A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-nahled.jpg

A Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába

A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg legerősebb chipsetjét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskategóriás kamerát és még sok mást ígér. Mit tud a Vivo X100 Pro és mennyibe fog kerülni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a55-thumbnail.jpg

Egy feltörekvő középosztálybeli sztár? A Samsung Galaxy A55 5G prémium dizájnt és 4 nm-es chipsetet kínál

A dél-koreai Samsung bemutatta legújabb képviselőjét, amellyel a középkategóriás kínálatát igyekszik erősíteni. A Samsung Galaxy A55 népszerű helyet foglal el a márka 2024-es portfóliójában. Új dizájnt kínál alumínium kerettel, 4 nm-es Samsung Exynos chipsetet és kibővített szoftvertámogatást. Mire számíthatunk a Samsung Galaxy A55-től, és mi a helyzet az árral és az elérhetőséggel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2a-nahled_1.jpg

Friss dizájn, ígéretes kamera és csábító ár. A Nothing Phone (2a) új szelet hoz a középkategóriába

A Nothing bemutatta új Nothing Phone (2a) készülékét. Már első pillantásra feltűnik a teljesen újratervezett dizájn, amely ugyanolyan merészen néz ki, mint az előző modelleknél. Úgy tűnik, az újdonság egyik legfőbb előnye a teljesítmény és a hatékonyság finom aránya, de a kamerája is jónak ígérkezik. Mi mindent tud még a Nothing Phone (2a)? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mwc-2024-10-nahled.jpg

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-nahled_1.jpg

Az Asus ROG Phone 8 és 8 Pro új dizájnnal és lapkakészlettel, valamint egy különleges üzemmóddal rendelkezik

A gamer telefonok rajongóinak most ismét van okuk az örömre. Az Asus bemutatta gamer szériájának következő generációját - az Asus ROG Phone 8 és ROG Phone 8 Pro párost. Az újdonságok csúcsteljesítményű Snapdragonnal, egy exkluzív üzemmóddal, továbbfejlesztett hűtéssel és teljesen új, a hagyományos zászlóshajókra jobban emlékeztető dizájnnal érkeznek. Mi mindent tudnak még ezek a készülékek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus Open a népszerű kínai gyártó első hajlítható telefonja. Úgy hajlik, akárcsak egy könyv, így közvetlen versenytársainak a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Google Pixel Fold tekinthető. Mivel próbálja megkülönböztetni magát a többiektől? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át

A Google mobiltelefonok rajongói bizonyára nagyra értékelik a kiváló kamerát, a nagyszerű szoftveres támogatást és a hosszú élettartamot. Elvégre mégis csak maga a Google készíti az Android operációs rendszert. De hogyan teljesít az új Google Pixel 7a a mindennapi használat során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (TESZT): egy jól összerakott telefon, de semmi meglepetés

A Poco X5 Pro 5G első pillantásra lenyűgöz a dizájnjával, emellett viszonylag finomhangolt paramétereket kínál elfogadható áron. A telefon minden szempontból egy klasszikus középkategóriás. De hogyan teljesít a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT): hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

A Samsung Galaxy A54 5G egy funkciógazdag középkategóriás telefon, amely fotóteljesítményével, nagyszerű kijelzőjével és akkumulátorával igyekszik lenyűgözni. Hogyan teljesített a tesztelés során, és vajon továbbra is a valaha volt egyik legkelendőbb telefon marad a piacon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a14-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A14 és A14 5G (BEMUTATÓ): új Samsung telefonok barátságos árcédulával

A Samsung bemutatott két új okostelefont, a Galaxy A14 és a Galaxy A14 5G-t, amelyek modern dizájnnal és érdekes fotós felszereltséggel érkeznek, mindez megfizethető áron. Természetesen a Samsung Galaxy A13 utódjáról van szó, amely meglehetősen sikeres volt az alsó kategóriában. Mit tudnak felmutatni az új jövevények? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8a-nahled.jpg

Honor X8a (BEMUTATÓ): elegáns készülék 100 Mpx-es kamerával

A Honor X8a a kínai gyártó legfrissebb újdonsága. Az árcédulája az alsó középkategóriába esik, emellett elsősorban a 100 Mpx-es érzékelőjével szeretné felhívni magára az érdeklődők figyelmét, amely elegáns dizájnnal és nagy kijelzővel párosul. Mi tud az új Honor X8a? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (TESZT): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát

A Google Pixel 7 Pro számos fejlesztést kapott, például az új Google Tensor G2 chipet, megannyi szoftveres funkciót és karcsúbb kialakítást. Az új készülék fém fotómodult és korábban soha nem látott színválasztékot kínál. Hogyan teljesített a Pixel 7 Pro a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ