A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro

Termékkatalógus
Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro
4,9 26 értékelés
Hajvasaló , Wet&Dry technológia nedves és száraz hajhoz, LCD kijelzö, 6 hőmérséklet-beállítás 130 °C és 230 °C között, bemelegítési idő 30 másodperc, automatikus kikapcsolás, ionizátor a göndörség és a statikus elektromosság csökkentésére, tökéletesen sima eredményt nyújtva, Nano-kerámia felület a haj védelméért, extra széles lemezek 9 x 4,5 cm, alkalmas még a nagyon vastag hajhoz is, forgatható kábel, zárórendszer a könnyű tárolás érdekében, 15 év javíthatósági garancia
21 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROWZV083 Termékszám:  SF5010F0 Gyártó honlapja:
Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro 21 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro


Paraméterek

Összehasonlít

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok szélessége
45 mm Kész!
Max. hőmérséklet
230 °C Kész!
Min. hőmérséklet
130 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
6 Kész!
Bemelegedési idő
30 s Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!
Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta SF5010F0 Wet & Dry Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta SF5010F0 Wet&Dry Pro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ