A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry

Termékkatalógus
Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry + kiterjesztett 5 éves garancia
4,3 33 értékelés
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,8 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14 kg
106 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  ROHOD710 Termékszám:  R-91020

Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry



Páramentesítő és légtisztító egyben

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő készülék képes kezelni a helyiségek páratartalmát, amely nagyon gyakran penészesedéshez illetve nedves falakhoz kapcsolódik. A Rohnson páramentesítő a nedvesség eltávolítása mellett a levegőt is képes tisztítani. A készülék ideális garázsokba, műhelyekbe, apartmanokba, és egyéb helyiségekbe egészen 120 m2-ig, miközben 20 l/nap páramentesítő kapacitást képes biztosítani. A folyadékgyűjtő edény kapacitása max. 2,8 liter, amely rövidebb ideig tartó használatra elegendő anélkül, hogy ki kellene ürítened. További előnye a rendkívül halk működés, amely nem haladja meg a 37 dB-t, így akár éjszaka is használhatod.

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő legfőbb jellemzői

  • Páramentesítő és légtisztító 2 az 1-ben
  • Ionizációs és UV-C sterilizálási funkciók
  • A Rohnson R-91020 előszűrővel és szénszűrővel rendelkezik
  • DRY funkció a kiteregetett ruhák szárításához
  • Legfeljebb 20 l/nap párátlanítási kapacitás
  • Ideális maximum 120 m²-es helyiségekhez
  • Felhasználóbarát kijelző a műszeregységen és a kezelőpanelen
  • Folyamatos kondenzvíz elvezetés (1 m-es tömlő tartozék)
  • Teljesítmény 293 W (27 °C-on és 60%-os páratartalom mellett)
  • Páratartalom beállítás (30-80%) és relatív páratartalom kijelző (%)
  • Automatikus indítás áramkimaradás után
  • Légsebesség max. 160 m³/h
  • Automatikus fagyvédelmi rendszer (Anti-frost)
  • Könnyű kezelhetőség a görgőknek és fogantyúknak köszönhetően
  • Ergonomikus légáramlási rendszer a zajcsökkentés érdekében akár 36 dB-ig
  • Víztartály kapacitása: 2,8 l
  • A Rohnson R-91020 páramentesítő üzemi hőmérséklete 5-32 °C között mozog
  • Környezetbarát hűtőközeg típusa R290

Állítható Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő praktikus időzítővel rendelkezik, amellyel beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék. A teljesítmény igényeid szerint csökkenthető vagy növelhető. A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő fűtés nélküli helyiségekben is használható. A készülékAnti-Frost funkcióval rendelkezik, amely megvédi a Rohnson R-91020 páramentesítőt a fagyástól. A páramentesítő a környezetbarát R290 típusú hűtőközeggel működik. 

Felhasználóbarát integrált kijelző és vezérlőpanel

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő a készülék testén és a vezérlőpanel területén is jól látható kijelzővel rendelkezik, amelyen könnyen beállíthatod az összes szükséges funkciót és programot. A páramentesítő automatikusan kikapcsol, amikor a gyűjtőtartály megtelt (2,8 l kapacitás) és a fényjelzéskigyullad. Ha a tartályt kiürítetted, a páramentesítő automatikusan bekapcsol. Nagyszerű előnye a folyamatos párátlanítás lehetősége. Egyszerűen csatlakoztasd a mellékelt tömlőt a lefolyóba, és válaszd ki a CONT funkciót a folytonos páramentesítés érdekében.

Nagy teljesítményű Rohnson R-91020 hibrid Pure & Dry páramentesítő készülék

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő üzemi hőmérséklete 5-35 °C, a légáramlási sebessége pedig max. 160 m³/h. A rendkívül tiszta levegőről 4-es szűrőrendszer gondoskodik, amely előszűrőből, szénszűrőből, ionizációs funkcióból és UV-C sterilizáló lámpából áll.  A függőleges légelszívás ideális a ruhaszárításhoz. A RohnsonR-91020 páramentesítővel történő ruhaszárítás előnye, hogy a ruhák természetes módon száradnak. A mosott ruhák nem károsodnak és nem fakulnak ki. A hagyományos szárításhoz képest (például a fürdőszobában lévő szárítóállványon) a ruhák akár feleolyan gyorsan száradnak. 

A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő egyszerű kezelése

A praktikus görgők és fogantyúk is hasznosak lesznek, így a Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry készüléket bárhová mozgathatod, ahol csak szükséged van rá. A Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry páramentesítő szép és visszafogott kialakításával nemcsak fürdőszobába, előszobába, tárolóhelyiségbe, garázsba, pincébe, hanem hétköznapilakóterekbe és irodákba is alkalmas. Ezt a nagy teljesítményű segédeszközt a barkácsolással foglalatoskodók és a szakemberek is értékelni fogják, például a padló lerakásakor vagy festés során. Bárhol használható, ahol meg kell szabadulni a nedvességtől és a penésztől.


Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,8 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
20 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
120 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,8 l Kész!
Maximális zajszint
37 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
14 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Szénszűrő, Érintőpanel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-91020 Hybrid Pure & Dry.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ