30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker

Termékkatalógus
Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker
4,8 19 értékelés
Lassúfőző - 6,5 l-es űrtartalom, anyaga: kerámia, funkciók: mosogatógépben mosható, kijelző, kivehető edény és automatikus programok, 350 W teljesítmény
48 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RUHPH331 Termékszám:  5038061101331 Gyártó honlapja:
Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker 48 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker

Szeretsz főzni? Egyszerre értékeled nagyra az egészségedet és azt, ha marad időd még a többi fontos dolgokra is?  Amennyiben a fenti kérdésekre igen a válaszod, a Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző a megfelelő választás a számodra. Az ételeket háromféleképpen készítheted el a főzőben. Használhatod lassú főzéshez, amely folyamat során az étel megőrzi a benne lévő vitaminokat. Lehetővé teszi a sous vide módszerrel történő sütést és főzést is. A Russell Hobbs lassúfőző 6,5 literes kapacitással, hőmérsékletmérő tűvel, digitális vezérlőpanellel, LCD kijelzővel, edzett és zárható üvegfedővel és extra nagy méretű edénnyel rendelkezik, amelyen az edényfül nem melegszik fel. A belső kerámiaedény kivehető és mosogatógépben elmosható a fedővel együtt. A Russell Hobbs edényben található rács még kényelmesebbé teszi az egyes adagok elkészítését.


A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző legfontosabb jellemzői

  • A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző háromféle főzési módot tesz lehetővé
  • LCD kijelzővel ellátott, digitális vezérlőpanel a kényelmes kezelés érdekében
  • A lassú főzés megőrzi a vitaminokat és időt takarít meg
  • A sütés még könnyebb lesz a hőmérsékletmérő tűvel
  • A sous vide módszerrel magasabb szintre emelheted a főzést
  • A Russell Hobbs lassúfőző 6,5 literes kapacitással rendelkezik
  • Hőmérsékletmérő tűt és rácsot tartalmaz, hogy megkönnyítse az egyes adagok elkészítését
  • A Russell Hobbs edzett, zárható üvegfedővel és extra nagy fogantyúkkal is büszkélkedhet, amelyek nem melegszenek fel
  • A kivehető belső kerámiaedény és fedő mosogatógépben elmosogatható

A kényelmes beállítást az LCD kijelző teszi lehetővé

A főzés még soha nem volt ilyen egyszerű. A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző digitális vezérlőpanellel és LCD kijelzővel rendelkezik a könnyű ételkészítés érdekében. Itt kényelmesen kiválaszthatsz mindent, amire szükséged van.

A Russell Hobbs készüléket háromféle módon használhatod az egészséges, vitamindús ételek elkészítéséhez

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző háromféleképpen használható. Süss vele szaftos húst, a beépített tű biztosítja a ropogós sültet. Vagy inkább egy finom steak-et ennél? A sous vide módszer ebben is segít. A Russell Hobbs lassúfőzőben az ételek nemcsak az ízüket, hanem a bennük lévő a vitaminokat és tápanyagokat is megőrzik.

A Russell Hobbs lassúfőző rengeteg funkciót kínál

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző gazdag felszereltséggel rendelkezik. A hőmérsékletmérésre alkalmas tűvel ellenőrizheted a húst, a csomag tartalmaz egy edzett, zárható üvegből készült fedőt valamint extra nagy fogantyúkat is, amelyek nem melegszenek át. Az egyes adagok könnyebb elkészítése érdekében a Russell Hobbs egy ráccsal érkezik.

Időt takaríthatsz meg a Russell Hobbs lassúfőzővel

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző egy nagyszerű konyhai eszköz, amely megkönnyíti az egész családnak szánt finomságok elkészítését, értékes időt takarítva meg. Csirke curryt vagy pulled porkot szeretnél? Csak tedd a szükséges hozzávalókat a Russell Hobbs edénybe, állítsd be a készüléket, és várd meg, amíg elkészül. A fennmaradó időt tetszés szerint eltöltheted bármi mással.

A sous vide módszerrel szaftos és ízletes húst készíthetsz

Szaftos, ízben gazdag húsról álmodozol? A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző egészségesebb, sous vide főzést biztosít. Az ételkészítés e modern módjának varázsa a pontosan szabályozott hőmérsékletű főzési folyamatban rejlik, amelynek során a hozzávalókat egy lezárt, levegő nélküli zacskóban, rácson és vízfürdőben helyezed el gondosan. Ennek köszönhetően az étel nem veszíti el a benne lévő nedvességet és rendkívül finom ízt kap.

A hőmérsékletmérő tű segít a sütésben

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző hőmérsékletmérő tűvel érkezik, amely segíti a főzést. Állítsd be a kívánt hőmérsékletet, és szúrd a tűt a húsba. Amikor a hús eléri a kívánt hőmérsékletet, a főző a főzés során fenntartja azt, és a digitális kijelzőn megjelenik a főzési idő. Süsd a csirkét vagy a marhahúst közepesen átsütve, pontosan úgy, mintha profi szakács lennél.


Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző

Mosogatógépben elmosogatható a könnyű karbantartás érdekében

A főzés után következik általában a kellemetlen mosogatás. A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző karbantartása azonban kimondottan könnyű. A belső, kivehető kerámiaedény a fedővel együtt kényelmesen elmosogatható a mosogatógépben.

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző

Russell Hobbs edény méretes kapacitással

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző nagyvonalú, 6,5 literes kapacitással rendelkezik. Egyszerre több ételt is elkészíthetsz, így áramot és időt takaríthatsz meg.

Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőző

Csak egy pillanatra van szükséged, hogy felkészülj

A Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide lassúfőzővel való főzés előkészületeihez csak egy pillanatra van szükséged. A Russel Hobbs minden másról gondoskodik.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Lassú főző, Sous-Vide Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Kijelző, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!
Teljesítményfelvétel
350 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!

Típus

Típus
Lassú főző, Sous-Vide Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6,5 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Kijelző, Kivehető edény, Automatikus programok Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
350 W Kész!
Lábas anyaga
Kerámia Kész!
Űrtartalom
6,5 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szuvidáló kínálatunkban!
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slow Cooker.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ