Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia

Termékkatalógus
Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia
Páramentesítő - max. 145 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/napos páramentesítő kapacitás, 4 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 14,2 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  ROHodv56 Termékszám:  R-92025
Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia 123 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia

Ez az előnyös Rohnson páramentesítő könnyedén segít, ha túl magas a lakás levegőjének páratartalma, ami ugyanis gyakran előidézheti a nedves falak és a baktériumok elszaporodása mellett a penész kialakulását is. Amellett, hogy csökkenti a túl magas páratartalmat mi több, a levegőt is képes tisztává tenni. Ez a hordozható Rohnson elektromos páramentesítő készülék 145 m² alapterületű mindenféle használatú helyiséghez ajánlott. A maximális hatásfokát 25 l/nap párátlanító kapacitása demonstrálja. 4 l térfogatú kondezvíz tartályának hála bátran használhatjuk akár hosszabban is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene ürítenünk. Egyik nagy előnye, hogy legfeljebb 40 dB-en, szinte zaj kibocsátása nélkül működik, ennek hála minden probléma nélkül működtethetjük éjszaka, alvás közben is.

Páramentesítő Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia ...
Páramentesítő Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia ...

A praktikus Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia páramentesítő készülék alapvető paraméterei

  • A praktikus Rohnson elektromos párátlanító megakadályozza a penészképződést és a baktériumok elszaporodását
  • Páramentesítő kapacitása 25 l/nap
  • Egyben páramentesítő és legtisztító is
  • Ajánlott szobaméret 145
  • A kondenzvízgyűjtő edény térfogata 4 l
  • A zajszint legfeljebb 40 dB
  • A minőségi Rohnson párátlanító készülék egyéb funkciói: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző
  • A páramentesítő súlya 14,2 kg

Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia párátlanító további fontos tulajdonságai

Ez az ügyes Rohnson otthoni páramentesítő időzítővel is rendelkezik, amely segítségével elképzelésünk szerint adhatjuk meg a készülék bekapcsolásának pontos idejét. A teljesítményt módunkban áll könnyedén csökkenteni vagy növelni, és ennek köszönhetően vezérelni a zajszintet és az energiafogyasztást egyszerre. Ha szeretnénk a páramentesítőt fűtetlen helyiségekben is használni, rendelkezésre áll majd a nagyszerű Anti-Freeze funkció, amely védi a gépet a befagyástól. A légionizátornak köszönhetően javul a levegő minősége. További fontos előnye egy világos és áttekinthető beépített képernyő bármelyik elérhető funkció beállítására. Amennyiben teljesen megtelt a víztartály, abban az esetben ez a típusú páramentesítő szükséges beavatkozás nélkül magától leáll. Ruhák szárítására bátran használhatjuk a speciális turbó üzemmódot.

Páramentesítő Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia ...

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
145 m2 Kész!
Tartály térfogata
4 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
25 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
145 m2 Kész!
Tartály térfogata
4 l Kész!
Maximális zajszint
40 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Nem Kész!
Tömeg
14,2 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Ionizáció, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rohnson R-92025 TRUE ION + 5 év kiterjesztett garancia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-92025 TRUE ION + prodloužená záruka na 5 let. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rohnson R-92025 TRUE ION + predĺžená záruka na 5 rokov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rohnson R-92025 TRUE ION + verlängerte Garantie auf 5 Jahre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rohnson R-92025 TRUE ION + verlängerte Garantie auf 5 Jahre.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ