AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

ROCKSTAR GAMES

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rockstar Games játékok az Alza.hu oldalon

Rockstar Games: nem csupán a legendás GTA-sorozat alkotói

A Rockstar Games (röviden R*) az egyik legtöbb díjat kapott digitális játékfejlesztő. A játékóriást 1998-ban alapították, és a Take-Two Interactive tulajdonában van. A Rockstar legismertebb játékfranchise-ai közé tartozik a Grand Theft Auto (GTA) című városi akciólegenda, de a Max Payne című akció-lövöldözős játék, a Read Dead Redemption című nyílt világú western akciójáték vagy a L.A. Noire című nyílt világú nyomozós akció-kalandjáték is.

GTA

A GTA a ellentmondások és a nyitott világ királya

Minden egyes Grand Theft Auto részben egy gengszter szerepébe bújhatsz, aki a helyi bűnözők ranglétráján szeretne feljebb lépni. Bejárhatsz egy vagy több hatalmas várost, számtalan közlekedési eszközt használhatsz, például repülőgépeket vagy hajókat is, és szinte korlátok nélkül cselekedhetsz. Az ellentmondásos, de rendkívül népszerű Grand Theft Auto franchise gazdag múltra tekint vissza, a Vice City (2002), a San Andreas (2004) és a még mindig aktuális Grand Theft Auto V (2013) a sorozat legnépszerűbb részei.

Max Payne, az idő lassításának megalapítója

Ez a harmadik személyű akció-lövöldözős sorozat az exzsaru Max Payne történetét meséli el, akinek feleségét és lányát ismeretlen tettesek meggyilkolják. A karakter ezután magára vállalja az igazságszolgáltatást, gyakran a rosszfiúk oldalára állva. Az eddig megjelent három epizód, azaz a Max Payne (2001), a Max Payne 2 (2003) és a Max Payne 3 (2012) nemcsak az erős noir stílusról, hanem a lövöldözések során jellemzően lelassuló időről (bullet-time) is ismert. A Max Payne filmadaptációt is kapott.

Max Payne
Red Dead Redemption

Lövöldözés és lasszó a Red Dead Redemptionben

A Red Dead Redemptiont találóan nyugati stílusú Grand Theft Auto-ként szokták jellemezni. Az amerikai vadnyugat és a 19. és 20. század fordulójának Mexikója által inspirált nyílt világot többnyire lóháton járhatod be. A játékban remek korhű zene, autentikus fegyverek találhatók, és persze minden, ami egy westernhez hozzátartozik, beleértve a lasszót és a lövöldözést. Érdekes elem a játékben a rossz és jó döntéseidet tükröző erkölcsi rendszer.

L.A. Noire - városi nyomozós akciójáték

Az L.A. Noire a városi akciójátékot detektív elemekkel ötvözi. Minden egyes esethez alaposan meg kell vizsgálni a helyszínt, azonosítani és biztosítani kell a bizonyítékokat, ki kell hallgatni a tanúkat és a gyanúsítottakat. A kihallgatások kulcsfontosságú elemei a játéknak, hiszen a vallomások igazságtartalmát nemcsak a kifejezésmód, hanem az arckifejezések alapján is meg kell ítélned. A Rockstar Games többi játékához hasonlóan az L.A. Noire is kihasználja a nyitott világ előnyeit, így autós üldözésekre és lövöldözésekre számíthatsz.

L.A. Noire
Rockstar Social Club

Még több játék a Rockstar Games és a Rockstar Social Club kínálatából

A Rockstar Games más játékai is népszerűek. A Bully című játék, amely az iskolai zaklatás témáját dolgozza fel, vagy a Manhunt című horrorisztikus brutális akciójáték jelentős népszerűségre tett szert. Nem szabad megfeledkezni a Midnight Club sorozatról sem, amely a Need For Speed árkád autóversenyeket tartalmaz. A Rockstar Games a Rockstar Social Club nevű közösségi szolgáltatással is erősíti pozícióját, amely a cég játékainak tulajdonosait hozza össze, hogy további játékon belüli tartalmakat vagy jutalmakat szerezzenek.

37 termék
4,9 180×
Red Dead Redemption 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX355
4,8 55×
Red Dead Redemption 2 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 Amerikában, a modern kor hajnalán játszódó nagyszabású történet.
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO353
4,9 24×
Red Dead Redemption 2 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak lezárult és elkezdődött a vadászat az utolsó fennmaradó törvényen kívüli bandákra is. Azok, akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóitól származó Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
20 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004816
5,0
Grand Theft Auto V (GTA 5)+ Criminal Enterprise Starter Pack + Great White Shark Card - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció
13 770 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002922
3,1
Grand Theft Auto V (GTA 5) + Criminal Enterprise Starter Pack - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció
10 320 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002917
5,0 48×
Grand Theft Auto V (GTA 5) - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0092
5,0
Red Dead Redemption - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1284
5,0
The Sims 4: Élet a szigeten- PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
8 350 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005457
5,0
The Sims 4: kutyák és macskák - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: szimulátor, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
8 770 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005456
4,8
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) The Definitive Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival, nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0143
4,6
Grand Theft Auto V (GTA 5) - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Amikor egy fiatal utcai szélhámos, egy nyugdíjas bankrabló és egy félelmetes pszichopata egy ijesztő bűnözői alvilágba, valamint az amerikai kormány és a szórakoztatóipar szövevényes rendszerébe keveredik, azt tervezik, hogy veszélyes rablások sorozatát hajtják végre, és túlélnek egy kegyetlen városban, ahol senkiben sem bízhatnak - legkevésbé egymásban.
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0053
4,7
Red Dead Redemption - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
17 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1532
4,2 10×
Grand Theft Auto: The Trilogy (GTA) - The Definitive Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Három ikonikus város, három epikus történet. Játssz a klasszikus játékokkal az eredeti Grand Theft Auto Trilogyból, amelyek meghatározták a műfajukat: a Grand Theft Auto III-mal, a Grand Theft Auto: Vice Cityvel a Grand Theft Auto: San Andreasszal. Ráadásul az új generációra aktualizált formában, univerzális javításokkal, köztük az elképesztő új világítással és a környezet javításaival, nagy felbontású textúrákkal, nagyobb rajzolási távolsággal, vezérléssel és célzással a Grand Tehft Auto V stílusában és számos más dologgal, amelyek a részletek teljesen új szintjének köszönhetően életet lehelnek a népszerű világokba.
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW954
4,8 18×
Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció - Amerika, 1899. A vadnyugati korszak vége elkezdődött és a törvény emberei az utolsó fennmaradó, törvényen kívüli bandákra vadásznak. Azok, akik nem adják fel, vagy nem hódolnak be, meghalnak. A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption készítőinek új alkotása, a Red Dead Redemption 2 a modern kori Amerika hajnalán játszódó nagyszabású történet.
29 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004818
5,0
Grand Theft Auto V (GTA 5) + Criminal Enterprise Starter Pack + Megalodon Shark Card - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció
23 560 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002918
4,7
Grand Theft Auto V (GTA 5)+ Criminal Enterprise Starter Pack + Whale Shark Card - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaja akció
17 040 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002923
5,0
Grand Theft Auto V (GTA 5): Whale Shark Card (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció,
12 000 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001752
3,0
Tomb Raider IV: The Last Revelation - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005463
3,7
Grand Theft Auto V (GTA 5): Great White Shark Card (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
4 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001751
1,0
Grand Theft Auto Online: Bull Shark Card - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció és kaland,
2 370 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004950
3,0
Tomb Raider: Legend - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 680 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005462
Grand Theft Auto V (GTA 5): Megalodon Shark Card (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
23 700 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001753
Grand Theft Auto Online: Tiger Shark Card - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / játékkredit - elektronikus licenc, Rockstar Social Club kulcs, műfaj: akció és kaland,
2 370 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004952
Tomb Raider VI: The Angel of Darkness - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
1 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005461

ROCKSTAR GAMES

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ