SAMSUNG DV80T5220AW/S7

Termékkatalógus
SAMSUNG DV80T5220AW/S7
4,9 28 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hang vezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Változat
267 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SASU018 Termékszám:  DV80T5220AW/S7 Gyártó honlapja:
SAMSUNG DV80T5220AW/S7 267 690 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

271 380 Ft
Szett megvásárlása

SAMSUNG DV80T5220AW/S7

Szenvedsz a megnövekedett páratartalomtól, amikor a lakásban szárítod a ruhákat és ez követően a penész megjelenésétől? Ilyen esetekben a szabadonálló Samsung szárítógép vásárlása az ideális opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A felhasználók körében a kondenzációs szárító a legnépszerűbb választás. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. Vízelvezető csöve közvetlenül a szennyvízcsatornára csatlakoztatható, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A gazdaságos SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, így távolról is vezérelheted és megváltoztathatod a kiválasztott programot. A kompakt Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Súlya 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Oldalnézet
Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Jellemzők/technológia

A csúcstecnológiás SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép fontos jellemzői

 • A szabadonálló szárítógép gyorsan és hatékonyan kezeli a ruhákat
 • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
 • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
 • Töltetkapacitását figyelembe véve 8 kg ruhát képes kezelni
 • Zajszintje 63 dB
 • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül SmartThings alkalmazásával
 • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy az alacsony tarifájú éjszakai áramot használd szárításra
 • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról
 • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad
 • Válaszd ki az ajtónyitás módját az igényeidnek megfelelően
 • A belső világításnak köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz a szárítógép tartalmáról
 • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését
 • A csomag tartalmazza a lefolyó-csatlakozó készletet

A korszerű SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A nagy kapacitású Samsung szárítógéppel örülhetsz a puha és száraz ruháknak, amelyek gyorsabban száradnak, mint a szabadban teregetéskor. A belső világítás biztosítja a tökéletes áttekintést a dob tartalmáról, ráadásul semmit sem fogsz benne felejteni kipakoláskor. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel. Az előlapon lévő informatív kijelzőn az aktuális tevékenységre vagy beállításokra vonatkozó információk láthatók.

Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Tartozékok

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép

A zöld energia prioritást élvez - szárítóink minimális villamos energiát használnak. Késleltetett indítás funkcióval felszerelt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben az olcsóbb éjszakai árammal száríthatsz. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. A költséghatékony működésű SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép olyan hőszivattyúval felszerelt, amely hatékonyan visszanyeri a szárítás során keletkező hőt és azt a levegő fűtésére használja fel, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiahatékonyságot. A szárítót bárhol elhelyezheted, legyen az a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben, tökéletesen fog illeszkedni a helyiségbe. Állítható nyitásirányú ajtóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhol könnyedén elhelyezhesd.

Válaszd ki a programot a ruha típusának megfelelően

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép minden típusú textíliához alkalmas, eltávolítja a nem kívánt apró szőrszálakat és javítja a ruhák megjelenését. Ha egy reggeli kávéfolt van az ingen, amelyben az állásinterjún akartál megjelenni, nem probléma. Az ing mosása után egyszerűen válaszd ki a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid időn belül megbízható szárítást garantál. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődéseket és vasalás nélkül kisimítja a szöveteket. Válaszd tehát a gyűrődésgátló programot és élvezd a sima és ráncmentes ruhát hosszas vasalás nélkül.

Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Jellemzők/technológia

A kifogástalan Samsung szárítógép energetikai adatai

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. A költséghatékony SAMSUNG DV80T5220AW/S7 szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Éves energiafelhasználása 1,41 kWh. A szárítógép maximum 8 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 63 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szárítási hatékonyságot, amely azt határozza meg, hogy a készülék hány százalékban képes eltávolítani a vizet a nedves ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át eliminálja egy standard programban.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

 • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
 • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
 • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
 • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
 • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
 • dB: a készülék maximális zajszintje
 • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

50 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

B

 • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
  (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,41 kWh Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,41 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

További változatok SAMSUNG DV80T5220AW/S7 termékhez:

SAMSUNG DV80T5220AE/S7

Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hang vezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Kosárba
270 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV80T5220AW/S7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV80T5220AW/S7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG DV80T5220AW/S7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ