AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Russell Hobbs Fiesta Fondue készítő

Termékkatalógus
Russell Hobbs Fiesta Fondue készítő
5 3 értékelés
-, az edény anyaga: acél, elektromos melegítés, elsősorban sós változatokhoz
25 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RUHFO001 Termékszám:  23267036002 Gyártó honlapja:
Russell Hobbs Fiesta Fondue készítő 25 190 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Russell Hobbs Fiesta Fondue készítő

Hurrá, itt a fondü! Többé egy partyt sem tudsz elképzelni nélküle? Ez egy teljesen más formájú étkezés, mint a megszokottak és ez nem csak élelmiszer, hanem egy társadalmi esemény, egy kulturális élmény,  amit érdemes megtapasztalni újra és újra, és amit ezután soha nem akarsz feladni.

Legfontosabb jellemzői

  • Elektromos töltés
  • Állítható hőmérséklet
  • Melegen tartó funkció
  • 2 literes térfogat
  • 6 színbíen különböző villa
  • Mosogatógépben mosható
  • Anyaga: matt rozsdamentes acél
  • Üzemképességet mutató jelzőfény 

Csokoládé vagy sajt?

Képzelet nem ismer határokat: amellett, hogy klasszikus sajtfondüként használható a készülék, amit alpesi stílusban használhatsz a gyerekek különösen szeretik a csoki fondüt is, mert a csokoládé és gyümölcs ellenállhatatlan kombinációja elcsábít, de a húsevők akár húsfondüt is készíthetnek, a zöldségek hódolói pedig sárgarépa fondüvel kisérletezhetnek... A Fiesta fondükészítő géppel több semmi sem akadályozhat meg abban, hogy partyt tarts otthonodban a saját elképzeléseid alapján, csak tartsd szem előtt a villád, ugyanis ezt az élményt senki se fogja akarni kihagyni.

A legfontosabb: ne égjen le!

Az erkély nélküli panellakás sem akadály többé! A Fondue Fiesta elektromos árammal működik, így képes lesz arra, hogy bármikor, bárhol használd- és természetesen nem egy tűzoltó készülék közelében maradni. A villamos energia előnye, hogy a készülék adott hőmérsékleten tartja az ételt - így a csokoládé vagy a sajt nem fog megszilárdulni. Ezen felül saját ízlésednek megfelelően lehet beállítani a hőmérsékletet

Hipp-Hopp és kész

Minden jó dolog véget ér, és így fondünek is véget kell vetni annak érdekében, hogy újrakezdhesd teljes erővel. Könnyen felkészítheted a Fieste fondükészítő gépet a következő körre - rozsdamentes acélból készült tál tisztítható mosogatógépben, valamint a színes villák is tisztíthatóak és sehol sem marad szétfojt sajtréteg még az utolsó vendég távozása után sem, így könnyedén készülhetsz a következő megmérettetésre, azaz a finom édes fondüre.

Paraméterek

Összehasonlít
Melegítés típusa
Elektromos hevítés Kész!
Anyag
Acél Kész!
A fondü típusa szerint
Sós Kész!

Típus

Melegítés típusa
Elektromos hevítés Kész!
Anyag
Acél Kész!
A fondü típusa szerint
Sós Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes sajtfondü kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Fiesta Fondue készítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Fiesta Fondue Maker . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Fiesta Fondue Maker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Fiesta Fondue Maker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Fiesta Fondue Maker.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ