Shop roku Shop roku

Salente Ario, forró levegős edény

Termékkatalógus
Salente Ario, forró levegős edény
4,6 22 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1500 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, 42 program, főzés nyomás alatt, gőzölés, pirítás, párolás és sütés, mosogatógépben mosható, időzítő, hőmérséklet megtartása, termosztát, kijelző és késleltetett indítás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SALMH332 Termékszám:  ARIOCZ Gyártó honlapja:
Salente Ario, forró levegős edény 69 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Salente Ario, forró levegős edény


A Salente termékeket az Abacus Electric fejleszti, amely az Evolveo után egy másik márkát is elindított - a Salente-t. A Salente a háztartási kisgépekre összpontosít a főzési és tisztítási ágazatban. Mindkét háztartási tevékenységhez készült termékeket úgy tervezték, hogy örömet és megtakarítást hozzanak. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.


A Salente Ario egy multifunkciós elektromos főzőedény forrólevegős sütővel. Az edény angol nyelvű vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Ario belső edényének űrtartalma 6 l, az edény rozsdamentes acélból készült (2-6 főre).A készülék mikrochipes biztonsági rendszerrel és összesen 42 programmal rendelkezik. Három hőmérséklet választható lassú főzéshez (60-70°C / 70-80°C és 80-95°C) és sütéshez (100°C, 120°C vagy 140°C). A lassú főzéshez és sütéshez a főzési idő is kiválasztható. 

A Salente Ario multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • Egészséges főzés zsírok nélkül
  • Főzőedény és forrólevegős sütő egyben
  • 30 főzőprogram és 12 sütőprogram
  • Egyszerű - könnyen használható angol nyelven
  • Háromféle hőmérséklet választható lassú főzéshez és sütéshez (lassú főzés 60-70°C / 70-80°C és 80-95°C / sütés 100°C, 120°C vagy 140°C).
  • A lassú főzéshez és a sütéshez a főzési idő is beállítható
  • Akár 70%-kal gyorsabb főzés
  • A főétel és a köret egyidejű elkészítése
  • Környezetbarát - akár 80%-os energia-megtakarítás
  • Az edénynek rengeteg tartozéka van
  • Rozsdamentes acél belső tartály 6 l űrtartalommal
  • Biztonsági funkciók rendszere
  • Nyomtatott szakácskönyv és utasítások angol nyelven

Egészséges főzés és sütés a Salente Ario multifunkciós főzőedénnyel

Az Ario multifunkciós elektromos főzőedény a 21. század modern főzőedénye. A fazékban főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A nyomófedéllel az edényt gyorsfőzőként, az üvegfedéllel pedig lassú tűzhelyként használhatod. A Salente Ario nagyszerű módja a tojás változatos elkészítésének. Az edény lehetővé teszi a sütést vagy a párolást is. Amikor felteszed a fedelet - a sütőre - kapsz egy multifunkciós forrólevegős sütőt12 előre beállított programmal. A sütő a tartályban lévő légkeringést használja ki, nincs szükség liternyi olajra, még akkor sem, ha chipset vagy sült krumplit sütünk. Az edény 9 modern funkcióval van felszerelve, hogy maximális biztonságot nyújtson a főzés során. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően egyszerre főzheted a főételt és a köretet a fazékban.

Három készülék egyben

Egy Salente Ario multifunkciós elektromos edényt háromféleképpen használhatsz. Egyszerűen cserélje le a fedelet, és a Salente Ario kukta vagy lassú főző lesz belőle - sőt, ha a sütő be van kapcsolva, még forrólevegős sütővé is válik.  Egy edényben finom pörkölteket, házi húslevest vagy ropogós, aranyszínű sültkrumplit készíthetsz.

Salente Ario forrólevegős fritőz mód

Az egészséges ételek zsír és olaj nélkül gyorsan és egyszerűen elkészíthetők a Salente Ario készülékben a speciális sütőfelszereléssel. A belső edény kapacitása lehetővé teszi a csirke sütését vagy a sült krumpli sütését. Az édességek szerelmesei értékelni fogják a kis sütemények vagy muffinok sütésének lehetőségét.

Költség- és időmegtakarítás a Salente Ario multifunkciós fazékkal

A köret és a főétel főzése egy multifunkcionális edényben gazdaságos és környezetbarát egyszerre. Heti 5 alkalommal történő főzéssel évente a főzés összesen 13 nappal rövidebb lesz. A Salente Ario évente majdnem két hét szabadidőt biztosít, és kíméli a pénztárcádat.

Főétel és köret egyszerre főzve a Salente Ario fazékban

A rozsdamentes acél köretkészítővel a főételt és a köretet külön-külön, egy edényben főzheted nyomás alatt. Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst szeretnél főzni mártással, akkor a burgonyát egy tál vízbe teszed, az állványra helyezed, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára helyezed. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A fazék mindent kordában tart és több időd marad magadra.

Lassú főzés és ételkészítés

A Salente Ario-t az üvegfedél segítségével lassúfőzővé alakíthatod. A lassú főző készülék alkalmas ízletes házi húsleves vagy egy jó pörkölt alapjának elkészítésére. 

Szakemberek ajánlásával

A hétköznapi felhasználók mellett a Salente Ario a profi szakácsok körében is népszerű. A Salente multifunkciós edényeket Petr Stupka, a híres séf is használja.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Serpenyő, Multicooker, Joghurtkészítő Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Késleltetett indítás Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!

Típus

Típus
Rizsfőző, Párológép, Kukta, Lassú főző, Serpenyő, Multicooker, Joghurtkészítő Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Időzítő, Hőmérséklet megtartása, Termosztát, Kijelző, Késleltetett indítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!

Tárolók száma

Tárolók száma
1 db Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Záródás típusa
Egy kezes Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Gőzölés, Pirítás, Párolás, Sütés Kész!

Programok száma

Programok száma
42 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!
» Böngéssz teljes rizsfőző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente Ario, forró levegős edény Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salente Ario+, s horkovzdušnou troubou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salente Ario, s teplovzdušnou rúrou.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ