SAMSUNG DV90T5240AX/S7

Termékkatalógus
SAMSUNG DV90T5240AX/S7
4,8 39 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hang vezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Változat
306 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SASU015 Termékszám:  DV90T5240AX/S7 Gyártó honlapja:
SAMSUNG DV90T5240AX/S7 306 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

310 680 Ft
Szett megvásárlása

SAMSUNG DV90T5240AX/S7

A lakásában száradó mosott ruhák miatt magas páratartalommal és penészesedéssel küzdesz? Erre az esetre a szabadonálló Samsung szárítógépbe történő beruházás a legjobb megoldás. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép nagyon népszerű a felhasználók körében. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, így nem szükséges a gyűjtőtartály kiürítésére figyelmet fordítani. A gazdaságos SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép minőségi gondoskodást nyújt a ruháidnak és a Te igényeidnek. Hasznos funkciók tárháza jellemzi, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Az okosszárítógép támogatja az intelligens mobileszközökhöz való csatlakozást, így távolról is bekapcsolhatod vagy programot módosíthatsz. A helytakarékos Samsung szárítógép mérete 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 50 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Hátoldal
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Jellemzők/technológia

A minőségi SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép alapvető jellemzői

 • A szabadonálló szárítógép helytakarékos és hatékony szárítást biztosít a ruhákhoz
 • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
 • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
 • Kapacitását tekintve 9 kg ruhát képes szárítani
 • Zajszintje 63 dB
 • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül SmartThings alkalmazásával
 • Késleltetett indítási funkciót kínál
 • A beépített kijelző a beállításról vagy a folyamatban lévő programról ad tájékoztatást
 • A gyorsprogram a lehető legrövidebb idő alatt megszárítja a ruhát
 • Választható ajtónyitási irány
 • A belső világításnak köszönhetően tökéletes áttekintést kapsz a szárítógép tartalmáról
 • Az alacsony hőmérsékletű szárítás minimalizálja a ráncosodást és kisimítja a gyűrődéseket
 • A lefolyó-csatlakozó készletet tartalmazza

A korszerű SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép kiemelkedő és praktikus funkciói megkönnyítik munkádat

A nagy kapacitású Samsung szárítógépnek köszönhetően több órányi munkát takaríthatsz meg és tiszta, illatos ruha lesz a végeredmény. A belső világításnak köszönhetően tökéletesen ráláthatsz a szárítógép tartalmára, így nem marad benne semmi, amikor kipakolod a készüléket. A gyerekzár funkció megakadályozza, hogy kisgyermekek játszanak a készülékkel. Az előlapon található beépített kijelző információt ad az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Tartozékok

Energiatakarékos SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Késleltetett indítás funkcióval felszerelt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben az olcsóbb éjszakai árammal száríthatsz. Ha a szárítógépet úgy állítod be, hogy olyan időpontokban működjön, amikor alacsonyabbak az áramköltségek, megtakarítást érhetsz el az energiaszámlákon. A nagy hatékonyságú SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szárítás során keletkező hőenergiát a hideg levegő fűtésére használja fel, ez növeli az energiamegtakarítást és csökkenti a szárító üzemeltetési költségeit. A szárító tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, akár a fürdőszobában, akár az előszobában vagy a háztartási helyiségben helyezed el. Az ajtó állítható, így könnyen a Te igényeidhez igazítható és megkönnyíti a beszerelést.

Állítsd be a szárítási programot a ruha összetételének figyelembe vételével

A változatos programokat kínáló Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Egy kávéfolt az ingeden nem feltétlenül jelenti a világ végét, még akkor sem, ha aznap állásinterjúra mész. Egyszerűen mosd ki az inget és a szárítógép gyorsprogramja rövid idő alatt megszárítja a ruhádat. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás minimalizálja a ráncokat és kisimítja a finom, gyűrődésre hajlamos szöveteket. A gyűrődésgátló program kiválasztásával elkerülheted a vasalás szükségességét.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Oldalnézet

A kiváló Samsung szárítógép energetikai adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg, így ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára. A költséghatékony SAMSUNG DV90T5240AX/S7 szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Éves energiafelhasználása nagyságrendileg 1,21 kWh. A szárítógép legfeljebb 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. Zajszintje 63 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos figyelembe venni a szárítási hatékonyságot, amely azt határozza meg, hogy a készülék hány százalékban képes eltávolítani a vizet a nedves ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályú, így a normál szárítási mód a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Jellemzők/technológia

Energiacímkével kapcsolatos információk:

 • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
 • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
 • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
 • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
 • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
 • dB: a készülék maximális zajszintje
 • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Energia címke

Méretek:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

50 kg

Szín:

Fekete

Szárítási hatékonyság:

B

 • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
  (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,21 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
63 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,21 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
50 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fekete Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

További változatok SAMSUNG DV90T5240AX/S7 termékhez:

SAMSUNG DV90T5240AE/S7

Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hang vezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Kosárba
283 990 Ft
Raktáron > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV90T5240AX/S7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV90T5240AX/S7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG DV90T5240AX/S7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ