AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT): hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

Termékkatalógus

Samsung Galaxy A54 5G, bevezető

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT):
hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Matěj Toul

A Samsung Galaxy A54 5G telefon az egyik legjobban várt modell a középkategóriás Samsungok és általában a telefonok rajongói körében. Ez azért lehet, mert a Galaxy A sorozat "ötös" modelljei mindig is nagyon megbízható okostelefonok voltak jó áron. Vajon a termékcsalád legújabb tagja beváltotta a magas elvárásokat? Milyen újításokat hoz magával és hogyan teljesít a gyakorlatban? Bemutatónkból megtudhatod.

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT) – TARTALOM

 1. A Samsung Galaxy A54 5G doboza meglehetősen szerény
 2. A Galaxy A54 kijelzője egyszerűen jól néz ki és jól is teljesít
 3. A dizájnt a zászlóshajó ihlette, de valami hiányzik belőle
 4. A gyártó frissítette Exynos processzorát a Samsung Galaxy A54 5G-hez
 5. A kamera nem éppen zászlóshajós, de sok mindenre képes
 6. A Samsung Galaxy A54 akkumulátora akár két napig is kibírja
 7. A Samsung Galaxy A54 5G egyéb változatai
 8. Samsung Galaxy A54 5G teszt - összegző értékelés
 9. Amit korábban a Samsung Galaxy A54 5G-ről írtunk

A Samsung Galaxy A54 5G doboza meglehetősen szerény

Mivel már a korábbi Samsung Galaxy A53 modell csomagjából is kimaradt a töltőadapter, valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a sorozat idei képviselőjénél hiányzik. Ami a dobozt illeti, nem igazán van miről beszélni. Az aktuális zászlóshajó szabvány a középkategóriában is megmutatkozik, így a csomagban csak a telefon, egy USB-C-ről USB-C-re csatlakozó kábel és egy használati útmutató található.

Samsung Galaxy A54 5G, csomagolás
A Samsung Galaxy A54 5G csomagolása szerény, a töltőadapter hiányzik belőle.

A Galaxy A54 kijelzője egyszerűen jól néz ki és jól is teljesít

Rögtön az elején egy dicsérettel kell illetnem a Galaxy A54-et. Az elődöt nem volt szerencsém kézbe fogni, így nem tudom összehasonlítani a két panelt az érintés szempontjából. Azonban a paraméterek tekintetében itt a gyártó egy kicsit kompaktabb formátumot választott - 6,4″ képátlóval, azonos felbontás mellett, azaz 2 400 × 1 080 px - és ez számomra szimpatikus.

Az AMOLED panel remekül néz ki, többek között a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciának köszönhetően elképesztően jól is használható. Ami engem eléggé lenyűgözött a telefonnal kapcsolatban, az az, hogy a képfrissítési sebesség adaptív, tehát automatikusan változik a tartalomnak megfelelően. Az akkumulátor kímélése érdekében természetesen 60 Hz-re is beállítható a panel.

Samsung Galaxy A54 5G, kijelző Samsung Galaxy A54 5G, hátlap
A Galaxy A54 5G jól fekszik a kézben, nem csúszkál és szépen néz ki.

A dizájnt a zászlóshajó ihlette, de valami hiányzik belőle

Már első pillantásra is feltűnik a teljesen újratervezett dizájn, ami az idei Samsung Galaxy A sorozat többi tagjára is jellemző. A gyártó a minimalista hátlapi dizájnt választotta, visszavezetve minket a fotomodulok előtti időkbe. A telefon előlapja szintén a Samsung Galaxy S23 zászlóshajóra hasonlít, bár érdemes megemlíteni, hogy az A54 valamivel hangsúlyosabb kereteket kapott. Az előlapi kamera egy notch formájában került kialakításra. Nekem személy szerint nagyon tetszik a dizájn, és a szokásos fekete és fehér közé szorított pasztellszíneket is üdvözlendőnek tartom.

Samsung Galaxy A54 5G, dizájn
A műanyag keret a Galaxy A54 5G egyetlen hibája.

Ahol viszont pontokat kell levonnom a Samsungtól, az a kialakítás. Az edzett üveg a telefon előlapján és hátlapján jól néz ki és jól is teszi a dolgát, a telefon nem csúszik ki a kezünkből. A probléma a kerettel van. Ezt persze a zászlóshajók modern, csiszolt fémből készült szögletes keretei ihlették, de a Galaxy A54 egyáltalán nem fémből, hanem műanyagból készült. Ez pedig ront a telefon áhított prémium megjelenésén - különösen azért, mert a fémkeretet már sok régebbi és olcsóbb telefon is megengedhette magának.

A gyártó frissítette Exynos processzorát a Samsung Galaxy A54 5G-hez

A teljesítmény szempontjából nem történt semmi forradalmi újítás. Ahogy maga a telefon is egy generációval újabb, úgy a Samsung Exynos chipset is rutinszerűen megfiatalodott. A telefonba konkrétan egy Samsung Exynos 1380-as chip került, 8 GB RAM-mal kombinálva. A mobil így középkategóriás teljesítményt nyújt, de hacsak nem tartozol a legigényesebb mobiljátékosok közé, nem fogsz problémákba ütközni.

i A Samsung Galaxy A54 5G azoknak fog tetszeni, akik a mobiljukat nem fogyasztói termékként, hanem több évre szóló befektetésként kezelik. Kiterjesztett szoftvertámogatást kínál, tehát a telefon 2027-ig megkapja a legújabb operációs rendszerfrissítéseket, és várhatóan Android 17-re is frissül majd.

A kamera nem éppen zászlóshajós, de sok mindenre képes

Első ránézésre úgy tűnhet, hogy a Samsung Galaxy A54 egy év elteltével kicsit megingott. A főérzékelő "csak" 50 Mpx-es, a mélységérzékelő pedig eltűnt. Én személy szerint azonban ezt jó hírnek tartom. Az alacsonyabb felbontás aligha befolyásolja a fotózás minőségét, és főleg a középkategórián belül jobban értékelek egy masszív kamerát, mint egy kidolgozatlan négyest. Hogyan teljesít a kamera az A54 5G-ben?

Samsung Galaxy A54 5G, nappali fotók Samsung Galaxy A54 5G, nappali fotók Samsung Galaxy A54 5G, nappali fotók
A képek jó fényviszonyok mellett nagyon tisztességesnek tűnnek.

Mivel a Samsung saját maga gyártja a fényérzékelőket, sosem lehetsz biztos benne, hogy mit fogsz kapni. A koreai gyártó kamerái azonban általában elég megbízhatóak. Kezdjük a főkamerával. Ez utóbbi jó fényviszonyok között kiváló képeket készít. Külön meg kell dicsérnem a színeit, amelyek a Samsung telefonok esetében néha rendkívül telítettek. A Galaxy A54 nem küzd ilyen jellegű problémákkal, a rögzített fotók kimondottan élethűek.

A széles látószögű érzékelő használatakor meglepő módon a fotók minősége nem esik jelentősen, így a panorámafelvételek rajongójaként is megtalálhatjuk a számításainkat. A trió utolsó tagja a makróérzékelő. Általában nincs túl pozitív kapcsolatom ezekkel a telefonokon - a kicsit távolabbról fókuszált főérzékelő általában amúgy is több részletet rögzít, mint egy nagyon alacsony felbontású makró, legalábbis a tapasztalataim alapján. Én például sokkal inkább egy tisztességes teleobjektívre vágynék. De ha szoktál makrót használni, akkor tudd, hogy a Galaxy A54-ben benne van.

Samsung Galaxy A54 5G, éjszakai fotók Samsung Galaxy A54 5G, éjszakai fotók Samsung Galaxy A54 5G, éjszakai fotók
A Samsung Galaxy A54 számára az éjszakai felvételek készítése már egy kicsit küzdelmes.

Az éjszakai felvételek szintén elég részletesek, de annak ellenére, hogy a telefon az elődjéhez képest nagyobb, 1 µm-es pixelekkel rendelkezik a főérzékelőn, a képek éjszaka elhalványulnak. Az éjszakai üzemmód valamelyest javíthat a dolgon (a zászlóshajó telefonok éjszakai fényképezésével nem nagyon lehet összehasonlítani), de ez csak a főérzékelőn érhető el.

i A fentiek és további képek teljes minőségben megtalálhatók a Google Drive-on.

Nemcsak a videóknál, hanem a fényképeknél is jól jött a főkamera megbízható optikai stabilizációja. A Samsung többek között azt is megemlíti, hogy javult az elődjéhez képest, amit én személy szerint nem tudok megítélni. A véleményező közösség azonban egyetért ezzel az állítással.

A Samsung Galaxy A54 akkumulátora akár két napig is kibírja

Az akkumulátor üzemidejét tekintve a Samsung Galaxy A54 5G egy meglehetősen szabványos telefon. Normál használat mellett - zenehallgatás útközben a tömegközlekedésben, hírek olvasása, közösségi hálózatok stb. - az akkumulátor kapacitásának valamivel kevesebb, mint a felével zárhatod a napot. Ha kicsit intenzívebben használod a telefont, számolj vele, hogy minden nap fel kell majd tölteni, mint minden telefont. Ahogy azt említettem, töltőadaptert nem találsz a csomagban. A telefon azonban támogatja az akár 25 W-os gyorstöltést.

i Ha töltőadaptert keresel a Samsung Galaxy A54 5G készülékhez, látogass el a Samsung telefon töltők kategóriába.

A Samsung Galaxy A54 5G egyéb változatai

A tesztelt telefon a Samsung Galaxy A54 5G, 8 GB RAM-mal és 128 GB belső memóriával, lime színben. A vásárlók helyében én személy szerint mindenképpen a 256 GB-os változatot választanám, főleg, ha a tervek szerint hosszú ideig használatban lesz. Végső soron azonban ez pusztán egyéni preferencia kérdése. Fekete, fehér és lila színben is elérhető.

Samsung Galaxy A54 5G teszt - összegző értékelés

Samsung Galaxy A54 5G - értékelés

Samsung Galaxy A54 5G

Mobiltelefonok

A Samsung Galaxy A54 5G semmi olyan nem tesz le az asztalra, ami még nincs ott, de a gyártó pontosan tudja, merre tart, és jól is csinálja. Az új A54 egy masszív középkategóriás telefon, amely zászlóshajó dizájnnal, nagyszerű kijelzővel és tisztességes kamerával örvendeztet meg. Bár a kissé magasabb árcédula miatt néhányan a kínai versenytársak felé fordulhatnak, vásárlókból biztosan nem lesz hiány.

Előnyök

 • Kiváló adaptív AMOLED panel
 • Szilárd középkategóriás teljesítmény
 • Nagyon jó képességű kamera OIS-szel
 • Hosszú akkumulátor-üzemidő
 • IP67-es ellenállósági tanúsítvány
 • Kiterjesztett szoftveres támogatás
 • Izgalmas színválaszték
 • Zászlóshajó ihlette dizájn, de...

Hátrányok

 • Műanyagból készült keret
 • A kamera gyenge fényviszonyok mellett átlagon alul teljesít
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Samsung Galaxy A54 5G a népszerű Galaxy A sorozat következő tagja. A várva várt telefon érdekes funkciókat mutat fel barátságos árcédulával, de különösen a zászlóshajós dizájnjával vonzza magára a tekinteteket. Ugyanakkor az egyéb tulajdonságai sem okoznak csalódást.

Samsung Galaxy A54 5G Samsung telefonok

Amit korábban a Samsung Galaxy A54 5G-ről írtunk

• Szerző: Jiří V. Matýsek

A népszerű Samsung Galaxy A, azaz a koreai gyártó zászlóshajóihoz viszonyítva is érdekes felszereltségű, de jóval elérhetőbb árú mobiltelefonok sorozata új modellekkel gazdagodott. A legjelentősebb újdonság a Samsung Galaxy A54 5G, amely március 15-én, szerdán került bemutatásra. És ez minden bizonnyal, még a spekulációk és a kiszivárogtatott információk mértékéből ítélve is, egy nagyon várt modell. Most azonban már itt van, mi pedig bemutatjuk.

Samsung Galaxy A54 5G

Samsung Galaxy A54 5G – TARTALOM

 1. A Galaxy A54 5G dizájnja a tavalyi modellen alapul
 2. A Samsung Galaxy A54 5G egyedi gyártású processzorra támaszkodik
 3. A Galaxy A54 5G nagyszerű éjszakai fotókat ígér
 4. Galaxy A54 5G: specifikációk összehasonlításban
 5. Galaxy A54 5G: elérhetőség

A Galaxy A54 5G dizájnja a tavalyi modellen alapul

A Galaxy A sorozat a telefonok széles skáláját fedi le. A meglehetősen olcsó, alapmodelltől az alaposan felszerelt középkategóriáig, ahol gyakran meglepően jó funkciókkal találkozhatunk. A Galaxy A54 5G a második csoportba, azaz a jól felszerelt középkategóriába tartozik.

Samsung Galaxy A54 5G
A játékos színek kedvelőinek érdeklődését biztosan felkelti majd a Samsung Galaxy A54 5G lila és lime színváltozata.

Az új mobiltelefonok dizájnja a tavalyi A53-as modellre épít, így a Galaxy A54 5G egy nagyon letisztult, csak enyhén lekerekített élekkel rendelkező, modern és alapvetően időtálló megjelenésű készülék. A legszembetűnőbb változás a megjelenés szempontjából a fotómodul teljes eltűnése. A tavalyi modellben még egyfajta kiálló, három kamerát magába foglaló (bár a telefon hátlapjának színében pompázó) kiemelkedést kaptunk, az idei modellen már csak a hátlapból kissé kiemelkedő, függőlegesen egymásra helyezett lencsék hármasa figyelhető meg.

Az előlapon vékony keretet láthatunk a kijelző körül, a szelfikamera pedig a kijelző felső részének közepén lévő egyszerű kivágásban van elrejtve. Így ebben a tekintetben a Samsung nem állt elő forradalmi változtatással, ami megbolygatná a márka dizájnirányzatát. Mindenképpen említést érdemel még az IP67-es szintre tanúsított ellenállóság is, ami a normál használathoz tökéletesen elegendőnek mondható.

Samsung Galaxy A54 5G
A Samsung Galaxy A54 5G a konzervatív színek kedvelőinek kedvez.

Maga a kijelző képátlója 6,4 hüvelyk. A gyártó AMOLED panelt használt, melynek felbontása 2400 x 1080 pixel és 120 Hz-es frissítési frekvenciának örvend. A kijelzők általában véve nagyon megbízhatóak a Samsung háza táján, így a Galaxy A54 5G esetében sincs okunk az aggodalomra.

A Samsung Galaxy A54 5G egyedi gyártású processzorra támaszkodik

A Samsung telefonok szinte már megszokott módon saját processzorokra támaszkodnak. Ez alól a Galaxy A54 5G sem kivétel, amelyet a gyártó egy Exynos 1380-as lapkakészlettel szerelt fel. Ez egy erős okta-core, amely támogatja a mesterséges intelligenciát és a modern 5G hálózatokat is, így a játszás és az egyéb igényesebb feladatok elvégzése sem jelent majd problémát. A RAM 6 vagy 8 GB-os változatban érhető el, a felhasználói adatok számára pedig 128 vagy 256 GB áll rendelkezésre. Szükség esetére SDXC memóriakártya foglalat is van benne, de a használatával elveszítjük a második SIM-kártya behelyezésének lehetőségét. A telefonban az Android 13 operációs rendszert találjuk a gyártó saját One UI 5 bővítményével.

i

Samsung Galaxy A34 5G (BEMUTATÓ): modernebb dizájn és meggyőző felszereltség

A Galaxy A54 5G nagyszerű éjszakai fotókat ígér

A Samsung nagyon jól tudja, hogy a több megapixel nem jelent automatikusan jobb fotókat. Ahol a gyártók 100 megapixel feletti kamerákat használnak, ott a Galaxy A54 5G középen marad. Legalábbis ami a főérzékelőt illeti, amely 50 megapixeles. Ehhez társul a 12 Mpx-es ultraszéles szenzor és az 5 Mpx-es makró párosa. A kamera optikai zoommal is büszkélkedhet. Az előlapi kamera igen tekintélyes, 32 megapixeles. Ami a videózást illeti, mind az előlapi, mind a hátlapi kamera képes 4K-ban, maximum 30 fps sebességgel videót felvenni. A kamera esetében a Samsung elsősorban a fejlett éjszakai felvételekre hívja fel a figyelmet, amely a már említett mesterséges intelligenciára támaszkodik. A gyakorlat azonban majd megmutatja, hogy a Galaxy A54 5G hogyan kezeli ezt a trükkös területet.

Samsung Galaxy A54 5G
A Samsung Galaxy A54 5G formatervezése egyenesen egyszerű és letisztult.

Az 5000 mAh-s akkumulátor (amely egyébként pontosan megegyezik az elődjével) könnyedén kibír egy nap aktív használatot. Maximum 25 W-os teljesítménnyel tölthető, sajnos vezeték nélküli töltés nem áll rendelkezésre. Viszont élvezheted a sztereó hangszórók hangzását és az NFC támogatást. Így a mobilfizetés sem lesz probléma.

i

Samsung Galaxy S23 Ultra (BEMUTATÓ): még jobb kamera és brutális teljesítmény

Galaxy A54 5G: specifikációk összehasonlításban

Hogyan változtak meg a paraméterek a korábbi generációhoz képest? Az alábbi táblázatban összehasonlíthatod az új Galaxy A54 5G-t a tavalyi Galaxy A53-mal.

Paraméterek/Modell Samsung Galaxy A54 5G Samsung Galaxy A53 5G
Kijelző 6,4" (20 : 9) 6,5" (20 : 9)
2 400 × 1 080 px, 399 ppi 2 400 × 1 080 px, 405 ppi
AMOLED AMOLED
Hátlapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,8, 4K video 30 fps, Full HD 30/60 fps
fő: 64 Mpx, f/1,8, 4K video 30 fps, Full HD 30/60 fps
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2, 123°
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
makró: 5 Mpx, f/2,4
makró: 5 Mpx, f/2,4

mélységérzékelő: 5 Mpx f/2,4
Előlapi kamera 32 Mpx, f/2,2, 4K video 30 fps 32 Mpx, f/2,2, 4K video 30 fps, Full HD 30 fps
Lapkakészlet Exynos 1380, 8magos Exynos 1280, 8magos
GPU Mali-G68
Mali-G68
RAM 6/8 GB 4/6/8 GB
Belső tárhely 128/256 GB, microSDXC 128/256 GB, microSDXC
Operációs rendszer Android 13 Android 12
5G támogatás
Akkumulátor 5 000 mAh 5 000 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 25 W / - gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 25 W / -
USB-C
3,5 mm-es jack
IP védettség ellenáll a fröccsenő víznek ellenáll a fröccsenő víznek
Hangzás sztereó sztereó, Dolby
Méret 158,2 × 76,7 × 8,2 mm 159,6 × 74,8 × 8,1 mm
Súly 202 g 189 g

Galaxy A54 5G: elérhetőség

Az új telefonokat március 15-én mutatták be és azonnal meg is kezdődött az értékesítés. A Samsung Galaxy A54 5G lime, lila, fehér és grafit színvátozatokban, illetve 8/125 vagy 8/256 GB-os memóriaváltozatokban érhető el:

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lime
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátlapi kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), előlapi kamera 32 Mpx, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, nem blokkolt, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
Leárazás -6 %
144 990 Ft 154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b1
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB lila
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
157 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b2
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/128GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
161 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b3
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8 GB/128 GB fehér
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 128 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
156 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250b4
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB grafit
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
181 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c3
4,7 275×
Samsung Galaxy A54 5G 8GB/256GB fehér
Mobiltelefon - 6,4" AMOLED 2340 x 1080, 120Hz, Samsung Exynos 1380 8-magos processzor, RAM 8 GB, 256 GB belső memória, hátsó kamera 50 Mpx (f/1.8) + 12 Mpx (f/2.2) + 5 Mpx (f/2.4), 32 megapixeles elülső kamera, optikai stabilizálás, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, IP67 vízálló, hibrid slot, feloldva, 25W-os gyorstöltés, 5000 mAh akkumulátor, Android 13
166 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSAMO0250c4
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ