30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean

Termékkatalógus
Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean + kiterjesztett 5 éves garancia
4,8 6 értékelés
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/napos páramentesítő kapacitás, 5,5 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 13,5 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  ROHOV758 Termékszám:  R-91216
Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean 104 790 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean

A hasznos Rohnson elektromos páramentesítő nagyszerű megoldást jelent, ha otthonunk levegőjének túl magas a páratartalma, ami rendkívül gyakran eredményezheti nem csak a penész megjelenését, hanem különösen a baktériumok elszaporodását. Azontúl, hogy megszabadít a felesleges párától továbbá a levegőt is képes tisztává tenni. Ez a hordozható Rohnson páramentesítő gép 100 m² területű lakáshoz, irodához vagy garázshoz ideális. A kiváló hatásfokát 16 l/nap páramentesítő kapacitása demonstrálja. 5,5 l volumenű gyűjtőedényének hála nyugodtan használhatjuk akár rendszerint a folyadék kiöntése nélkül. Egy másik nagy előnye, hogy maximálisan 40 dB-t bocsát ki, szinte hangtalan működése közben, ennek köszönhetően minden probléma nélkül elhelyezhetjük a hálószobában.

Páramentesítő Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean ...
Páramentesítő Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean ...

Eme Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean páramentesítő legfontosabb jellemzői

  • Az elsőrangú Rohnson páramentesítő csökkenti a páratartalom mértékét a lakásban vagy házban
  • Páramentesítő kapacitása 16 l/nap
  • Páramentesít és tisztítja a levegőt is egyben
  • Ajánlott szobaméret 100
  • A vízgyűjtő tartály térfogata 5,5 l
  • A maximális zajszint 40 dB
  • Ezen Rohnson párátlanító készülék funkciói: légtisztítás, időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel
  • A páramentesítő súlya 13,5 kg

Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean páramentesítő készülék további fontos funkciói

A praktikus Rohnson páramentesítő gép automatikus időzítővel van felszerelve, így az elképzeléseink alapján adhatjuk meg a páramentesítési időintervallumot. A levegő minőségén is javíthatunk a légionizátornak köszönhetően. További funkciója egy könnyen áttekinthető beépített kijelző és érintőpanel bármelyik program kiválasztására. Ha tele van a víztartály, abban az esetben ez a páramentesítő modell szükséges beavatkozás nélkül automatikusan kikapcsol. A speciális turbó üzemmóddal még ruhákat is száríthatunk. A szén- és ionizációs szűrők légfrissítő hatásúak, miközben semlegesítik a kellemetlen szagokat, és felfogják a durva szennyeződéseket, de a finomabbakat is, mint a por, pollen és gáznemű anyagok.

Páramentesítő Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
16 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
100 m2 Kész!
Tartály térfogata
5,5 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
13,5 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Időzítő, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Szénszűrő, Érintőpanel Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-91216 True Ion & Health Clean.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ