad hosszú, rövid, hullámos vagy egyenes, a Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus forgó hajsütővas könnyedén megbirkózik vele. Ovális fejjel rendelkezik, amelynek átmérője 6,4 cm, így elér a hajtövekig, és egyenletesen hullámos fürtöket biztosít. A Revlon RVDR5298E felhasználói azt kérték, hogy a hajsütővas feje akár 30%-kal keskenyebb legyen, és a gyártó teljesítette ezt a kérést. Ennek köszönhetően a készülék jobban alkalmazkodik a rövid és a hosszú hajhoz egyaránt. A Revlon RVDR5298E forgó hajsütővas akár négy hőmérséklet-beállítást is kínál, hogy alkalmazkodjon a kényes hajhoz, valamint hogy festett vagy törékeny hajat is formázhass vele.

Az ionizációs funkció megszelídíti a rakoncátlan és elektrosztatikus tincseket

A Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus forgó hajsütővas ionizációs funkcióval is rendelkezik. Ez csökkentheti a vízcseppek méretét, így a haj gyorsabban megszárad. A negatív ionok segítségével pillanatok alatt megszelídítheted a rakoncátlan és elektrosztatikus hajat. Kisimítja tincseid, majd fényessé és puhává varázsolja a hajad.

Ergonomikus és keskenyebb fogantyúval a tökéletes hajformázásért

A könnyű használat érdekében a Revlon RVDR5298E One-Step Volumizer Plus forgó hajsütővas ergonomikus és keskenyebb fogantyúval rendelkezik (mint a Revlon általában). A nők ezáltal könnyebben kézben tudják tartani a készüléket, és a hajdúsító kiegészítő kezelése is egyszerűbbé és biztonságosabbá válik. Az ujjak számára nagyobb védelmet nyújt az égési sérülések ellen a termikusan szigetelt csúcs.

A nők már 90 éve a Revlon termékekkel szépülnek

A New York-i székhelyű Revlon 1932 óta van jelen a piacon. Ez idő alatt termékeit a nők szerte a világon megszerették. A márka szépség- és hajápolási termékek széles választékát kínálja. Szépítkezz Te is a több generáció óta bevált, minőségi termékekkel!

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Tömeg
500 g Kész!

Csomagolás

Kiegészítők száma
1 db Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajformázó kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Revlon RVDR5298E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Revlon One-Step Volumizer Plus RVDR5298E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Revlon RVDR5298E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Revlon RVDR5298E.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ