30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

SAGE BCG820

Termékkatalógus
SAGE BCG820
4,4 9 értékelés
Kávédaráló - elektromos, teljesítmény 165 W, őrlőköves, kúpos őrlőkövek, 60 őrlési fokozat, kávétartály kapacitása 450 g, automatikus adagolás, kijelző, háttérvilágítású gombok, túlmelegedés elleni védelem, tárolóhely a kábelnek, csúszásmentes talpak, üresjárat elleni védelem, energiatakarékos mód, légmentesen záródó fedél, kávédaráló anyaga rozsdamentes acél, adagoló tölcsér, tisztító kefe és csepegtető tálca a csomag része, méretek 39,5 × 16 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fekete és ezüst kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAGBC030 Termékszám:  BCG820 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

106 950 Ft
Szett megvásárlása

SAGE BCG820

SAGE BCG820 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

modern, rozsdamentes acél kivitelezésű Sage BCG820 automata kávédaráló alkalmas a kávébab megőrlésére nem csak eszpresszó gépekhez, hanem a hagyományos kávéfőzőkhöz, filteres kávéfőzőkhöz és French press-hez (dugattyús kávéfőzőhöz) is. A kávédaráló 60 precíziós finomságú őrlési opcióval rendelkezik, amiből a kívánt kávéfajtához megfelelő szemcséjű finomság kiválasztásával elérhető a maximális élvezet. Az eszköz rendelkezik egy 450 g-os kávé befogadására képes praktikus tálcával is, és egyedülálló belső reteszelő és kioldó rendszerrel a könnyű hordozhatóság érdekében. Ezenkívül a tartály légmentesen zárható fedéllel érkezik, hogy frissen tartsa a kávéőrleményt. A rozsdamentes acél kúpos daráló csökkenti a hőmérsékletet őrlés közben. 

A Sage BSG820 automata kávédaráló főbb jellemzői

  • Az automata kávédaráló rendkívüli, 60 féle finomságú őrlési opcióval rendelkezik
  • Praktikus tálca maximum 450 gramm kávébab számára
  • Egyedi belső reteszelő / kioldó rendszer a könnyű szállítás érdekében
  • A tartály légmentesen záródó fedéllel biztosítja a kávéőrlemény maximális frissességének megőrzését
  • A Sage BCG820 vörös rozsdamentes acél kúpos darálója csökkenti az őrlési hőmérsékletet
  • Kivehető csepegtető tálca
  • Háttérvilágítású LCD kijelző
  • Teljesítmény: 165 W
  • Modern rozsdamentes acél kivitel

Pontos mennyiségű őrölt kávé a tökéletes élvezet érdekében

A kúpos daráló fő előnye a beépített intelligens adagolási technológia, amely automatikusan beállítja a kávé adagolását minden alkalommal, amikor megváltoztatod a kívánt beállítást. Ez biztosítja az adott, kívánt kávéfajtához szükséges őrölt kávé pontos mennyiségét, mivel minden típusú kávé különféle őrölt kávét igényel a tökéletes íz és illat érdekében.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa
Elektromos Kész!
Őrlőkövek alakja
Kúpos Kész!
Őrlési fokozat
60 Kész!
Kávétartály kapacitása
450 g Kész!
Daráló anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Funkciók
Automatikus adagolás Kész!
Tulajdonságok
Kijelző, Tárolóhely a kábelnek, Csúszásgátló talpak, Légmentesen záródó fedél, Olvadóbiztosíték, Energiatakarékos mód, Háttérvilágítású gombok, Üresjárat elleni védelem Kész!
Teljesítmény
165 W Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Csomagolás

Csomag tartalma
Adagoló tölcsér, Tisztító kefe, Csepegtető tálca Kész!

Méret & súly

Magasság
39,5 cm Kész!
Szélesség
16 cm Kész!
Mélység
21,5 cm Kész!
Tömeg
2,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Esetleg van valakinek arról tapasztalata, hogy milyen beállítást kell alkalmazni a Sage The Smart Grinder Pro BCG820 darálón, hogy ugyan azt a kávé lefolyást kapjam, mint a Sage SES878BSS gépen?

Tisztelt Alza.hu webáruház! Érdeklődnék az alábbi termék iránt. "Kávédaráló Sage BCG820BTR Black Truffle (SAGPK383)" A feltüntetett 66800 Ft-os bruttó áron szeretném megvásárolni, azonban azt mutatja a rendszer, hogy csak kérés esetén lehet megrendelni, vásárlást emiatt nem tudok indítani. A fentiek miatt kérném a segítségüket. Tisztelettel: Konkoly Norbert

Kiegészítők: SAGE BCG820
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ