Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ROCCAT Kave XTD Stereo

Termékkatalógus
ROCCAT Kave XTD Stereo
4,3 7 értékelés
Gamer fejhallgató - 20Hz-20kHz frekvencia tartomány, 32ohm impedancia, 32dB érzékenység, 50mm neodímium mágnesek, 2,5m-es vezeték, 2x 3,5 mm-es jack
Kód:  MI601e3 Termékszám:  ROC-14-610

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROCCAT Kave XTD Stereo

A ROCCAT KAVE XTD Stereo egy magas minőségű gaming mikrofonos fejhallgató, kényelmes és egyben robusztus kialakítással, valamint kiegyensúlyozott hangzással, amely nagy mértékben fokozza a játékélményt. 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
ROCCAT Kave XTD

Tökéletes hangzás játékra és egyéb tevékenységekre

Ezek a fejhallgatók kiváló hangzást biztosítanak játszásnál vagy akár sztereó felvételek hallgatásánál. Az 50 mm-es neodímium mágnes tökéletes mély és közép, valamint kristálytiszta magas hang kibocsátására képes. A levehető zajszűrős mikrofon kiszűri a környezeti zajokat, ezáltal is zavartalan kommunikációt biztosítva a csapattársakkal.


Párnázott kialakítás a maximális kényelemért

A maximális kényelmet a nagyon könnyű kialakítás, valamint a párnázott, hajlékony és állítható magasságú fejpánt biztosítja. A fülhallgatók puha párnázása kényelmes marad még a hosszú játékkal töltött órák során is.  A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a hangerőt közvetlenül a vezetékről tudod szabályozni. A fejhallgató egy pár 3.5mm-es jack csatlakozóval csatlakoztatható a számítógéphez (egy csatlakozó a fejhallgatónak, egy csatlakozó pedig a mikrofonnak)

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
ROCCAT Kave XTD

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROCCAT Kave XTD Stereo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCCAT Kave XTD Stereo . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROCCAT Kave XTD Stereo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROCCAT Kave XTD Stereo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROCCAT Kave XTD Stereo.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ