Levé ucho Alza dny Pravé ucho Alza dny

Roborock S7 MaxV ULTRA fekete + Empty Wash Fill dock

Termékkatalógus
Roborock S7 MaxV ULTRA fekete + Empty Wash Fill dock
4,9 33 értékelés
Robotporszívó - minden padlótípus, szőnyeg, kemény padló, fapadlók és úszó padló, 180 perc működési idő, 6 óra töltési idő, 67 dB zajszint, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, mosható szűrő és EPA E11 szűrő
Kód:  ROBRV749 Termékszám:  S7MU52-00

Roborock S7 MaxV ULTRA fekete + Empty Wash Fill dock

Szerezd meg a Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívót és bízd rá a takarítást. Porszívózik és fel is mos, csendes üzemmódban akár 300 m²-es területen is. 5100 Pa szívóteljesítmény és percenkénti 3000 rezgést alkalmazó VibraRise technológia jellemzi, ezzel alaposan szabadítja meg otthonodat a szennyeződésektől. A Roborock S7 továbbá LiDAR PreciSense navigációs rendszerrel és ReactiveAI 2.0 akadályelkerülő technológiával büszkélkedhet. Képes kikerülni az 5 × 3 cm-es tárgyakat. Az éjjellátásnak köszönhetően nincs korlátozás a takarítás idejében. A Roborock készülék gyermekzárral, intelligens takarítással, gyorstöltéssel, csúcs-idő kívüli töltéssel, 5200 mAh-s akkumulátorral, beépített mikrofonnal, 3D-s térképezéssel és az Amazon Alexa, a Google Home és a Siri Shortcuts hangsegédek támogatásával is büszkélkedhet, emellett azonosítja a gyakori háztartási tárgyakat. A mop felemelkedése védi a szőnyegeket a nem kívánt nedvességtől. A készlet tartalmazza még a Roborock Empty Wash Fill Dock kiegészítőt is, amely gondoskodik az önálló ürítésről, öntisztításról, önálló feltöltésről és önálló újratöltésről.

A Roborock S7 MaxV Ultra fekete robotporszívó főbb jellemzői

 • Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó fekete színben
 • Porszívózik és felmos
 • Akár 300 m²-t is megtisztít csendes üzemmódban
 • 5100 Pa szívóteljesítménnyel
 • 3D térkép és hangutasítások támogatása az Amazon Alexa, a Google Home és a Siri Shortcuts segítségével
 • VibraRise szónikus rezgés technológia a precíz felmosáshoz
 • 3000 rezgés percenként
 • Az általános háztartási tárgyak azonosítása azt jelenti, hogy az S7 robot sehol sem fog elakadni
 • Biztonságos okos otthon termék tanúsítvánnyal, megfelel a kiberbiztonsági szabványoknak
 • Az automatikus mop emelés védi a szőnyegeket
 • PreciSense LiDAR navigációs rendszer
 • Hatékony tisztítás éjjel-nappal
 • ReactiveAI 2.0 akadályelkerülő technológia
 • Kikerüli az 5 × 3 cm-es tárgyakat
 • A Roborock S7 beépített mikrofont, gyorstöltést, csúcsidőn kívüli töltést, intelligens tisztítást és gyermekzárat is kínál
 • További funkciók a Roborock alkalmazásban
 • Tartalmazza a Roborock Empty Wash Fill Dock kiegészítőt
 • Gondoskodik az öntisztításról, önálló újratöltésről, önálló feltöltésről és önálló ürítésről

LiDAR PreciSense navigációs rendszer

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó a LiDAR PreciSense navigációs rendszert alkalmazza adaptív útvonalválasztó algoritmusokkal. A Roborock így nappal és éjszaka is maximálisan hatékony.

Roborock porszívó beépített mikrofonnal

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó beépített mikrofonnal rendelkezik. Ezzel a funkcióval videohíváson keresztül kommunikálhatsz a háztartás többi tagjával, még akkor is, ha nem ugyanabban a szobában tartózkodtok.

Percenként akár 3000× is rezeg

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó a VibraRise szónikus rezgés technológiáját alkalmazza. Ennek eredményeként a készülék percenként 3000 rezgést kibocsátó robot felmosóvá alakul. Olyan tiszta lehet a padlód, mint ezelőtt még soha.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

A Roborock lát a sötétben és folyamatosan tanul

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó 3D feltérképező rendszerrel ellátott ReactiveAI 2.0 technológiával egészül ki. Képes kikerülni az akadályokat. A LED fénnyel még a sötétben is lát. Továbbá az S7 MaxV Ultra robotporszívó a gépi tanulás algoritmusokkal tanul a korábbi műveletekből, így a tisztítási folyamat folyamatosan javul, egyre gyorsabban és okosabban működik.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Az S7 MaxV Ultra kikerüli az 5 × 3 cm-es tárgyakat

Az sem baj, ha a gyerekeknek nincs rend a szobájukban. A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó elég okos ahhoz, hogy tudja, mit tud megközelíteni és mit nem. Legfeljebb 5 cm széles és 3 cm magas tárgyakat képes észlelni és kikerülni.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

A Roborock alkalmazás 3D-ben mutatja meg otthonodat

Töltsd le a Roborock mobilalkalmazást és élvezd a fejlett funkciókat. A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó képes 3D-ben feltérképezni egy szobát, így az alkalmazásban meg tudja mutatni az egyes helyiségek bútorainak pontos elrendezését. Az alkalmazásban emellett látható például az összes akadály és megtett útvonal is. Itt beállíthatod a virtuális No-Go és No-Mop zónákat, láthatatlan falakat, valamint a takarítás idejét és az ütemterveket sorrend és helyiségek szerint.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

5100 Pa lenyűgöző szívóerő

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó több mint kétszer nagyobb teljesítményű, mint elődje, az S6 MaxV (2500 Pa). Az S7 MaxV Ultra belsejében 5100 Pa szívóerő rejtőzik. Csak aktiváld a Max+ üzemmódot és a szennyeződésnek esélye sincs.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Egyszerre porszívózik és feltöröl

Kemény padló és szőnyeg is van otthon, és szeretnél egy takarítással felporszívózni és felmosni? A szőnyeg érzékelésekor a Roborock S7 MaxV Ultra automatikusan megemeli a mop fejet. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell megállnia, folytathatja a dolgát tovább. Így tehát az S7 MaxV Ultra porszívónak nem okoz gondot a felmosás és a felporszívózás a különböző típusú felületeken.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Az S7 MaxV Ultra robottal nem lesz nedves a szőnyeg

Aggódsz amiatt, hogy a szőnyeged vizes lesz? A Roborock S7 MaxV Ultra porszívóval nem fog ilyen megtörténni. Az ultrahangos észlelésnek köszönhetően érzékeli a szőnyeget és automatikusan felemeli a mop részt.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

A Roborock robotporszívó támogatja a hangsegédeket

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó támogatja az Amazon Alexa, a Google Home és a Siri Shortcuts hangsegédeket. Ez teszi lehetővé a Roborock irányítását a hangoddal, ezáltal sok időt takaríthatsz meg.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

A gyermekzár gondoskodik a szeretteid biztonságáról

Kisgyermeked vagy háziállatod van otthon? Aggodalomra semmi ok. A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó gyermekzárral készült, hogy biztonságban tudhasd a szeretteidet. Ezért a porszívót bárhol elhelyezheted.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Költséghatékony töltés

A Roborock a pénztárcádra is gondol. A Roborock S7 MaxV Ultra gyorstöltést is biztosít, amely lehetővé teszi az akár 30%-kal gyorsabb töltést. Továbbá a Robot S7 MaxV Ultra támogatja  a csúcsidőn kívüli töltést is.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Biztonságos okos otthon termék tanúsítvánnyal, megfelel a kiberbiztonsági szabványoknak

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó RGB kamerával érkezik. A Roborock törődik a biztonságoddal. Ezért az S7 MaxV Ultra robotporszívó nem tárolja az akadályok kikerüléséhez szükséges képeket, amikor a ReactiveAI 2.0 érzékeli azokat. A Roborock S7 MaxV Ultra még a TÜV tanúsítványával is rendelkező biztonságos okos otthon termék, és megfelel az ETSI EN 303 645 kiberbiztonsági szabványoknak is.

Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívó

Az S7 MaxV Ultra készülék Empty Wash Fill Dock-ja mindenről gondoskodik

A Roborock S7 MaxV Ultra robotporszívóhoz a Roborock legkorszerűbb dokkolója, az Empty Wash Fill Dock jár. Tényleg mindent elintéz. Az önmosásnak köszönhetően az S7 MaxV Ultra használat után mindig tiszta. Öntöltő rendszerrel is rendelkezik, amely gondoskodik a víz utántöltéséről a tisztítás során. Az öntisztító kialakítása felel az egyszerűbb karbantartásért. A fokozott kényelem érdekében a Roborock robotporszívó az automatikus ürítésről is gondoskodik. A porzsák cseréje 7 héten belül viszont már a Te feladatod lesz.


Paraméterek

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazás Kész!
Kompatibilitás
Amazon Alexa, Google Home Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő, EPA E11 szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
67 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
35,3 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
13 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock S7 MaxV ULTRA fekete + Empty Wash Fill dock Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S7 MaxV ULTRA černý / S7MaxV + Empty Wash Fill dock /. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock S7 MaxV ULTRA čierny/S7MaxV + Empty Wash Fill dock. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roborock S7 MaxV ULTRA schwarz / S7MaxV + Empty Wash Fill dock /.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ