30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sades Spellond Pro

Termékkatalógus
Sades Spellond Pro
4,0 4 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, fejhallgató, zárt, surround hangzás (7.1), frekvenciatartomány: 20 Hz - 20000 Hz, 97 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 3 m hosszú kábel, USB
Kód:  SADEa07 Termékszám:  SA-910Pro Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sades Spellond Pro

Ha olyan gamer fejhallgatót keresel, amely mindent megad, ami a kiváló minőségű játékhoz szükséges, akkor számodra a fekete és kék színben pompázó Sade Spellond Pro headset a tökéletes választás! A kitűnő átalakítók és a rendkívül széles frekvencia elsőosztályú hangzásélményt biztosít. A Bongiovi Acoustics DPS technológia az összes hangrészletet kiemeli, normalizálja a hangzást, lehetővé teszi, hogy átadd magad a térhangzásnak, és javítja a teljes hangzásélményt. A Sades Spellond Pro fejhallgató egy többirányú mikrofonnal is fel lett szerelve, amely kristálytiszta kommunikációt garantál. Természetesen ez a minőségi és kényelmes kialakítású készülék speciális, Sades hálós és állítható fejpánttal rendelkezik, amely kényelmes viseletet ígér, a fülpárnák pedig megakadályozzák a zavaró külső zajok bejutását.

A Sades Spellond Pro fejhallgatók legfontosabb jellemzői

  • Széles frekvenciatartomány és kiváló minőségű Sades Spellond Pro fejhallgatók
  • A fejhallgató Bongiovi Acoustics technológiával rendelkezik
  • Kiváló minőségű, többirányú mikrofon
  • Kényelmes kialakítás a környezeti zaj csökkentése érdekében
  • Két hangmód egy, vagy több játékos számára
  • Rezgésfunkció a minőségi mélyhanghatás érdekében

A Sades Spellond Pro fejhallgató rezgés funkciója és hangmódjai

A Sades Spellond Pro fejhallgató a játék során két hangmódot kínál. Egyjátékos módban (Single Player mode) a legtisztább és leglenyűgözőbb hangzásélményre számíthatsz. Többjátékos módban (Multiplayer mode) ez a funkció csökkenti a legkevésbé fontos audioösszetevők erejét, és inkább a hangra és a videokontrasztra összepontosít. Az 50 mm-es rezgő és hangszóró funkciónak köszönhetően a Spellond Pro fejhallgató a mélyhangok esetében is remekül teljesít, kiváltképp az egyjátékos módban. A Sades Spellond Pro fejhallgató vezérlőgombjai a kábelen találhatók.

Paraméterek

Platform
PC Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sades Spellond Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sades Spellond Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sades Spellond Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sades Spellond Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sades Spellond Pro.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ