Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

SAHARA SPF 10 (150 ml)

Termékkatalógus
SAHARA SPF 10 (150 ml)
Napolaj - 10 SPF védőfaktor - 9 933,33 Ft/1 l
Kód:  KSPL2093 Termékszám:  8592297000853

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAHARA SPF 10 (150 ml)

A SAHARA SPF 10 olaj nagyszerűen harcol az UVA és az UVB sugarak roncsoló hatása ellen, amely bőrkárosodást és idő előtti öregedést okozhat. Ha gyorsabban szeretnél barnulni, védd magad a szabad gyökök ellen és segítsd elő a bőr hidratációját a Sahara olaj segítségével. A készítményt egzotikus olajok gazdagítják -arany pálma, makadámia, kókusz és sárgarépa. Kényeztesd bőröd a Sahara termékeivel és élvezd a tökéletesen bronz barnaságot!

Alkalmazása:

Alkalmazd a száraz bőrre napozás előtt és oszlasd el a bőrön. Ne permetezd közvetlenül az arcra, hanem a tenyér segítségével oszlasd el a szem környékét kivéve. Egy átlagos felnőtt ember testének teljes védelméhez 36 g fényvédő szükséges, amely nagyjából 6 teáskanálnyi mennyiségnek felel meg.

Összetétel:

Paraffinum liquidum, Isopropyl myristate, Octocrylene, Homosalate, Butyl methoxydibenzoylmethane, PPG-15 stearyl ether, Tocopheryl acetate, Parfum, Eleaeis guineensis oil, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Beta carotene, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Cocos nucifera oil, Macadamia ternifolia seed oil,Carthamus tinctorius seed oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Linoleic acid, Glyceryl stearate, Glyceryl oleate, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Citric acid, BHT


Legfontosabb jellemzők

  • 10 faktoros védelem
  • Gyorsítja a barnulást
  • Véd a szabad gyökök ellen
  • Elősegíti a bőr hidratáltságát
  • Egzotikus olajokat tartalmaz - arany pálma, makadámia, kókusz és sárgarépa
  • Egyszerű alkalmazás
  • Vízálló
  • Dermatológiailag tesztelt

Paraméterek

Űrtartalom
150 ml Kész!
Védőfaktor
10 SPF Kész!
Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Olaj Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Védőfaktor

Védőfaktor
10 SPF Kész!

Termék típusa

Használható
Napozáshoz Kész!
Termék típusa
Olaj Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAHARA SPF 10 (150 ml) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAHARA Olej na opalování SPF 10 150 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAHARA Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ