Shop roku Guzzanti

Salente Cuco II

Termékkatalógus
Salente Cuco II
5 2 értékelés
Multifunkciós főzőedény - 1200 W teljesítmény, 6 l-es űrtartalom, főzés nyomás alatt és lassú főzés, mosogatógépben mosható, hőmérséklet szabályozás, dupla főzés és automatikus programok
48 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SALmhr61 Termékszám:  CUCOIICZ Gyártó honlapja:
Salente Cuco II 48 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Salente Cuco II

Salente Cuco II multifunkciós edény egy multifunkciós automata edény, amely lehetővé teszi, hogy a főétel és a köret elkészítésével egyidejűleg elkészítsd a főételt. A fazék vezérlőgombokkal és LCD kijelzővel rendelkezik. A Salente Cuco II multifunkciós edény edénykapacitása 6 l, a belső edény pedig rozsdamentes acélból készült (2-6 főre). A gyors, egyszerű és gazdaságos főzéshez 53 program áll rendelkezésre. A készüléket biztonsági zárrendszerrel és mikrochippel is felszerelték.

A Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edény legfontosabb jellemzői

  • A főétel és a köret főzése egy időben történik
  • Egyszerű használat
  • Többfunkciós használat - gyorsfőző edény, lassú tűzhely, rizsfőző, joghurtkészítő, tojásfőző, ételmelegítő, egy serpenyőként vagy sütőedényként, gőzölő edény, sterilizátor, gyorsfőző, sous-vide edény
  • Hőmérséklet és főzési idő választható
  • Gyors - akár 70%-kal gyorsabb főzés
  • Környezetbarát - akár 80%-os energia-megtakarítás
  • Az edénynek rengeteg tartozéka van
  • A Salente Cuco II multifunkciós edény energiafogyasztása 1200 W
  • Zsírmentes főzési lehetőség
  • 6 literes rozsdamentes acéltartály
  • Szakácskönyv receptekkel
  • Biztonsági funkciók

Egészséges főzés a Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edénnyel

A Cuco II multifunkciós elektromos fazék a 21. század modern főzőedénye. A fazékban főzés egyszerű, gyors és mindenekelőtt egészséges. A gyorsfőzőlapát nyomástartó fedővel ellátott gyorsfőzőként és üvegfedővel ellátott lassú tűzhelyként is használható. Kiválóan alkalmas a tojások változatos elkészítéséhez, és a sütést vagy a pácolást is lehetővé teszi. A főzőedény 9 modern funkciót kínál, hogy maximális biztonságot nyújtson a főzés során. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az edényben egyszerre főzheted a főételt és a köretet.

Két eszköz egyben

Egy multifunkciós elektromos edény Salente Cuco II multifunkciós edény kétféleképpen használható. Csak cseréld át a fedelet, és az edényből gyorsfőző vagy lassú főző lesz. Ebben az edényben pillanatok alatt finom pörköltet és házi húslevest készíthetsz.

Főétel és köret egyszerre főzve a Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edényben

A rozsdamentes acélból készült köretnek köszönhetően egy edényben külön-külön megfőzheted a főételt és a köretet! Ha például vasárnapi ebédre burgonyát és húst akarsz főzni mártással, akkor a burgonyát egy kosár vízbe teszed, rácsra helyezed, a húst és a mártást pedig a belső edény aljára teszed. Az egész étel pillanatok alatt elkészül. A főzőedény mindent egyedül intéz, így több időd marad magadra.

Lassú főzés a hamisítatlan házi húsleveshez és pörkölthöz

A Salente Cuco II multifunkciós edény-t az üvegfedél segítségével alakítsd át lassúfőzővé. A lassú főzés ideális az ízletes házi húsleves vagy egy laktató pörkölt alapjának elkészítéséhez.

A Salente Cuco II multifunkciós edény multifunkciós edény tartalma


A Salente termékeket az Abacus Electric cég tervezi, amely az Evolveo után most egy újabb márkát is piacra dobott - a Salente-t. A Salente márka a főzéshez és a takarításhoz használható háztartási kisgépek szegmensét célozza meg. A termékeket mindkét háztartási tevékenységhez úgy tervezték, hogy kellemesebbé tegyék a házimunkát és kíméljék a pénztárcádat is. Az Evolveo és a Salente ugyanahhoz a családhoz tartozik.

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!
Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!

Típus

Típus
Lassú főző, Multicooker, Sous-Vide Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Funkciók
Mosogatógépben mosható, Hőmérséklet szabályozás, Dupla főzés, Automatikus programok Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Lábas anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Űrtartalom
6 l Kész!

Funkciók

Ételkészítési funkciók
Főzés nyomás alatt, Lassú főzés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szuvidáló kínálatunkban!
» Nézz körül lassú főző kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente Cuco II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salente Cuco II. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salente Cuco II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salente Cuco II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salente Cuco II.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ