Rokform Apple iPhone 7-hez

Termékkatalógus
Rokform Apple iPhone 7-hez
Védőtok - Ellenálló, ROKFORM tanúsítvánnyal rendelkező tok
Kód:  ROKF23 Termékszám:  303101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rokform Apple iPhone 7-hez

Ez az ellenálló Rokform Rugged Case sport tok az Apple iPhone 7 Plus számára rendkívül ellenálló polikarbonátból készült. A tok alapos tesztelésen esett át, hogy a megfelelő védelmet biztosítsa az eszközöd számára. A négypontos rendszer az eszközöd kijelzőjét és a tok hátsó oldalát is a földszint felett tartja. Ezzel megakadáyozza a kijelző karcolódását. Mágneses tartóval is rendelkezik az autódban való rögzítéshez. Ez a termék egy egyértelmű választás mindenki számára, aki szereti az aktív tevékenységeket, de nem szeretne aggódni az okostelefonja épsége miatt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Külső ellenálló polikarbonát fedél
  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • Prémium minőségű anyagokból készült
  • Egyszerű behelyező telepítés
  • Ütéscsillapító bélés
  • Megfelel a katonai szabványnak (MIL-STD 801G-516.6)
  • BAM segítségével bárhol rögzíthető (mágnessel)

Design a kijelző védelmére

Könnyű, vékony és kompakt. Köszönhetően az erős mágneses rögzítésnek, az eszköz bármilyen fém felületre rögzíthető. A Rokform RMS rögzítő rendszer biztosítja a lehetőséget, hogy az eszközödet kompatibilis tartók széles skálájához rögzíthesd. Az eszköz még könnyebb vezérlése érdekében a tok nagyobbított Jack és lightning csatlakozó nyílással is rendelkezik a kedvenc kiegészítőid számára.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rokform pro Apple iPhone 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rokform pre Apple iPhone 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rokform pro Apple iPhone 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rokform pro Apple iPhone 7.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ