Robotporszívók szőnyegre

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Allergiásoknak
(68)
Állatszőrhöz
(109)
Antibakteriális
(60)
Tisztítás típusa
Felszívás
(124)
Törlés
(144)
Nedves tisztítás
(78)
Száraz tisztítás
(104)
Navigáció módja
Alap
(12)
Lézeres
(89)
Kamerás
(17)
Giroszkópos
(45)
VSLAM
(11)
LiDAR
(44)
Funkció
Automata feltöltés
(147)
Ütközésérzékelő
(126)
Takarítás folytatása újratöltés esetén
(118)
Automata kiürítés
(53)
Több helyiségbeni porszívózás
(119)
Felület típusa
Minden padlótípus
(143)
Szőnyeg
(176)
Kemény padló
(107)
Puha felületek
(74)
Kárpit
(20)
Tápellátás típusa
Akkus
(153)
Vezetékes
(14)
Mechanikus
(2)
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(7)
Robot
(176)
2 az 1-ben
(41)
3 az 1-ben
(6)
4 az 1-ben
(1)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(15)
Mikroszűrő
(2)
HEPA szűrő
(90)
Mosható szűrő
(53)
EPA szűrő
(3)
Teljesítmény
18 W
1000 W
-
Zajszint
54 dB
75 dB
-
Űrtartalom
0,18 l
4,5 l
-
Tömeg
1 kg
12,2 kg
-
Szín
Fehér
(77)
Bronz
(3)
Fekete
(86)
Barna
(1)
Fém
(1)
Fémes
(2)
Kék
(2)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(3)
Világosszürke
(2)
Szürke
(13)
Sötétszürke
(2)
Többszínű
(1)
Zöld
(1)
Arany
(1)
Szűrés

Unod már a szőnyegporszívózást? Egy robotporszívó a szőnyegeken  való takarításban lehet az új segítőd, amely időt és energiát spórol meg a számodra. Emellett könnyebb karbantarthatóság jellemzi a hagyományos porszívóhoz képest, és nem kell a hosszú kábellel bajlódnod. Milyen funkciókkal rendelkezik, és mi alapján válaszd ki a legjobb robotporszívót a szőnyegekhez? Olvass tovább, és megtudod!

Tovább

A klasszikus és a robotporszívó között lényeges különbségek vannak szőnyegek tisztítása esetén

A robotporszívók szőnyegen történő használata egyértelmű előnyt jelent az önálló és hatékony porszívózás terén. Ráadásul olyan nehezen hozzáférhető helyekre is eljut, ahova a hagyományos porszívó csövét nehéz lenne bevezetni. Nem igaz az sem, hogy a robotporszívók hatékonysága elmarad a hagyományos porszívóktól. Milyen további előnyei vannak?

  • Idő- és energia megtakarítás.
  • Képes megtisztítani a nehezen elérhető helyeket, például a bútorok  vagy az ágy alatti helyeket.
  • A magas szívóerő a szőnyeg szálain mélyen lerakódott szennyeződéseket is eltávolítja.
  • A robotporszívó többször is visszatér a szennyezett területekre.

A robotporszívók funkciói szőnyegen való használatkor

Ha úgy döntöttél, hogy robotporszívót szeretnél szőnyegen használni, javasoljuk, hogy a választás során vedd figyelembe a készülék felszerelését és funkcióit, mivel ezek eltérhetnek a különböző modellek esetében.

  • Navigációs rendszer: Néhány típus esetében a navigációs rendszer hatékony takarítási utat számol ki és kikerüli az akadályokat.
  • Automatikus töltés: A szőnyegen használt robotporszívóknak előnyt jelent a munka közbeni automatikus töltés.
  • Ütközés- és zuhanásérzékelő szenzorok: Ezek a szenzorok meghosszabbítják a készülék élettartamát és megakadályozzák a bútorok sérülését.
  • Wi-Fi kapcsolódási lehetőség és mobilalkalmazáshoz való csatlakoztatás: A távoli vezérlés lehetőségét kínálja a készülék kényelmes irányításához.
  • Takarítás időzítése: Lehetővé teszi a következő porszívózás időpontjának és időzítésének beállítását.
  • Teljes tartályról szóló információ: A robotporszívó jelzést ad, amikor a tartálya tele van.
  • Szennyeződés érzékelő szenzor: Biztosítja, hogy a porszívó csak akkor álljon le, amikor a szőnyeg teljesen tiszta.

A robotporszívók könnyedén megbirkóznak minden rendetlenséggel a szőnyegen

A legfőbb előnyük az, hogy képesek eltávolítani a tartós szennyeződéseket. A robot porszívók a szőnyegen is megbirkóznak mindenféle padlóburkolattal, ideértve a linóleumot, a csempét, a fa- és a lebegő padlót is. A választott modelltől függően a padló típusához alkalmazkodik a szívóteljesítmény is.

  • A padlótisztításhoz csak csatlakoztatni kell az eltávolítható mopot. Száraz módban eltávolítja az összes port, nedves módban pedig képes nagyobb szennyeződésekkel is megbirkózni.
  • Állati szőrökre: A magas szívóteljesítménnyel és minőségi szűrőkkel rendelkező robotporszívók ideálisak a háziállatok szőrének eltávolítására.
  • Antibakteriális: Különleges szűrői révén az antibakteriális típusok eltávolítják a finom port, beleértve az allergéneket és baktériumokat is.
  • Szennyeződések gyűjtésére: A robotporszívók speciális sörtékkel gondoskodnak a szőnyeg szennyezett területeire összpontosított intenzív tisztításról.

A padlót tisztító robotporszívókat kifejezetten a kemény padlóval rendelkező otthonokhoz ajánljuk.

Válaszd ki a megfelelő szűrőt a robotporszívóhoz a szőnyegen való tisztításra

A készülék kiválasztásakor fontos tényező az is, hogy milyen típusú szűrő van a robotporszívóban, mivel a megfelelő szűrő nélkülözhetetlen. Habár a szűrők többsége minőségi, nem szőtt anyagból készül, a leginkább hatékonyak a HEPA és EPA üvegszálas szűrők.

  • Mikroszűrő: A készüléknek erős légszállítást és magas szűrési szintet biztosít, hogy a por minden részecskéjét hatékonyan megfogja.
  • EPA szűrő: Az EPA szűrők hasonlóan működnek, mint a HEPA szűrők, és a legfinomabb port, polleneket és egyéb mikro-részecskéket is megszűrik. A robot porszívókhoz 10, 11 és 12 szintű EPA szűrőket használnak, az allergiások számára a 12. szintű a legmegfelelőbb.
  • HEPA szűrő: A HEPA a "High-Efficiency Particulate Air" rövidítése, ami magas hatékonyságú részecske-leválasztást jelent. A magas hatékonyságú szűrővel rendelkező robotporszívók szűrőteljesítményét 13–14 szinten mérik, ahol általában minél magasabb a szint, annál jobb a szűrőteljesítmény.
  • Mosható szűrő: A mosható szűrő könnyen karbantartható. Amikor a porszívó szennyeződik, egyszerűen mossuk le víz alatt, majd hagyjuk megfelelően megszáradni.
  • AeroForce szűrő: A robotporszívókban az AeroForce szűrőt a gyűjtőkosárban helyezik el. Ez a szűrőrendszer a legkiválóbbak közé tartozik, és képes megfogni a szennyeződéseket, porrészecskéket és allergéneket.

A 10-es szintű szűrő akár 85% -os szennyeződést is eltávolít, míg a 13-as szintű szűrő akár 99,95% -os részecskék szűrésére képes 

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
176 termék
ETA Aurum PRO 6241 90000
Robotporszívó - allergiásoknak és antibakteriális, alkalmas szőnyeg, kemény padló, linóleum és úszó padló tisztítására, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és csehül beszélő, távirányító, töltöttségjelző és LED kijelző, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,25 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,25 l, 2 oldalkefe, 1 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 240 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 73 dB, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 43,5 × 34 × 48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,4 kg, töltőállomás a csomag része, szürke kivitel
229 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETArbv429
iRobot Roomba Combo j9+ Mose Brown - Robotporszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
iRobot Roomba Combo j9+ Mose Brown
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, szennyeződés felismerés és időzíthető takarítás, gyűjtőtartály űrtartalma 0,313 l, vSLAM navigáció, Li-ion akkumulátor, mérete 33,9 × 8,7 cm (Ma×Mé), tömege 3,4 kg, fekete és barna kivitel
532 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: IROrbv35
iRobot Combo Essential Y011040 Black - Robotporszívó Típusok
iRobot Combo Essential Y011040 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, kompatibilitás Wi-Fi, mérete 8 × 33 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, töltő adapter a csomag része, fekete kivitel
114 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük 4 db
Várható 2024. 05. 18.
Termékkód: IROrv77
Niceboy ION Charles i9 Black - Robotporszívó Típusok
3,6 25×
Niceboy ION Charles i9 Black
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, high Efficiency szűrő, mosható szűrő, habszűrő és HEPA H13 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és csehül beszélő, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,45 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,6 l, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, 40 W teljesítmény, mérete 9,9 × 34 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,1 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
138 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IONVR260
Niceboy ION Charles i9 - white - Robotporszívó Típusok
3,6 25×
Niceboy ION Charles i9 - white
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás és késleltetett tisztítás funkció, haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,45 l, műanyag gyűjtőtartály, 2 oldalkefe, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 150 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 65 dB, kompatibilitás Google Assistant, Wi-Fi, 40 W teljesítmény, mérete 9,9 × 34 × 34,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
138 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NICRV267
2,6 14×
SENCOR SRV 9250BK-EUE3 2 az 1-ben Active AllFloor LASER WiFi
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, kábelek gubancolása elleni funkció és időzíthető takarítás, távirányító, töltöttségjelző és puhított kerekek, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,475 l, 2 oldalkefe, 1,8 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, töltési idő 5 óra, zajszint 60 dB, mérete 9,6 × 32,5 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, akkumulátor, töltő adapter és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
129 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENRV866
TP-Link Tapo RV30 - Robotporszívó Típusok
5,0
TP-Link Tapo RV30
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő és HEPA H11 szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 300 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, mérete 9,5 × 34,2 × 34,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,15 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
157 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TPLrbv85
TP-Link Tapo RV30 Plus - Robotporszívó Típusok
5,0
TP-Link Tapo RV30 Plus
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő és HEPA H11 szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő és takarítandó helyiség meghatározása, vezérlés mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 0,4 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, giroszkópos és LiDAR navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 300 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Amazon Alexa, Google Home, Wi-Fi, mérete 9,5 × 34,2 × 34,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,8 kg, töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
209 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TPLrbv83
 

Robotporszívók szőnyegre

A Robotporszívók szőnyegre kategóriában összesen 176 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó robotporszívók szőnyegre Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább robotporszívók szőnyegre A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb robotporszívók szőnyegre A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: robotporszívók szőnyegre vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ