AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Rohnson R-7600 Digital Touch

Termékkatalógus
Rohnson R-7600 Digital Touch
4,6 64 értékelés
Vízforraló - hőmérséklet szabályozás, rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, érintéses vezérlés, duplafal, LCD kijelző, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés és víz nélküli működés elleni védelem, hangjelzés, hőmérséklet megtartása, vízhőmérséklet és vízszint jelző, figyelmeztetés forráspont elérésekor
16 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROHRK722 Termékszám:  R-7600
Rohnson R-7600 Digital Touch 16 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rohnson R-7600 Digital Touch

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A minőségi Rohnson gyorsforraló 1,7 l kapacitást és egyszerű használatot kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsan hatnának családod egészségére, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, még hosszútávú használat esetén sem. A rozsdamentes kialakítás eleganciájával és praktikusságával tűnik ki, és tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. A kitűnő minőségű Rohnson vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A szemet vonzó klasszikus stílust fekete megjelenés teszi teljessé. A minőségi és megbízható Rohnson vízforraló előnyös tulajdonságai és funkciói biztosítják, hogy minden konyha megbecsült eszköze lesz.

Vízforraló Rohnson R-7600 Digital Touch ...
Vízforraló Rohnson R-7600 Digital Touch ...

A dizájnos Rohnson R-7600 Digital Touch vízforraló alapvető jellemzői

  • A stílusos Rohnson vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Befogadóképessége 1,7 l
  • A vízforraló anyaga rozsdamentes acél (inox)
  • A modern Rohnson vízforraló teljesítménye: 2200 W
  • Klasszikus kialakítás
  • Fekete kivitelű vízforraló
  • Dupla falú kialakítása hatékony hőszigetelést biztosít
  • A forgótalp és a kábeltároló rekesz könnyű használatot garantál
  • A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • Az érintéses vezérlés gyors és hatékony használatot biztosít
  • Hangjelzés jelzi a forralt víz elkészültét
  • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja
  • LCD kijelző a maximális kényelem érdekében
  • A modern kijelző folyamatosan mutatja a víz hőmérsékletét is
  • Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak

Egy abszolút biztonságos elektromos vízforraló

A vízforraló biztonságos használata alapvető fontosságú a gyártó számára. Így annak érintése teljesen biztonságos, köszönhetően a praktikus dupla falú kialakításnak. A készülék felülete nem ér el magas hőfokot, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy gyermekeid megégetik magukat. A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a gyorsforraló fenekében került elhelyezésre, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Rohnson R-7600 Digital Touch ...
Vízforraló Rohnson R-7600 Digital Touch ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A stílusos Rohnson gyorsforraló nem csak a gyártásához felhasznált kiváló minőségű anyagokkal dicsekedhet, hanem praktikus forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. Bármilyen szögből a talpra helyezheted a gyorsforralót. Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás, amely kedvenc italaid készítésekor jó szolgálatot tesz. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége. Az érintéses vezérlés könnyű használatot biztosít, a kívánt funkció megadásához elegendő egyetlen ujj. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely informál a forralás befejezéséről. Ha más köti le a figyelmedet és eszedbe sem jut a felforralt víz, ismételt felmelegítésre nem lesz szükség. A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett. A minél könnyebb használat érdekében LCD kijelző kínál praktikus információkat. A modern, könnyen leolvasható kijelzőnek köszönhetően mindig szemmel tarthatod a víz hőmérsékletét is. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amellyel a kanna megtöltése gyors és egyszerű.

Paraméterek

Összehasonlít
Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!
Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Vízszint jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Vízszint jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor, Hangjelzés, Működésjelző lámpa Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Nincs Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Díj

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-7600 Digital Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-7600 Digital Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-7600 Digital Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-7600 Digital Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-7600 Digital Touch.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ