Robotporszívók felmosóval

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Allergiásoknak
(89)
Állatszőrhöz
(144)
Antibakteriális
(66)
Tisztítás típusa
Felszívás
(183)
Törlés
(243)
Nedves tisztítás
(75)
Száraz tisztítás
(111)
Navigáció módja
Alap
(18)
Lézeres
(111)
Kamerás
(17)
Giroszkópos
(62)
VSLAM
(16)
LiDAR
(77)
Funkció
Automata feltöltés
(201)
Ütközésérzékelő
(162)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(154)
Automata kiürítés
(83)
Több helyiségbeni porszívózás
(161)
Felület típusa
Minden padlótípus
(210)
Szőnyeg
(170)
Kemény padló
(101)
Puha felületek
(66)
Kárpit
(21)
Tápellátás típusa
Akkus
(213)
Vezetékes
(13)
Mechanikus
(12)
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(15)
Porzsákos
(2)
Robot
(243)
2 az 1-ben
(67)
3 az 1-ben
(9)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(14)
Mikroszűrő
(7)
HEPA szűrő
(106)
Mosható szűrő
(64)
EPA szűrő
(3)
Teljesítmény
15 W
1000 W
-
Zajszint
50 dB
78 dB
-
Űrtartalom
0 l
4,5 l
-
Tömeg
1 kg
14,6 kg
-
Szín
Fehér
(116)
Fekete
(122)
Barna
(1)
Fém
(2)
Fémes
(2)
Kék
(4)
Ezüst
(4)
Szürke
(8)
Sötétszürke
(4)
Többszínű
(1)
Szűrés

A robotporszívó felmosó nagyon hatékony módja az otthoni padlóburkolatok tisztításának. Önállóan képes porszívózni és felmosni. Könnyen kezelhető és karbantartható. Időt és energiát takarít meg. Hogyan választható ki a legjobb robotporszívó felmosó? Olvass tovább, és mi mindenben segítünk neked.

Tovább

Melyek a robotporszívó felmosó főbb előnyei és hátrányai?

A felmosós robotporszívó számos tagadhatatlan előnnyel rendelkezik. Ez a praktikus készülék nagyban megkönnyíti az otthoni mindennapi takarítást. A robotporszívó és felmosó egyszerre két kellemetlen tevékenységtől is megszabadít téged.

 • A robotporszívó felmosó funkcióval külön porszívózza és külön felmossa a padlót.
 • Választhatsz a felmosó és a nem felmosó üzemmódok között.
 • Az antisztatikus felmosó funkció vegyszerek használata nélkül szabadul meg a szennyeződésektől és a zsírtól.
 • A 2 az 1-ben robotporszívó időt és energiát takarít meg. Egy gép egyszerre két tevékenységet végez.
 • A puha felületek (szőnyegek, lábtörlők stb.) porszívózása előtt kézzel kell eltávolítanod a felmosórongyokat.
 • Ha a felmosó robotporszívó nem rendelkezik víztartállyal, akkor a felmosórongyot be kell nedvesítened, mielőtt nekifognál a felmosásnak.

A robotporszívó felmosó mindkét funkciójával, vagy anélkül használod többet?

A felmosós robotporszívó nem biztos, hogy mindenki számára a legoptimálisabb megoldás. Ha olyan gépet szeretnél választani, amely pontosan megfelel az igényeidnek, vannak alapvető kritériumok, amelyeket figyelembe kell venned. Melyik típus a megfelelő számodra?

Robotporszívó felmosó

A felmosós robotporszívó ideális megoldás, ha a lakásodban a padló dominál. Minden típusú padlót (vinil, fa, csempe, úszó parketta stb.) felmoshatsz vele. Vizes és száraz felmosáshoz is választható a robotporszívó és felmosó. A kiválasztott modellek nedves és száraz felmosó funkcióval is rendelkeznek.

 • A mikroszálas kendő gépben mosható. A gyártó ajánlásai szerint 30 °C és 60 °C között.

Robotporszívó felmosó nélkül

Robotporszívó felmosó nélkül csak porszívózik. Nagyszerű segítség a padlók és egyéb felületek zökkenőmentes tisztításához. Nem kell lecsatolnod a felmosórongyot, mielőtt a padlóról egyéb felületekre lépnél. A szennyeződések vagy a portartályba, vagy a drágább modelleknél a gyűjtőtartályba helyezett eldobható zsákokba kerülnek.

 • Ha a robotporszívó rendelkezik csomósodásgátló funkcióval, akkor a hosszú bolyhos szőnyegeket is fel tudja porszívózni.

i

Felmérések szerint a nők átlagosan 2-szer több időt töltenek takarítással és a háztartás gondozásával, mint a férfiak. A modern takarítóeszközökkel mindenki időt és energiát takaríthat meg. A robotporszívó felmosó két időigényes tevékenységet - a tipikusan férfi porszívózást és a tipikusan női felmosást - vesz át.

Felmosós robotporszívó vs. felmosó robot

A felmosós robotporszívó két tevékenységet végez. Ez az egy készülék egyszerre porszívóz és felmos. A felmosó robot csak a felmosásra fókuszál. Választható nedves vagy száraz felmosás. A száraz felmosó üzemmód felszedi a finom port, szőrszálakat és szennyeződéseket. A nedves felmosás eltávolítja a padlóra száradt foltokat és kifényesíti a különböző típusú padlóburkolatokat. Az optimális felmosási eredmény érdekében a felületeket előbb fel kell porszívóznod, vagy elindítanod a robotporszívót.

Melyik robotporszívó felmosó funkcióval legyen befutó?

A felmosó robotporszívó két fő kategóriába sorolható:

Száraz felmosás

Felmérések szerint a nők átlagosan 2-szer több időt töltenek takarítással és a háztartás gondozásával, mint a férfiak. A modern takarítóeszközökkel mindenki időt és energiát takaríthat meg. A robotporszívó felmosó két időigényes tevékenységet - a tipikusan férfi porszívózást és a tipikusan női felmosást - vesz át.

Nedves felmosás

A robotporszívó felmosó automatikus víztartállyal van felszerelve, mely fokozatosan adagolja a vizet. Lehetőséged van arra, hogy a száraz vagy a nedves felmosás mellett dönts. A tartály térfogata modellenként jelentősen eltérhet.

i

Győződj meg arról, hogy a nedves törléssel ellátott felmosós robotporszívó megfelelő víztartály-kapacitással rendelkezik. Ha nagy lakásban laksz, egy kis tartály valószínűleg nem lesz elegendő.

Milyen egyéb paraméterek szerint választható ki egy robotporszívó felmosó?

Ha olyan felmosós robotporszívó érdekel, amely pontosan megfelel az igényeidnek, akkor a következőkre koncentrálj:

 1. Igényeidtől függően vagy egy 2in1 robotporszívó és felmosó készüléket válassz, vagy egy felmosó robotot.
 2. A robotporszívó és felmosó rendelkezhet érzékelővel vagy pontosabb és szisztematikusabb kamerás navigációval.
 3. Az akkumulátor élettartama határozza meg, hogy a felmosós robotporszívó mekkora területet képes megtisztítani egyetlen töltéssel.
 4. A gyűjtőtartály és a víztartály térfogatának meg kell felelnie otthonod méretének.
 5. Mielőtt elmész a boltba, mérd meg a bútorok és a falak közötti távolságot, a kanapé és a padló közötti rést stb.
 6. Tudd meg, mekkora akadályt tud leküzdeni a felmosó robotporszívó, és mekkora a küszöb maximális magassága.
 7. A felmosós robotporszívó rendelkezzen érzékelőkkel, amelyek megakadályozzák, hogy leessen és akadályokba fusson.

A Milyen robotporszívót vegyek? cikkünk is segít a megfelelő modell kiválasztásában.

A robotporszívó felmosó számos érdekes tulajdonsággal rendelkezik

A robotporszívó felmosó modern készülék, amely számos innovatív funkcióval rendelkezik, hogy még könnyebbé tegye a takarítást. Válassz egy olyan modellt, amelyet szó szerint rád szabtak.

 • A programozható takarítás lehetővé teszi, hogy a takarítást egy adott napra és időpontra állítsd be. Tökéletesen kézben tarthatod a takarításodat. A takarítás ütemezése az olcsóbb modelleken is beállítható.
 • Az akkumulátorjelzés egy olyan funkció, amely tájékoztat az akkumulátor állapotáról. Egy drágább felmosós robotporszívó már maga is tudja, hogy lemerülőben van az akkumulátora, és visszatér a töltőállomásra.
 • Az okos vezérlés Wi-Fi-n vagy bluetooth-on keresztül. A robotporszívó és felmosó párosítható a mobilodhoz, és így egy alkalmazáson keresztül távolról is vezérelheted.
 • A portartály jelző hangjelzéssel figyelmeztet, vagy a mobilalkalmazáson keresztül értesítést küld a mobilodra, hogy ki kell üríteni.
 • A Power Control lehetővé teszi, hogy a felület típusának vagy a szennyeződés mennyiségének megfelelően állítsd be az optimális szívóteljesítményt.
 • Az Anti-tangle megakadályozza, hogy a robotporszívó belegabalyodjon a zsinórokba vagy a hosszúkás szőnyegekbe.
 • A leesésgátló érzékelők megvédik a felmosós robotporszívó készüléket a leeséstől és az akadályokba ütközéstől.
 • A Resume Cleaning lehetővé teszi, hogy a felmosós robotporszívó a tisztítás megszakítása után visszatérjen ugyanarra a helyre.
 • Az AeroForce rendszer azt jelenti, hogy a felmosós robotporszívó nagy hatékonyságú szűrővel van felszerelve.

Ha még mindig nem tudod eldönteni, hogy melyek azok a robotporszívók felmosóval amelyeket érdemes megvásárolnod, olvasd el a vásárlói véleményeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Roborock Q5 PRO+ fekete Raktáron > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
189 890 Ft

2.
Dreame L10s Ultra Raktáron > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, 75 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
355 290 Ft

3.
Xiaomi Robot Vacuum X20+ Raktáron > 5 db
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő és automata kiürítés, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, töltési idő 6,5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 215 W teljesítmény, tömege 3,67 kg, fehér kivitel
199 390 Ft

Még több
243 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,2 46×
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
+2 ajándék melynek értéke 6 280 Ft
Szuper ár
139 000 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_RV_L650B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,8
Xiaomi Robot Vacuum S10+ EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő, ütközésérzékelő és takarítás folytatása újratöltés esetén, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, vSLAM és LiDAR navigáció, működési idő 130 perc, töltési idő 6 óra, automata szűrőlerázó rendszer, 50 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
124 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIARV025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 29×
Xiaomi Robot Vacuum X20+
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő és automata kiürítés, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 4 l, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, töltési idő 6,5 óra, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 215 W teljesítmény, tömege 3,67 kg, fehér kivitel
199 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIARV556
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Roborock S8+ fehér - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 54×
Roborock S8+ fehér
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 68,5 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, 69 W teljesítmény, mérete 9,5 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, akkumulátor, töltő adapter, töltőállomás és tápkábel a csomag része, fehér kivitel
343 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBRV545
5,0
Roborock Q5 PRO+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,75 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,18 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 50 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
189 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv01
Dreame L10s Pro Ultra Heat - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dreame L10s Pro Ultra Heat
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és felmosó mop automatikus tisztítása, távirányító, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, LiDAR navigáció, működési idő 210 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
440 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRErbv48
Roborock Q-REVO black - Robotporszívó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 36×
Roborock Q-REVO black
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 350 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 63 dB, szűrőlerázó rendszer nélkül, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 60 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
339 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ROBrv36
4,9
Dreame D10 Plus
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, 1 oldalkefe, LiDAR navigáció, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 9,63 × 34,9 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
146 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DRERV657
Dreame L20 Ultra fekete - Robotporszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dreame L20 Ultra fekete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás és felmosó mop automatikus tisztítása, távirányító és LED világítás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,3 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3,2 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 260 perc, zajszint 63 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 10,38 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
439 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRErbv50
4,8
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
254 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: XIARM184
Xiaomi Robot Vacuum E5 (White) EU - Robotporszívó
Típusok
4,4 12×
Xiaomi Robot Vacuum E5 (White) EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 110 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 25 W teljesítmény, tömege 2,6 kg, fehér kivitel
42 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIARV673
Roborock Q8 Max fehér - Robotporszívó Típusok
4,8 19×
Roborock Q8 Max fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv57
Xiaomi Robot Vacuum E5 (Black) EU - Robotporszívó
Típusok
4,4 12×
Xiaomi Robot Vacuum E5 (Black) EU
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló és sima padlók tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, mosható szűrő, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 110 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 55 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Bluetooth, Google Assistant, 25 W teljesítmény, tömege 2,6 kg, fekete kivitel
42 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIARV960
4,0 223×
TESLA RoboStar iQ100
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,2 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 6 óra, zajszint 59 dB, mérete 8 × 29,5 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, akkumulátor és töltő adapter a csomag része, fehér kivitel
55 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESRV673
4,4 78×
SENCOR SRV 1000SL 2in1 AllFloor Milia
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, pamut szűrő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, vezérlés a készüléken, portartály térfogata 0,2 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 80 perc, töltési idő 3 óra, zajszint 65 dB, 15 W teljesítmény, mérete 8 × 28 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter a csomag része, fekete és ezüst kivitel
29 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENRV558
Roborock Q8 Max+ fehér - Robotporszívó Típusok
4,8 13×
Roborock Q8 Max+ fehér
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
249 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv64
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser - Robotporszívó Típusok A kiszállítás
ingyenes
4,2 63×
Rowenta RR8587WH X-PLORER S75s+ 4in1 Laser
Robotporszívó - elektronikus moppal és automatikus állomással a por és szennyeződések kiürítéséhez, a 60 napig tartó, munka nélküli takarításért, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és ütközésgátló érzékelő, lézeres navigáció + 3× TOF szenzor, infravörös szenzorok, BLDC motor, 4 takarítási mód, vezérlés mobilalkalmazással, beleértve a tiltott zónák beállítását, elektronikus mop a felmosás és porszívózás egyidejű elvégzéséhez, 4 víznyomásszint-beállítás, mopok száma a csomagban: 2, 0,3 l-es víztartály, elektronikus turbókefe, oldalkefék száma: 1, padlófelülethez alkalmazkodó teljesítmény, 0,26 l-es porgyűjtő tartály, az automatikus állomáshoz szánt porzsák űrtartalma: 4,1 l, porzsákok száma a csomagban: 3, 65 dB zajszint, 120 perc üzemidő, 180 perc töltési idő, Lítium-Ion akkumulátor, HEPA szűrő, kompatibilis a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, fehér színű, 15 év javíthatósági garancia
199 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV237
Roborock Q8 Max+ fekete - Robotporszívó
Típusok
4,8 13×
Roborock Q8 Max+ fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, megtelt tartály kijelzés és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 44,8 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,1 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
267 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv11
Niceboy ION Charles i4 Black - Robotporszívó
Típusok
4,2 75×
Niceboy ION Charles i4 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, HEPA szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és késleltetett tisztítás funkció, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, mérete 7,8 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
67 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IONVR277
SENCOR SRV 3150OR EasyClean - Robotporszívó
Típusok
4,2 31×
SENCOR SRV 3150OR EasyClean
Robotporszívó felmosóval - allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás és lépcsőről való leesés elleni érzékelő, távirányító, töltöttségjelző, akadály észlelése, teljesítmény szabályozás, puhított kerekek és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés távirányítással, a készüléken, portartály térfogata 0,25 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,45 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, alap navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 100 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, 28 W teljesítmény, mérete 7,5 × 30,5 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
58 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENrob86
Dreame L20 Ultra Complete - Robotporszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Dreame L20 Ultra Complete
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, padlófelszínhez való alkalmazkodás, szennyeződés felismerés, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás és felmosó mop automatikus tisztítása, távirányító és LED világítás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,3 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3,2 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 260 perc, zajszint 63 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, mérete 10,38 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
522 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRErbv31
Dreame L10s Ultra - Robotporszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Dreame L10s Ultra
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, automata feltöltés, automata kiürítés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 3 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, működési idő 150 perc, zajszint 59 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, 75 W teljesítmény, mérete 9,7 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,7 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
355 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: DRERV477
Rowenta RR9077WH X-PLORER S130 AI Animal & Allergy 4in1 - Robotporszívó Típusok
4,0 47×
Rowenta RR9077WH X-PLORER S130 AI Animal & Allergy 4in1
Robotporszívó - mesterséges intelligenciával a személyre szabott tisztítás és alacsony akadályok észlelése érdekében, keskeny porszívó mindössze 8 cm-es magassággal, moppal, szennyeződések és állatszőr eltávolításához, akár 2700 Pa szívóteljesítmény, érzékelő lépcsőről való leesés és ütközések megelőzése céljából, navigációs módszer: lézerkamera, infravörös érzékelők, BLDC motor, vezérlés mobilalkalmazás révén, Animal Turbo kefe állatszőrhöz, oldalkefék száma: 2, Aqua Power rendszer az egyidejűleg történő felmosás és porszívózás érdekében, mop a mindennapos tisztításhoz, ellenálló foltokhoz és porhoz, víztartály űrtartalma: 0,15 l, padlófelülethez igazodó teljesítmény, automatikus korlátozott zónák beállítása, porgyűjtő tartály űrtartalma: 0,5 l, zajszint: 60 dB, üzemidő: 120 perc, töltési idő: 180 perc, Li-ion akkumulátor, 4 tisztítási mód, HEPA szűrő, kompatibilitás a hangasszisztensekkel, Hi-tech navigációs rendszer, 1,6 cm magas szintkülönbséget is leküzd, színe: fehér, 15 év garancia a javíthatóságra
129 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWRV612
Roborock Q8 Max fekete - Robotporszívó Típusok
4,8 19×
Roborock Q8 Max fekete
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, mosható szűrő és EPA E11 szűrő, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,47 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 240,67 perc, zajszint 67 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 59 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
169 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROBrbv28

Robotporszívók felmosóval

RobotporszívóRoborock S8 Pro Ultra robotporszívó (TESZT) A saját padlózatunkon teszteltük le a Roborock S8 Pro Ultra robotporszívót, amely a Roborock S8 sorozat legújabb technológiai újítása. A tesztelésre egy kétgyermekes háztartásban került sor, ahol a napi padlótisztítás elengedhetetlen. Hogyan teljesített ez a...
A Roborock, az ultra-okos otthoni robotgépek megalkotója új Roborock S8 robotporszívó sorozatot dob piacra, amely fejlett tisztítási stílusával tűnik ki a tömegből. Fedezd fel a három modell, a Roborock S8 Pro Ultra, a Roborock S8+ és a Roborock S8 technológiai...
Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás...
XiaomiXiaomi újdonságok turmixgép, rúd- és robotporszívó formájában A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Saját otthonunkban teszteltük a Sencor SRV 9250BK-EUE3 robotporszívót, amely egyszerre porszívózik és fel is mos, és egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Mik a benyomásaink a Sencor robotporszívó többhetes tesztelése után? Bemutatónkból megtudhatod.
További cikkek Összes cikk

Robotporszívók felmosóval

A Robotporszívók felmosóval kategóriában összesen 243 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó robotporszívók felmosóval Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább robotporszívók felmosóval A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb robotporszívók felmosóval A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: robotporszívók felmosóval vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ