Shop roku Shop roku

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
4,7 307 értékelés
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HUSAMO0250b2 Termékszám:  HUSAMO0250b2 Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila 152 620 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila

A telefon jellemzői

158,2 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy A54 5G mobiltelefon

76,7 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy A54 5G mobiltelefon

8,2 mm

A telefon tömege: 202 g

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

6,4"

képátló

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

Android 13

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

5 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

2× Nano SIM (hibrid foglalat)

SIM kártya típusa

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

76,7 × 158,2 × 8,2 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

128 GB

belső memória

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

50 + 12 + 5 Mpx

kamera

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

microSD akár 1024 GB

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G mobiltelefon

202 g

telefon tömege

Fedezd fel az új Awesome világot a Galaxy A54 5G-vel



Okostelefon elegáns és letisztult formával

A Samsung Galaxy A-csapatába új játékos érkezett az A54 5G személyében, amely minden tekintetben prémium minőséget kínál. Az okostelefon négy professzionális minőségű kamerát hoz optikai és digitális képstabilizátorral a fotókhoz és videókhoz, továbbá olyan funkciókat, mint a Photo Master és a Nightography, lenyűgöző formatervezést Infinity-O kijelzővel, nagy kapacitású tárhelyet, nyolcmagos processzort vagy 5G csatlakozást - mindent, amire szükséged van a precíz multitaskinghoz és az egyedülálló pillanatok megörökítéséhez.


A Samsung A54 5G nagyszerű fényképeket készít

Szeretnéd elkészíteni a tökéletes szelfit? Egy csoportképet, amin könnyedén elfér az összes barátod, vagy egy közeli képet? Semmi gond - a Samsung A54 5G okostelefon professzionális objektívrendszerrel rendelkezik, amely soha nem látott lehetőségeket kínál. Az optikai képstabilizátorral (OIS) ellátott 50 Mpx-es főkamerával gyönyörű minőségben örökítheted meg az értékes pillanatokat. Csoportos kirándulásokhoz válts a 12 Mpx-es ultraszéles látószögű objektívre, hogy a csoport minden tagja kényelmesen elférjen, az 5 Mpx-es makróérzékelővel pedig közelebb kerülhetsz a művészi felvételekhez. Ezenkívül a Samsung Galaxy A54 5G 32 Mpx-es előlapi kamerával rendelkezik az önarcképek rajongóinak.


Precizitás minden kattintásnál

Tökéletes fotót vagy videót szeretnél készíteni, de éppen úton vagy? A Samsung okostelefonja az optikai képstabilizátor és a digitális videostabilizátor funkcióinak köszönhetően bármilyen rázkódással megbirkózik. Búcsút mondhatsz az elmosódott képeknek és a remegő videóknak, a galériád pedig tele lesz a Samsung Galaxy A54 5G okostelefon éles optikája által megörökített emlékekkel.

A Samsung A54 5G okostelefon lencsevégre kapja a körülötted lévő világot

Mutasd meg barátaidnak és követőidnek a közösségi médiában fotóid lenyűgöző minőségét, és ne csak azokat, amelyeket napközben készítesz! A Samsung Galaxy A54 5G számos intelligens funkciót és eszközt kínál a képek tökéletesebbé tételéhez. A Photo Remaster például a napszaktól függetlenül gondoskodik a nem kívánt zajokról és elmosódásokról. A csillagos égbolt vagy az éjszakai városok forgatagatának rajongói számára pedig a Samsung A54 5G okostelefon automatikus Nightography funkcióval rendelkezik, amely beállítja a fényerőt és a kontrasztot, hogy minden részletet láthass, még akkor is, ha az a legsötétebb sarokban rejtőzködik.

A Samsung telefon kijelzőjére öröm ránézni

Az okostelefonnal töltött minden egyes pillanat felejthetetlen lesz, hiszen a Samsung Galaxy A54 5G 6,4 hüvelykes Infinity-O kijelzője és FHD+ felbontása mindig tökéletes minőségben kínálja a tartalmakat. Maximális, tökéletesen kiegyensúlyozott fényerővel alkalmazkodik bármilyen fényviszonyhoz, így a közvetlen napfénytől sem riad vissza. És a hab a tortán? A Samsung Galaxy A54 5G telefon kijelzője 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával büszkélkedhet a tökéletes képzavarmentesség érdekében.

Nem fog cserben hagyni

Ne veszíts a lendületedből, folytasd a munkát akkor is, ha a Wi-Fi hatótávolságán kívül vagy! A Samsung Galaxy A54 5G okostelefon nevében ugyanis nem véletlenül szerepel az "5G" szó. Nem kell aggódnod az internetkapcsolat sebessége miatt, hiszen a készülék könnyedén kezeli a weboldalakat, videókat vagy játékokat. A gyerekekkel való hosszú utazásokhoz vagy az irodán vagy otthonon kívüli munkához a Samsung A54 5G okostelefon a tökéletes megoldás.

A Samsung okostelefon kimagasló teljesítménnyel bír

Érj el maximális eredményeket a prémium kategóriás nyolcmagos processzorral. A Samsung Galaxy A54 5G okostelefonnak ez adja meg az erőt és a kapacitást, hogy óramű pontossággal végezze el az összes ütemezett feladatot. A multitasking munkavégzés gyors és rendkívül hatékony lesz.

Lenyűgöző memória minden alkalomra

Élvezd az egyedülálló pillanatokat okostelefonoddal anélkül, hogy aggódnod kellene a tárhely miatt. A Samsung Galaxy A54 5G tökéletes helyet biztosít minden tartalomnak, amivel megtöltöd. A Samsung Galaxy A54 5G okostelefon 128GB tárolókapacitással rendelkezik. Fényképek, videók, nagyméretű fájlok, alkalmazások, játékok, sőt, ha több tárhelyet használsz, akár offline is letöltheted és megnézheted kedvenc filmjeidet.

A Samsung okostelefon 48 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik

Nem kell többé aggódnod a töltő miatt, mivel az 5000 mAh kapacitású akkumulátor akár két napig is készenlétben tartja a Samsung Galaxy A54 5G készüléket. A rendszer követ réged a napi feladatok elvégzésében, miközben méri a használati szokásaidat, hogy a lehető legjobban optimalizálja a készülék teljesítményét. És ha mégis kifogyna a szuszból, a szupergyors 25 W-os töltéssel gyorsan újra játékba hozhatod.

A cselekvés a te kezedben van

Élvezd a Samsung Galaxy A54 5G okostelefon képernyőjén megjelenő tartalmakat egy teljesen új szinten. A továbbfejlesztett haptikus válasznak köszönhetően nemcsak a kedvenc játékaiddal való játék válik magával ragadó élménnyé.

Vidd magaddal Samsung Galaxy telefonodat bárhová

Az IP67 tanúsítvány garantálja a vízzel, poros környezettel és akár 1 méteres édesvízbe való merítéssel szembeni ellenállást 30 percig. Ugyanakkor a Samsung Galaxy A54 5G mindkét oldalát fejlett Gorilla Glass 5 biztonsági üveg védi a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében.

Térhangzás a még nagyobb szórakozásért

Szállj fel a Galaxy A54 5G fedélzetére, és lovagold meg a prémium minőségű hanghullámokat! A Dolby Atmos támogatásnak köszönhetően nemcsak a zenehallgatás, hanem a filmnézés vagy a játék is olyan egyedülálló hangélménnyé válik, hogy a Samsung A54 5G telefontól nem akarsz majd távol maradni.

Az okostelefonod óvó kezet tart a fejed fölé

Add személyes adataidat profi szakember kezébe egy Samsung készülékkel. Négy évnyi operációs rendszer-finomítás és öt évnyi biztonsági karbantartás teszi a Galaxy A54 5G okostelefont bevehetetlen erőddé, amely folyamatosan fejlődik, hogy prémium minőségű biztonságot nyújtson az adataid számára.

A Samsung A54 5G a Galaxy család szerves része

A Samsung készülékekkel lényegesen könnyebb az élet. Csatlakoztasd Samsung A54 5G okostelefonodat Galaxy Buds vagy Galaxy Watch készülékedhez a SmartThings alkalmazáson keresztül, és rögzítsd a rendszeres edzés során elért eredményeket. Értékelni fogod a háztartási gépekkel való gondtalan együttműködést is, például a mosógéppel, amely értesítéseken keresztül tudatja veled, ha végzett a ruhák mosásával. Irányítsd távolról eszközeidet, használd ki a bennük rejlő lehetőségeket, és könnyítsd meg az életedet. A Galaxy ökoszisztéma könnyedén összekapcsol minden eszközt - az okostelefonoktól a konyhai eszközökön át a porszívókig.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,4" Kész!
Kijelző felbontása
2340 x 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 480fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 000 GB Kész!
Processzor címke
Exynos Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 1380 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MP5 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy A54 5G termékhez:

152 620 Ft - 182 390 Ft

Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér

Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Kosárba
152 620 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila

Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Kosárba
152 620 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lime

Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), előlapi kamera 32 Mpx, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkolt, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Kosárba
152 620 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit

Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Kosárba
152 620 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit

Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Kosárba
182 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Ügyfélszolgálat! A szoftvert át lehet állítani másik nyelvre? Angolra? Köszönettel

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Több információ

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT): hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

A Samsung Galaxy A54 5G egy funkciógazdag középkategóriás telefon, amely fotóteljesítményével, nagyszerű kijelzőjével és akkumulátorával igyekszik lenyűgözni. Hogyan teljesített a tesztelés során, és vajon továbbra is a valaha volt egyik legkelendőbb telefon marad a piacon?

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

A Xiaomi a középkategóriás telefonok gyártásának mestere. Minden évben több ilyen készüléket is a világpiacra dob. Az idei év középkategóriás telefonja a Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Hogyan teljesített a teszt során?

Samsung Galaxy A34 5G (TESZT): egy kiváló alapmodell új megjelenéssel

A Samsung Galaxy A sorozatú telefonok a megfizethető árukról ismertek. A vadonatúj Samsung Galaxy A34 5G éppen ezért azokat a felhasználókat próbálja megszólítani, akik egy jó telefon és a megbízható funkciók kombinációját szeretnék megkapni elfogadható áron. Hogyan sikerül ezt elérnie?
Vélemények: Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Kiegészítők: Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ